Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#2402 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 May 2009 - 01:42 PM

Чери,можете да смесите пилешкото с гранулите,решението Ви е правилно,пробвайте!Предлагате му храната,ако до 10 мин не я подхване я вдигнете.На следващото хранене действате по същият начин,ще е размислил :ab_041: !Хранете го по три пъти на ден,освен ако имате съмнения в здравето му.
[/quote]

Ура, вече ядем месце от консерва без примеси.Този метод да дигам храната след 10 минути проработи,днес на обяд си хапна безропотно,даже като дигнах паничката си намери паднало парченце и тръгна да го заравя -първо под полата ми :ab_041: :ab_041: :ab_041: ,после за по-сигурно в къщурката си- да и е под око.
Междувременно купих по 50гр от всички подходящи гранулки които намерих по зоомагазините,тествахме ги -прояви интерес само към 2 вида,ама не може да ги сдъвче - хапва ги и после изплюва.Има зъби - проверих -най-малко2 кътника след кучешките,сигурно няма сили да стисне....
Та сега ги накиснах в сос грейви от консервата,дано се размекнат и ще пробваме на следващо хранене.
Храня по 4 пъти - в 7 , на обяд към 12-13 , след работа към 18 и вечер към 10-11.
Благодаря за помощта,сега съм по- спокойна.
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#2403 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 25 May 2009 - 01:55 PM

:ba_025: :ba_025: :ba_025: :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2404 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 02:12 PM

techichi бебоците са уникално сладки направо ми идва да нацелувам снимките :wub: :wub: :wub: да ни ги снимаш по честичко, че да можем и ние да им се радваме !
User's Signature

Качена снимка

#2405 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 02:20 PM

Показване на мнениетоnivea, в May 25 2009, 10:44 AM, написа:

вие с вашите по колко време ги извеждате и си играете с тях?

И на мен така ми прави Чикото с играчките, но не си отива докато не си поиграем :) той по цял ден си играе с някой... аз докато съм на университет приятелят ми е с него, после аз... и като дойде някой на гости пак (а ние имаме гости постоянно). Но въпреки това винаги е готов да си играе и се е поразлигавил, трябва постоянно да е център на внимание.

Ние обаче имаме друг проблем. Искам да го науча да ходи навън на тоалетна, но може би заради котешката вкъщи не се получава. В повечето случаи колкото и да се разхождаме той си чака да се приберем и тогава върши работата. Случило се е (2-3 пъти) навън и винаги му давам лакомство-наградка, но.... това не означава,че следващия път пак ще го направи навън.
Помагайте как да се научим....
User's Signature

Качена снимка

#2406 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 02:35 PM

Показване на мнениетоDobi870, в May 25 2009, 01:12 PM, написа:

techichi бебоците са уникално сладки направо ми идва да нацелувам снимките :wub: :wub: :wub: да ни ги снимаш по честичко, че да можем и ние да им се радваме !

Радвам се,че мога да доставя малко радост! :smile: Само без целувки по екрана,че после нищо няма да се види! :ab_041:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2407 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 03:02 PM

Ето и снимките които обещах от 23.05.09 на TOY-SHOW,09 ,Beograd.Това беше изложба само на девета група,т.е.на декоративните кучета според FCI/международната киноложка федерация към която е член България/.Нашата страна представи Боби Ямаков с мъжкото чихуахуа Komel Snow -Ball което стана млад клубен шампион.Бравоооо!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2408 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 03:05 PM

Снимките на бебоците са радост!! Особено за мен!! А мъжкия е страхотен!!
Чета в "Обучение на кучето", че трябва да спи в клетката, за да свиква с нея и мен като ме няма, да си седи вътре, за да не изяде някой кабел. Клетката трябва да е с одеало. Пък и като се пътува ще е по-удобно за носене. Как според вас е по-добре: само клетка или и легло? Ако ще спи в клетката, не виждам смисъл да се взима и легло.
А лакомствата... като изпълни правилно 5-6 пъти командата или нещо друго и като му дам 5-6 хапки, то това ще му е храненето. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2409 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 03:20 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 25 2009, 02:05 PM, написа:

Снимките на бебоците са радост!! Особено за мен!! А мъжкия е страхотен!!
Чета в "Обучение на кучето", че трябва да спи в клетката, за да свиква с нея и мен като ме няма, да си седи вътре, за да не изяде някой кабел. Клетката трябва да е с одеало. Пък и като се пътува ще е по-удобно за носене. Как според вас е по-добре: само клетка или и легло? Ако ще спи в клетката, не виждам смисъл да се взима и легло.
А лакомствата... като изпълни правилно 5-6 пъти командата или нещо друго и като му дам 5-6 хампки, то това ще му е храненето. :ab_041:

В къщи да е в клетка,не преноска.Клетката достатъчно голяма ,за да има в нея място където кучето да си почива и играе.Дали ще е с одеало или легло или...всеки сам преценява.И място за тоалетна,най-добре с котешки,а има вече икучешки бентонит,или вестник.Да не се забравя и водата.Най-добре е с поилка,за да не се мокри кучето и всичко около него.
Лакомствата трябва да са съвсем символични,а не за наяждане!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2410 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 03:22 PM

Показване на мнениетоDobi870, в May 25 2009, 01:20 PM, написа:

И на мен така ми прави Чикото с играчките, но не си отива докато не си поиграем :) той по цял ден си играе с някой... аз докато съм на университет приятелят ми е с него, после аз... и като дойде някой на гости пак (а ние имаме гости постоянно). Но въпреки това винаги е готов да си играе и се е поразлигавил, трябва постоянно да е център на внимание.

Ние обаче имаме друг проблем. Искам да го науча да ходи навън на тоалетна, но може би заради котешката вкъщи не се получава. В повечето случаи колкото и да се разхождаме той си чака да се приберем и тогава върши работата. Случило се е (2-3 пъти) навън и винаги му давам лакомство-наградка, но.... това не означава,че следващия път пак ще го направи навън.

Здравей Dobi870 и ние го имахме този проблем, да ти кажа памперса още му стой в стаята. пробвах да му го махна и той почна да ака там където беше и аз му се скарах. и го изведох навън, за да му покажа какбо искам от него. после върнах памперса и почнах да му казвам Не като тръгваше да души по него и пак го свалях на вън и му взимах лакомство,като си свършеше работата му казвах Браво, седни и му давах наградка. логиката сигурно е-"във вкъщи пишкам и ми се карат, а навън ми дават вкусотийка и ме поздравяват"...но имахме и няколко инцидента, които никога досега не се бяха случвали-обличах се да го изведа и той се изпишка в коридора, др път беше когато пак щях да го извеждам и го направи в кухнята.явно го бях объркала.е, постоянство...но голям автогол си вкарах с памперса, защото не е свикнал да стиска. мислех дори за клетка... все още не сме научени,че само навън се пишка и го правим и на двете места, защото сега нямам мн време да го извеждам през 2-3 часа.
User's Signature

Качена снимка

#2411 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 03:29 PM

Колко на колко трябва да е клетката?
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2412 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 03:38 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 25 2009, 01:29 PM, написа:

Кой колкото реши!Важното е когато се върнете в къщи да не е извън клетката кученцето.Бих препоръчала да има таван,не подценявайте способностите му!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2413 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 03:41 PM

Komel Snow -Ball - Просто става все по ХУБАВ и с все по разкошна козина . :ba_025:
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#2414 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 04:21 PM

Показване на мнениетоtechichi, в May 25 2009, 04:38 PM, написа:

Кой колкото реши!Важното е когато се върнете в къщи да не е извън клетката кученцето.Бих препоръчала да има таван,не подценявайте
способностите му!

Клетката само докато расте ли е необходима или постоянно.Кога горе-долу се научават да се пазят от настъпване
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#2415 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 06:21 PM

Показване на мнениеточери, в May 25 2009, 03:21 PM, написа:

Показване на мнениетоtechichi, в May 25 2009, 04:38 PM, написа:

Кой колкото реши!Важното е когато се върнете в къщи да не е извън клетката кученцето.Бих препоръчала да има таван,не подценявайте
способностите му!

