Говорилня
Публикувано: 27 May 2009 - 03:59 PM
Shonned, не се притеснявай, каква доминантност у чихуа ....освен , че ще е гордо , че е до теб в леглото друго не очаквай. Мога да препоръчам докато само не се научи да се качва на леглото не е добре да стои там , защото може да се научи да пика на дивана понеже го е страх да слезе или ако пък се увлече в игра и тупне от дивана да се удари лошо. Всяко куче е индивидуално и се променя с възрастта си .
Снимките ще ги чакаме с нетърпение , чудесно е , че идват нови чихуа и то шоколадови . Дано скоро има и някой уникален шоколадов пикльо , но да не е дребосък
Публикувано: 27 May 2009 - 04:18 PM
Shonned - калци плюс на Вирбак е най-добрия препарат, особено за малки...Изключително балансиран препарат.
Може да давате по 1/4 през ден, постоянно....

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 27 May 2009 - 04:48 PM
drjeliazkov, в May 27 2009, 05:18 PM, написа:
Shonned - калци плюс на Вирбак е най-добрия препарат, особено за малки...Изключително балансиран препарат.
Може да давате по 1/4 през ден, постоянно....
Да ,малка е мойта дунда - на 52 дена ,имам я от седмица.И аз се съмнявам да са жлезите,лекарката пипна дупето лекичко и каза че си е наред,пък и не мисля,че има някаква болка в тази област,позволява докосване,не се дърпа .Стремя се да и осигурявам повече движение,като превенция,ама тя като реши,че не и се тича вече и на бегом се окопира в къщичката ,гледа умно , ляга по гръб и чака да я почеша по тумбачето и се кефи.Няма да се учудя и ако почне да мърка ,нали е захранена с котешка храна....:)
Публикувано: 27 May 2009 - 04:57 PM

Публикувано: 27 May 2009 - 05:46 PM

Публикувано: 27 May 2009 - 09:56 PM
techichi, в May 27 2009, 12:13 AM, написа:
Мъничето ти е много хубавко!Спомена,че има сестричка и братчета и имаш наблюдения върху тях!Това означава,че са родени тук,така ли е?
Винаги храня и препоръчвам да се хранят бебетата на корем докато растат на височина.Каквото му е програмирала генетиката като големина на кученцето ти ще си го достигне,независимо че би го спирала с недостатъчно храна.Просто ще стане по-бавно и за сметка на правилното му развитие.

Да,бебта са родени тук,но майката и бащата са донесени от Мексико от една жена,която ни е много близка и от нея купихме Чери.Като се роди мислих,че е teacup,беше 70гр.,но като я гледам май няма да остане прекалено малка,докторът каза,че ще стане поне килограм и двеста,което пак не е много.Много ми е миличка и любвеобилна,още на 1-я ден започна всички в къщи да ни целува и общо взето веднага се адаптира.Имах проблем само първите три вечери-много плачеше като я оставехме вечер в нейното легло,искаше да спи при мен,но аз се страхувам да не я ударя или затисна докато спя,вече нямаме проблеми с това,ходи и сама си ляга.Голяма занимавка е,от нея не мога да си върша нормално задълженията

Пускам ви малко снимки на :
1.Това е бащата
2.Всички бебета,тя е най-отдолу
Надявам се,че не ви досаждам с тези снимки

Публикувано: 27 May 2009 - 10:05 PM
tedy_iv, в May 27 2009, 07:56 PM, написа:
Мъничето ти е много хубавко!Спомена,че има сестричка и братчета и имаш наблюдения върху тях!Това означава,че са родени тук,така ли е?
Винаги храня и препоръчвам да се хранят бебетата на корем докато растат на височина.Каквото му е програмирала генетиката като големина на кученцето ти ще си го достигне,независимо че би го спирала с недостатъчно храна.Просто ще стане по-бавно и за сметка на правилното му развитие.

