Моето също е бяло и има такива петънца по коремчето(по-скоро око мъжката му гордост

).
чери1 и моят като ми го донесоха беше много капризен за яденето.Казаха ми че е захранен с Роял Канин ,но малечко отказваше да го яде във всичките му комбинации( с мляко-цъ......с бульончета-тоже).........и се видях в чудо.....Изобщо не ги близваше а тежеше 500гр. и е жизнено важно да го прави......Започна да залита..да припада.......леле сега като си спомня.......

страшна картинка беше........И а започнах да му варя пилешко месо до момента в който голямата му нужда не стана-странна............беше по-скоро слуз......от колкото другото....Ходихме по ренгени ,по доктори.......и никой нищо......Аз си мисля(просто си мисля,не съм сигурна,че е така).........че понеже тогава беше много малък и зъбки липсваха........месото го е поглъщал......(аз естествено го накъсвах).......но беше като прахосмукачка понеже то е меко........и кучето не си дава зор да го дъвче като гранулите.Е спрях месото и започнах кучешките пастети.........Уха.......ядеше и му плющяха ушите.......Към тях започнах постепенно да прибавям и по няколко гранулки....дори и да не ги изяде.....ей така-поне да му миришат......Но този път взех Хилс.......След като малко позаглади косъм и видях,че не е онова малко бебче.........му оставих само купата с гранули-и о ....ЧУДО...........ядем гранули..........и така.........Сега сме предимно на гранули.......но от време на време и аз го глезя с някаква изненадка........Много обича-ябълка,чушка,морков,краставица...........а вчера и на динята се накефи........
Така,че...............според мен...........просто има такива който ги дават на новите стопани НЕ захранени........от майката в ръцете на новият човек-пък той да му мисли...........
Сега и аз да питам нещо........Абе моят нещо много сексуален(ако мога така да кажа)............Той още като беше на 2 месеца и си има едно плюшено бяло кученце и от тогава прави разни неща с него........Е сега вече направо е пожар-взехме му още едно такова(същото) кученце и той не може да свари при коя жена да отиде......

редува ги и двете..........а я някой е посмял да му ги пипне става як скандал...........

Взел на детето оният ден едно мече и тя плаче-Мамо................виж го какво ми прави мечето.............горкото Биби(така се казва мечока и).............
И пъшка чак като човек бе..................