Ancheto, в May 27 2009, 01:17 PM, написа:
В спора няма нищо лошо, но ...."дъвчете" една и съща "дъвка" и става банално.
.....
Не мисля , че някой се интересува от дадена лична поща. Моите уважения , на мен лично не ми е интересно и забавно. Нека говорим за палетата ни и техните лудории ....и дано по-рядко проблеми.
Абсолютно съгласна! Темата става безполезна и скучна. Който има да доказва нещо, да го прави на друго място.
Та, за да не е моя пост безполезен да си кажа за моето очаквано куче. Броя дните и ако знаете колко дъъълги ми се струват :(
Вече си има къщичка, нашийник (по-скоро бижу:) и една играчка. Кучето е от Сърбия, от същия развъдник като Алатар на Нивеа. Цвета е кафяв, може би подобен на Алатар като малък, че сега ми се струва по-светличък. Няма черно при муцунката.. цялото е един цвят. Женско както вече казах, но за съжаление нямам снимка.
Чета в момента секцията във форума, свързана с възпитанието на кученца и не мога да разбера това общи правила ли са? В сми и за големи и за малки? Особено това, че не трябва да се качва по диваните, за да не се почувства господар на глудницата? Хм, само на пода ли трябва да седи.
Четох тук, че давате калции, надявам се ветеринаря да ми обясни точно какъв да давам, за да е здраво кученцето.
Мият ли му се зъбките? Почистват ли се ушичките? След разходка с какво се измиват лапките и муцунката?
Гледах в и-нет и клипчета с трикове за чихуахуа. Дано не е късно да се опитам да я науча на нещо:
Трикове част 1
Трикове 2
Едно бяло сладурче