Клетката само докато расте ли е необходима или постоянно.Кога горе-долу се научават да се пазят от настъпване

Това си го решава всеки собственик.Като си свикнат с нея се чувстват много по-защитени,със собствено жилище!Те сами си показват кога искат усамотение и кога да беснеят.,,Страшната ,,клетка/в разбиранията на повечето хора/предпазва вашето жилище от неприятни изненади,а кучето ви от някакво нараняване.
Кучето винаги може да бъде смазано от невнимание,кога то ще се научи само да се пази зависи от интелектът му.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2416 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 07:29 PM

Показване на мнениетоnivea, в May 25 2009, 03:22 PM, написа:

Показване на мнениетоDobi870, в May 25 2009, 01:20 PM, написа:

Здравей Dobi870 и ние го имахме този проблем, да ти кажа памперса още му стой в стаята. пробвах да му го махна и той почна да ака там където беше и аз му се скарах. и го изведох навън, за да му покажа какбо искам от него. после върнах памперса и почнах да му казвам Не като тръгваше да души по него и пак го свалях на вън и му взимах лакомство,като си свършеше работата му казвах Браво, седни и му давах наградка. логиката сигурно е-"във вкъщи пишкам и ми се карат, а навън ми дават вкусотийка и ме поздравяват"...но имахме и няколко инцидента, които никога досега не се бяха случвали-обличах се да го изведа и той се изпишка в коридора, др път беше когато пак щях да го извеждам и го направи в кухнята.явно го бях объркала.е, постоянство...но голям автогол си вкарах с памперса, защото не е свикнал да стиска. мислех дори за клетка... все още не сме научени,че само навън се пишка и го правим и на двете места, защото сега нямам мн време да го извеждам през 2-3 часа.

А Чико стиска, но в обратна посока... до вкъщи. Сега наблюдавам и друг проблем... от известно време приятелят ми го извежда, но без каишка и сега аз като го извеждам със не иска да направи и 2см... направо се хванах за главата. Викам го, отивам до него галя го, прилъгвам го с наградки... не. Седи си вдървен целия и не мърда. Махам му каишката и тръгва и скача и тича... но проблема е,че нямам контрол така, не ме слуша като му кажа да не яде нещо или пък да дойде при мен. Сега не мога даже да го изведа като хората... УЖАС
User's Signature

Качена снимка

#2417 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 May 2009 - 11:27 PM

Привет на всички . Отдавна не съм писала, няколко пъти опитах , но не можех да вляза, а после ....трудно намерих темата.
Поздравления за отличното представяне на Komel Snow -Ball , разкошен красавец, като памук е ,дано по-скоро има много бебета от него .
Много нови мъници има и красиви бебенца , да са ви живи и здрави и много да ви радват :wub: :ba_025:

#2418 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 11:32 PM

Мерси много за хубавите пожелания Ancheto
User's Signature

Качена снимка

#2419 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 26 May 2009 - 09:43 AM

Показване на мнениетоAncheto, в May 25 2009, 09:27 PM, написа:

Привет на всички . Отдавна не съм писала, няколко пъти опитах , но не можех да вляза, а после ....трудно намерих темата.
Поздравления за отличното представяне на Komel Snow -Ball , разкошен красавец, като памук е ,дано по-скоро има много бебета от него .
Много нови мъници има и красиви бебенца , да са ви живи и здрави и много да ви радват :wub: :ba_025:

И аз много го харесах - каква стойка....!!! Много е лъчезарен, въпреки, че късокосместото е моят избор! Не разбрах на каква възраст е....
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2420 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 26 May 2009 - 09:57 AM

...много го харесвам ШоуБелл!! Страхотен екземпляр, напет, макар, че съм от отбора на късокосместите...! Не разбрах на каква възраст е...

Тука: "Изгрев в спанака...."

Прикачена снимка
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2421 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 May 2009 - 10:38 AM

Късокосместите винаги са ме привличали много и исках точно късокосместо пале когато си търсих мъник от развъдниците . Но когато видях снимката на Юрий като бебе просто не можах да погледна друго куче ,а и родословието му също много ме изкуши. Той ме накара да се влюбя в дългокосместите чихуахуа . Поне при тях не може всеки пинчер като е бебе и се е родил с друг цвят , а не черно с подпал, да се продава за чихуахуа.
Тази мома горе си личи , че е свикнала да позира :ge_063:

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема