Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 08 January 2006 - 11:46 PM
Аз много се надявах на вчера за среща, но никъде не намерих информация и предположих, че такава няма да има! Жалко! Жалко, защото от другата седмица ни няма отново в София и може би чак към февруари се връщаме :-(
Но това да е проблемът :-) Все ще се видим! А и пролет идва ... хехе
Но това да е проблемът :-) Все ще се видим! А и пролет идва ... хехе

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 08 January 2006 - 11:48 PM
И аз към февруари ще се появя.. че гадната сесия почна да ме мъчи вече.. a)
Публикувано: 21 January 2006 - 08:45 PM
Цитат
Съжалявам, с Кевин няма да успеем да дойдем.
Приятна разходка на всички, но ние пропускаме.
Приятна разходка на всички, но ние пропускаме.
Просто да обесня защо не успяхме да дойдем .. Кевин е болен, нищо лошо и нищо притеснително, но има гъбички, които не са особено приятно нещо. Сутринта на път за срещата минахме през ветеринаря за нов разтвор и по негов съвет не дойдохме - докато не е напълно излекуван, по добре да не се среща с други кучета, има възможност да зарази неволно друго куче. И затова ... но пък разбрах, че е било интересно b) За следващата среща сме на линия и още веднъж се извинявам.
Публикувано: 22 January 2006 - 12:59 PM
Хора последно къде ще правим срещите??По едно време беше Южния парк(но на мен там ми е много далече),-сега при музея Земята и хората ли ще е?? d) d) d) Съжалявам, малко не съм в час , но ми е натоварена програмата и по-рядко влизам n)