Да,бебта са родени тук,но майката и бащата са донесени от Мексико от една жена,която ни е много близка и от нея купихме Чери.Като се роди мислих,че е teacup,беше 70гр.,но като я гледам май няма да остане прекалено малка,докторът каза,че ще стане поне килограм и двеста,което пак не е много.Много ми е миличка и любвеобилна,още на 1-я ден започна всички в къщи да ни целува и общо взето веднага се адаптира.Имах проблем само първите три вечери-много плачеше като я оставехме вечер в нейното легло,искаше да спи при мен,но аз се страхувам да не я ударя или затисна докато спя,вече нямаме проблеми с това,ходи и сама си ляга.Голяма занимавка е,от нея не мога да си върша нормално задълженията

1.Това е бащата

Браво Теди!Страхотно!Но ,моля никога друг път не казвайте,че досаждате със снимки!Напротив,аз поне много им се радвам.Случили сте всички собственици на тези кученца на разкошни цветове.Синьото е все още непознат цвят тук,цвят фон пък въобще/това е един от любимите ми/.Прекрасно е,че има свежа кръв тук и то от Мексико.Ще е хубаво да можем да работим заедно,ако разбира се имате желание!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 27 May 2009 - 10:10 PM

tedy_iv, много са сладки! Сигурно и в чиния ще се съберат.

Публикувано: 27 May 2009 - 10:13 PM
techichi, в May 27 2009, 11:05 PM, написа:

1.Това е бащата

Браво Теди!Страхотно!Но ,моля никога друг път не казвайте,че досаждате със снимки!Напротив,аз поне много им се радвам.Случили сте всички собственици на тези кученца на разкошни цветове.Синьото е все още непознат цвят тук,цвят фон пък въобще/това е един от любимите ми/.Прекрасно е,че има свежа кръв тук и то от Мексико.Ще е хубаво да можем да работим заедно,ако разбира се имате желание!

Разбира се , че имам

Между другото много се колебаех в началото да вземе сивата,тя се води blue chihuahua,нали?Но честно да си призная,смутиха ме сините очи,тя е много красива,но друго си е като има очи черни като маслинки

Публикувано: 27 May 2009 - 10:27 PM

Публикувано: 27 May 2009 - 10:33 PM
Искам да ви попитам кога ще мога да я извеждам навън?Казаха ми,че е хубаво да й се бият всички ваксини и чак след това.
Публикувано: 27 May 2009 - 10:34 PM
tedy_iv, в May 27 2009, 08:13 PM, написа:
techichi, в May 27 2009, 11:05 PM, написа:

1.Това е бащата

Разбира се , че имам

Между другото много се колебаех в началото да вземе сивата,тя се води blue chihuahua,нали?Но честно да си призная,смутиха ме сините очи,тя е много красива,но друго си е като има очи черни като маслинки

Да ,всичко е въпрос на вкус!Но за съжаление и вашето куче никога няма да има черни очи.Сивата мишонка наистина се води синьо с подпал/blue/tan/ и очите както на шоколадовите ,така и на синята ще са или жълти или зелени ,може и смес.Синята сега с какви очи е?И на каква възраст казахте,че са.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 27 May 2009 - 10:38 PM
TokioHotel, в May 27 2009, 08:10 PM, написа:

Тогава ето и още малко подобни!Вече сме доста наперени!А и се очертава като умничък.А пък и не го свърта много на едно място,очертава се разбойник!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 27 May 2009 - 10:41 PM
tedy_iv, в May 27 2009, 08:33 PM, написа:
Искам да ви попитам кога ще мога да я извеждам навън?Казаха ми,че е хубаво да й се бият всички ваксини и чак след това.
Най-рано 10 дни след третата ваксина.До тогава никакъв контакт с чужди кучета или хора имали такъв преди да я пипат нея.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 27 May 2009 - 10:42 PM
Публикувано: 27 May 2009 - 10:45 PM
techichi, в May 27 2009, 11:38 PM, написа:
TokioHotel, в May 27 2009, 08:10 PM, написа:

Тогава ето и още малко подобни!Вече сме доста наперени!А и се очертава като умничък.А пък и не го свърта много на едно място,очертава се разбойник!
Страхотно е малкото мишле

Публикувано: 27 May 2009 - 10:54 PM
tedy_iv, в May 27 2009, 08:42 PM, написа:
Е,щом са вече на три месеца значи това ще бъде.Тези цветове са генетично обвързани да са със светли очи,никога с черни.Чери би могла да роди синьо,ако се пусне с подходящ мъжки.Майката сама ли ражда или с цезарово?

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia