Говорилня
Публикувано: 14 April 2008 - 11:22 PM
Анче ,черничкото чихи ми грабна сърцето, :wub: (снимката над мен) :wub: много е сладко и е с много малко носленце , перфектно е . То твое ли е , понеже досега май не съм го срещала в форума.Поздрави за новия бонбон който имаш в колекцията си.Смятам един ден да те догоня и аз :yahoo: :wub:, това разбира се в кръга на шегата ;)
Публикувано: 15 April 2008 - 04:08 PM
Много се радвам , че харесвате нашите маници !!!!!!!!
Нямам комп и сте пиша друг път по подробно .
:wub: :wub:
Нямам комп и сте пиша друг път по подробно .
:wub: :wub:
Публикувано: 15 April 2008 - 09:25 PM
Здравейте и от нас. Поизгубихме се за известно време, но имаме да разрешаваме голям проблем. :o Малкият пакостник от известно време се научи, когато пишка да вдига крак като истински мъжкар, а аз вече бях започнала да се притеснявам, че този момент няма да дойде. Да обаче сега си е харесал една табуретка в хола и всеки път като мине оттам я маркира. :rolleyes: Направо съм в ужас. Чудя се как да го отуча от този навик. Карам му се като го хвана в крачка, наблюдавам го всеки път като мине оттам, да ама на него май не му пука. Дори се замислих да купя от онези препарати, които уж ги отблъскват от всички предмети намазани с тях. Някой от вас имал ли е подобен проблем? Давайте съвети какво да го правя беладжията :huh:
Публикувано: 16 April 2008 - 08:40 AM
Деница , черничкият красавец е роднина на Юрий и е от същият развъдник. Той е един прекрасен и умен младеж .
Много е важно когато човек си купува куче да е наясно какво иска . Ако иска да си взима домашен любимец тогава естествено и цената е важна , но ако се иска куче , което да е за изложби , да е отличен представител на породата , да участва в правилната селекция на породата ще се замасли не за цените , а за кръвните линии на кучето. У нас има хубави чихуахуа и ще има още по-хубави . Може да сме малка страна , но трябва да се стараем да натделява винаги качеството.
Много е важно когато човек си купува куче да е наясно какво иска . Ако иска да си взима домашен любимец тогава естествено и цената е важна , но ако се иска куче , което да е за изложби , да е отличен представител на породата , да участва в правилната селекция на породата ще се замасли не за цените , а за кръвните линии на кучето. У нас има хубави чихуахуа и ще има още по-хубави . Може да сме малка страна , но трябва да се стараем да натделява винаги качеството.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:38 AM
Много са смешни като се клатушкат :blink: .А тази пинчерка да не си мисли , че им е мама ;D моите често се пробват да си ги крадът :rolleyes:
Публикувано: 17 April 2008 - 12:08 PM
двете са продадени , и едното го е капарирала приятелката на светлето от Варна с помераните , вчера момичето ми изпрати капарото., А Анче няма проблем щом на теб не ти харесва мойта Моника твоя си работа, я направи едно клипче с твойте Чихуахуа че и ние да се научим кое е качественно Чихуахуа и кое не е . :) ;)
Публикувано: 17 April 2008 - 12:23 PM
Цитат
А номера с краденето на бебета , нормално е , те си ги крадат и така , аз съм имала случай когато 2 майки се грижат едновременно за бебетата само на едната от тях, така че Няма лошо ;) :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 April 2008 - 12:32 PM
Цитат
хехехехе , хей Буше , ама Моника така или иначе е маминка , сега ще става майка , така че не виждам какъв е проблема. :blink:
Ами клипчето е поднесено така, че незнаещия, разбира се, си мисли, че това са бебетата на тази майка. А е важно като си избираме бебе, да видим и родителите, а не лелите ;) Но това ще го научим тези, които четем тук, останалите ще мислят, че това е майка им.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com