Говорилня
Публикувано: 26 May 2009 - 07:36 PM
Праща и нейна снимка(казва се Чери).
Публикувано: 26 May 2009 - 07:37 PM
Праща и нейна снимка(казва се Чери).
Прикачени снимки
Публикувано: 26 May 2009 - 07:42 PM

Снимките са страхотни.
Публикувано: 26 May 2009 - 07:42 PM
Публикувано: 26 May 2009 - 07:54 PM

Най-много се притеснявам да не напълнее,в момента тежи 460 грама,по принцип тя е изтърсачето,братчетата и сестричката й отдавна минаха половин килограм,те са над 600 гр.А за краставицата докторът ми каза,че мога да й давам между основните храненета,също малко ябълка.Лично аз държа да й давам само гранули...
Публикувано: 26 May 2009 - 08:12 PM
Теди , не се притеснявай за напълняването, дори и да яде много доберман няма да стане, а ще си е дребничко чихи :)
Публикувано: 26 May 2009 - 08:13 PM
Публикувано: 26 May 2009 - 08:18 PM
-Малкото е хубаво. Харесвам го. Хубав скафандър...!

-Калци Делис е твърде мощен препарат за малко чихи, може да предозирате лесно с него и тогава е по-лошо... СамоКалциПлюс.

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 26 May 2009 - 08:22 PM
Идеята е да се обменят мнения...

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 26 May 2009 - 11:02 PM
drjeliazkov, в May 26 2009, 06:18 PM, написа:

-Калци Делис е твърде мощен препарат за малко чихи, може да предозирате лесно с него и тогава е по-лошо... СамоКалциПлюс.
Абе докторе!Ако калци Делиса е много мощен за чихи,какво остава за Плюса.Нещо май се самоотричате!!!На моите само плюс давам пък още не са отлетели в космоса.Че даже са и в отлична форма!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 May 2009 - 11:13 PM
Мъничето ти е много хубавко!Спомена,че има сестричка и братчета и имаш наблюдения върху тях!Това означава,че са родени тук,така ли е?
Винаги храня и препоръчвам да се хранят бебетата на корем докато растат на височина.Каквото му е програмирала генетиката като големина на кученцето ти ще си го достигне,независимо че би го спирала с недостатъчно храна.Просто ще стане по-бавно и за сметка на правилното му развитие.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 May 2009 - 11:23 PM
techichi, в May 26 2009, 10:02 PM, написа:

Абе докторе!Ако калци Делиса е много мощен за чихи,какво остава за Плюса.Нещо май се самоотричате!!!На моите само плюс давам пък още не са отлетели в космоса.Че даже са и в отлична форма!
на мен вета ми каза, че нещо напоследък са ги развалили и не ги препоръчва на никой, иначе на virbac били хубави... е techichi, щом още не са отлетели в космоса, значи ти куца дозировката. или защото не даваш по-силното-делис

Публикувано: 26 May 2009 - 11:27 PM
nivea, в May 26 2009, 09:23 PM, написа:
techichi, в May 26 2009, 10:02 PM, написа:

на мен вета ми каза, че нещо напоследък са ги развалили и не ги препоръчва на никой, иначе на virbac били хубави... е techichi, щом още не са отлетели в космоса, значи ти куца дозировката. или защото не даваш по-силното-делис

Нали

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 27 May 2009 - 09:33 AM
2. За накиснати гранули - твърдо не! На куче не се дава мека храна! Обясненията по-късно...
3. Кученцето, което ще се ваксинира и търка дупе - да се обезпаразити задължително преди това!
4. За Чейс - страхотен екземпляр! Браво ! Истинските чихухуа, първичните са късокосместите! Добре дошли в клуба!!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 27 May 2009 - 10:03 AM
drjeliazkov, в May 27 2009, 07:33 AM, написа:
2. За накиснати гранули - твърдо не! На куче не се дава мека храна! Обясненията по-късно...
3. Кученцето, което ще се ваксинира и търка дупе - да се обезпаразити задължително преди това!
4. За Чейс - страхотен екземпляр! Браво ! Истинските чихухуа, първичните са късокосместите! Добре дошли в клуба!!
Докторе,витамините са добавка,а не основна храна,затова калция е в по-ниски количества.Ако кучето е с особени проблеми му препоръчвайте каквото си искате.Въпросното кученце е малко и ако яде накиснати граниули нищо няма да му стане,а просто ще си разреши проблемът.Спокойно няма да натрупа зъбен камът като китайската стена.Когато му дойде времето ще си прояде само и ненакиснати гранули.Интересно тогава какво е консервата-твърда храна?
Моля,престанете да пишете НЕверни неща за първичните късокосмести чихуа,които били истински.Има деца четящи тук ,които приемат писаното буквално и после ще реват на родителите си,че са им взели нечистопородни кучета.И моля,тук е тема за чихуа,а не клуб,не заблуждавайте хората!!!Първо станете ВИЕ член на клуба,а после канете!Последното е от мен и управителният съвет на клуб ЧИХУАХУА!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia