Говорилня
Публикувано: 04 December 2008 - 10:35 PM
Както ги научи човек , но от разходка по-хубаво няма .
Публикувано: 05 December 2008 - 02:25 PM
Браво Анче , много са хубави! На мен най-много ми харесва Аспарух / прилича на татко си моя любимец/!!! На колко станаха? Ние сме почти на три месеца и тежим 1065g.
Как успяваш да ги снимаш в профил? Чихита не стои за миг на едно място , освен ако не е заспала.
Как успяваш да ги снимаш в профил? Чихита не стои за миг на едно място , освен ако не е заспала.
Публикувано: 08 December 2008 - 12:45 AM
Цитат
еми да , ти пък и такова си нямаш :P , и няма и да имаш ,щото неможеш да си го позволиш,и сега тръгваш да нападаш ;D
Виж какво госпойце Убава,родословно истинско чихуа-хуа от 4-5хил евро може и да не мога да си позволя,но кучета като твоите на пазара на Подуене в София мога да си купя един кашон.Спри да заблуждаваш хората и не ми ври в лицето странните ти ушати създания който видно и от последните снимки до годинка може да достигнат размерите и на ирландски вълкодав.Кученцата не са виновни и дори са сладинки,но не са чихуа и ни никой човечец не заслужава да му ги пробуташ за по 2000лв както и правиш (видно е от обявите ти ;))
Може би уж случайно си пропуснала да отговориш на един мой многоооо стар пост който "събира прах" в някоя по задна страница на темата и понеже с нетърпение те чаках да се включиш ще го копирам пак белким ми отговориш този път ....
Цитат
chihuahua_is_the_best искам най-приятелски да попитам,Вие развъдник ли сте?
Всичките ли кучета които имаш и заплождаш имат ли родословия?
Никъде не видях да си споменала нищо за родителите на кучетата ти,а и в сайта няма никаква информация.
Попаднах на една твоя обява която меко казано е смешна ако кучетата ти нямат родословие. :rolleyes: ... Кучето със сърцето си го обявила на цена от 2500лв :o извини ме ноооо, ;D ;D ;D ако се появи още едно "сърце" на козината му,цената на 3500 ли ще скочи?! ;D
п.п на мен тия фантасмагории със сърцата дето ги приказваш са ми много забавни,въпреки,че повече ми приличат на облачета петната :P А повярвай ми чихи с облаче до сега не е имало,ти ще си не втората ами първата в света която притежава такова :->)
Всичките ли кучета които имаш и заплождаш имат ли родословия?
Никъде не видях да си споменала нищо за родителите на кучетата ти,а и в сайта няма никаква информация.
Попаднах на една твоя обява която меко казано е смешна ако кучетата ти нямат родословие. :rolleyes: ... Кучето със сърцето си го обявила на цена от 2500лв :o извини ме ноооо, ;D ;D ;D ако се появи още едно "сърце" на козината му,цената на 3500 ли ще скочи?! ;D
п.п на мен тия фантасмагории със сърцата дето ги приказваш са ми много забавни,въпреки,че повече ми приличат на облачета петната :P А повярвай ми чихи с облаче до сега не е имало,ти ще си не втората ами първата в света която притежава такова :->)
п.п когато отговаряш на поста ми погледни ето тази снимка,защото това куче доколкото знам е "твое производство".

Публикувано: 08 December 2008 - 12:29 PM
да развъдник съм , за номера на развъдника ми попитайте Борислав Ямаков , понеже той го знае , все още не ми го е дал , а относно кученцето със сърцето то отдавна е продадено и то на много хубава цена :P , а за цените от 5 хил. евро това за първи път го чувам :o , родословни чихуахуа в москва са по 1500 до 2000 евро за бебе, тай че нещата са ми ясни. Просто недейте да злобеете. А и родословието не доказва че Чихуато е супер качество , аз лично познавам хора от форума които имат РОДОСЛОВНИ чихуахуа с ОБРАТНА ЗАХАПКА , не ме карайте да ги споменавам кои са те че ще вземе да им падне реномето на някои хора.
Публикувано: 08 December 2008 - 12:41 PM
обратна захапка, ама поне са чихита. няколко от твоята глутница са си съвсем пинчери. После Лутова пращаш в другата тема.
А до колкото си спомням като взе родословните мъници обясняваше, че искаш вече да развъждаш само истински чихита, но.... май си остана само на думи.
А до колкото си спомням като взе родословните мъници обясняваше, че искаш вече да развъждаш само истински чихита, но.... май си остана само на думи.
Публикувано: 08 December 2008 - 01:18 PM
не мога да разбера какъв е проблема? щом може момичето да продава и има кой да ги купи , да си гледа бизнеса. какво гледате в джоба й? А всеки който иска да си купи истинско чихи да мисли с главата си и да гледа какво купува.това е моето мнение.
Публикувано: 08 December 2008 - 01:20 PM
Цитат
не мога да разбера какъв е проблема? щом може момичето да продава и има кой да ги купи , да си гледа бизнеса. какво гледате в джоба й? А всеки който иска да си купи истинско чихи да мисли с главата си и да гледа какво купува.това е моето мнение.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com