Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#1681 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2009 - 12:30 PM

chikitita, честит Чоки и добре дошла ! Мисля си , че освен кошарка трябва да му купиш и къщичка или легло , за да не ти лежи по обувките, нещо което да си е само негово и да има къде да се усамоти когато иска! Моите сладури много добре се чустват в "апартамента" ,който съм им подсигугила ;D ;D. Обикновено там прекарват времето си , когато спят.Обичат да си пренасят вътре играчки или забележи някой мръсен чорап и най- сладко  си спят отгоре му.
С ходенето по нужда и ние имаме същия проблем с мъжката част.Имам чуството ,че мъжките кучета са бавноразвиващисе .Пожелавам ти успех да го научиш по- бързо !!!Пращай снимки да го видим сладура!

Имам питане към всички : късокосместите чихита с какво се решат? Струва ми се че четката ,която имам за Чихита изобщо не е подходяща и може да го нарани.

#1682 Потребителят е офлайн   chikitita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 January 2009 - 01:38 PM

Благодаря Chihita , имаме си легълце, което заедно с един памперс си слагаме в кошарката и си живеем там с голям кеф. Снощи ни донесоха кошарката и откакто всички принадлежности са ни вътре в нея, си акаме и пишкаме само на памперса в кошарката. Имаме голям проблем с яденето, злояди сме  :'( , искаме само пилешко или свинско филенце, суха храна не ни се нрави  :rolleyes: моля помагайте, каква суха храна да вземем  :( иначе пием витаминчета и калций всеки ден. Даже току що ми се обадиха и ме смъмриха че излишно се притеснявам за ваксините, има си всичко момчето  :wub: Абе обичам го , този малък образ  :wub:

#1683 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2009 - 01:59 PM

И аз имам същият проблем:храна на гранули-не......Пилешко месо-да!
Специални извинения на Chihita....Извинявай миличка......напоследък нямам никакво време..А и проблеми имахме:няколко дена акото му беше-като парчета слуз..до преди един ден докато не видях и капка кръв :o Толкова се изплаших.Заведохме го на лекар.направиха му посявка на "изходеното".+ тестове за вирусни инфекции.....След това ни пратиха на ренген.......И накрая -диагноза-НЯМАШЕ......пропуснах да добавя,че разтройство нямаше(беше му меко и неоформено но не и разтройство)...апетита също беше на 6..Додоха ни хапчета и прахче за "разхлабеното ако".......Още същата вечер-въпросното -си беше ок.......Та такива главоболия..... :(Сега събота и неделя дано намеря време за -щрак....... ;)

#1684 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2009 - 02:52 PM

chikitita,приятеля не е глупав естествено като му даваш месо ,ще го предпочита! Аз така разглезих момата .Гранулите ,които всички препоръчват са на фирмата "Роял Канин" специално за Чихуахуа

#1685 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2009 - 04:22 PM

Съжалявам обаче шефа ми влезе и трябваше да затворя!!
Ако ги храните с месо е добре да се дават  ориз, сурови зеленчуци /домат ,чушка ,морков и т.н. каквото им харесва/ , яйца ,риба също .За мен е по - удобно с гранулите и да ви кажа като поогладнеят ги ядат.
Дурка, казаха ми че понякога от пилешкото могат да получат разстройство.А вета ми каза ,че от калций + също може да се разхлаби коремчето . При нас не се е случвало не го знам от опит.
Извинявай ,че те питам , но откъде го купихте мъника?Понеже си говорихме с вета за припадъците и според нея не се дължи на това че не е яло , а на по -сериозни причини.А сега като пишеш за тези проблеми направо ми се изправя косата .Дано всичко да ви се размине и да се отравите бързо!Стискам палци!
За снимките не се притеснявай ,когато можеш ,аз само си мърморя да не ме забравиш !! :blink:

#1686 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2009 - 04:48 PM

Да ви се похваля днес за първи път бяхме на разходка на каишка!  :yahoo: Всичко беше чудесно, тя се държеше така все едно  цял живот така се е разхождала :yahoo: Народа пощуря около  нея , всички ахкха и охкаха как е въжможно , колко е мъничка  и т.н. и т.н. На малкият съсел му беше студено и не спря през цялото време да врещи от чантата , но внасяше допълнителен колорит в картинката ;D.
Искам да ви питам трябва ли косъмчетата , които са на лапичките/ м/у пръстите/ да се подрязват, понеже бях гледала по телевизията ,че на помераните им се подрязват, а също така всеки път ли след разходка лапите се измиват със препарят /сапун , шампоан /и какъв или само с вода?

#1687 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 25 January 2009 - 01:02 AM

Здравейте чихочитатели! Днес 24 се проведе CACIB изложба в зала ,,Хр.Ботев".Съдя при нашата порода беше г-жа Маria Slavkovic/Serbia/.Участие имаше от наша страна в мое лице, с късокосместия ми Chocolino Mini Muzzles в клас млади и Боби Ямаков ,с дългокосмест мъжки Komel Snow-Ball клас млади,женска дългокосместа Jamakov,s Leprikons Ines открит клас.Чуждестранното представяне беше от Чехия.  Чоколино стана Junior Champion,с което приключи представянето си в този клас.                               Изложбата мина в приятен,весел дух,без проблеми бих казала и най-важното в добре отоплена зала.Утре също ще има какво да се види от любимата ни порода,тъй че заповядайте!Началото е отново 14:00 ч.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#1688 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 04:47 PM

Честито на победителите! :->)
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#1689 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 08:45 AM

Малко обещани снимки и от мен  ;)
http://www.snimka.bg...album_id=330242

#1690 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 10:04 AM

durka , благодаря за снимките ! :wub: И кучо и щерката са страхотни ! Оправихте ли  се вече?  Много ми хареса  синята дрешка . От къде я купихте ?Досега такива малки , където и да попитам нямат подходящ размер.Започнали са да се различават .Карлито е станал по-кремав , особено по гърба и ушите. Трябва да ти изпратя по-нови снимки.

techichi , честито! Разкажи още за изложбата!

#1691 Потребителят е офлайн   zoya79 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 10:32 AM

здравейте,имам вече от 6м. чихуахуа.За храненето на тази порода някой може ли да ми каже нещо?Моята Алис яде само пилешко.

#1692 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 12:20 PM

Чихита..... ;D и на моят синята му е малко големичка........ама от самолет не се вижда ;)И един много готин гащеризон му взех......но още ще трябва да папка за него Ето от тук ги купих:(само да не каже МОД,че е реклама)
http://fashiondog.eu/catalog/index.php
А иначе сега сме ОК ;)....Тази седмица ни предстои 3-та ваксина......Все си мисля,че акитата му бяха кофти от това,че го храних само с пилешкото месо..... :(

#1693 Потребителят е офлайн   eny_niya Икона

Публикувано: 26 January 2009 - 12:24 PM

Здравейте :) Аз нямам чихуахуа все още, но работя по въпроса. Моля нашите да ми купят и те се съгласиха, но единствените оферти, които получихме и намерихме, са за чихуахуа с цени междъ 1500 и 5000 ЕВРО. Тези цени са ми непосилни за момента, въпреки че до 1000-1200 ЛЕВА мога и да навия нашите.

Все пак умолявам ви да ми кажете откъде мога да си купя чихуахуа и да ми пишете, ако някой от вас продава или подарява бебета. Благодаря ви!

eny_niya@abv.bg

Благодаря ви!

#1694 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 26 January 2009 - 12:39 PM

БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ЧИХУАХУА
email: chisinbulgaria@abv.bg

Не си купувай  от магазин.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1695 Потребителят е офлайн   zoya79 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 03:02 PM

Има ли някой свободен,който да ми обясни как да кача снимки на моята Алис?Съвсем нова съм,прочетох и видях вашите любимци.Супер са.Искам да ви покажа и Алис.

#1696 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2009 - 03:28 PM

Допълнителни опции -Browse- и качваш избраната от теб снимка  ;)
П.С.Ако са много големи трябва малко да ги намалиш  ;)
User's Signature

Качена снимка

#1697 Потребителят е офлайн   Frica Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 03:29 PM

Здравей, Зоя! Снимки можеш да прикачиш от менюто допълнително опции (долу в ляво), когато пишеш мнение.

Страхотни нови бонбони виждам тук! Да са ви живи и здрави :wub:
Ама къде се изгубиха 'по- старичките' ?

#1698 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 26 January 2009 - 04:33 PM

Здравейте! Ние с Чоколино Ви благодарим от сърце!Вторият ден участваха същите чешки герои и нови от словакия,доста качествени кучовци.Ние бяхме само на гости  :blink:,но за съжаление освен колегата Иван от Златица и едно златисто дребосъче никой друг почитател на породата не се разходи до залата.А пък и като цяло беше по-празно от първия ден.Останалата еуфория сте  разбрали от темата за изложбите.Представям ВИ снимки от първия ден на Боби Ямаков и неговият Komel Snow-Ball, на когото му беше първата изложба и стана 1 BJC-победител в клас млади. :->)
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#1699 Потребителят е офлайн   zoya79 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 January 2009 - 04:38 PM

благодаря ви! Сега ще опитам,но как да намаля размера?

#1700 Потребителят е офлайн   teri6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2009 - 08:14 PM

Здравейте,искам да ви попитам давате ли витамини и калций на малките си чихита?Ветеринаря ни каза, че нямало нужда да се дава ,защото си добавяли от храната.Мерси предварително.

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни