Говорилня
Публикувано: 23 January 2009 - 12:30 PM
С ходенето по нужда и ние имаме същия проблем с мъжката част.Имам чуството ,че мъжките кучета са бавноразвиващисе .Пожелавам ти успех да го научиш по- бързо !!!Пращай снимки да го видим сладура!
Имам питане към всички : късокосместите чихита с какво се решат? Струва ми се че четката ,която имам за Чихита изобщо не е подходяща и може да го нарани.
Публикувано: 23 January 2009 - 01:38 PM
Публикувано: 23 January 2009 - 01:59 PM
Специални извинения на Chihita....Извинявай миличка......напоследък нямам никакво време..А и проблеми имахме:няколко дена акото му беше-като парчета слуз..до преди един ден докато не видях и капка кръв :o Толкова се изплаших.Заведохме го на лекар.направиха му посявка на "изходеното".+ тестове за вирусни инфекции.....След това ни пратиха на ренген.......И накрая -диагноза-НЯМАШЕ......пропуснах да добавя,че разтройство нямаше(беше му меко и неоформено но не и разтройство)...апетита също беше на 6..Додоха ни хапчета и прахче за "разхлабеното ако".......Още същата вечер-въпросното -си беше ок.......Та такива главоболия..... :(Сега събота и неделя дано намеря време за -щрак....... ;)
Публикувано: 23 January 2009 - 04:22 PM
Ако ги храните с месо е добре да се дават ориз, сурови зеленчуци /домат ,чушка ,морков и т.н. каквото им харесва/ , яйца ,риба също .За мен е по - удобно с гранулите и да ви кажа като поогладнеят ги ядат.
Дурка, казаха ми че понякога от пилешкото могат да получат разстройство.А вета ми каза ,че от калций + също може да се разхлаби коремчето . При нас не се е случвало не го знам от опит.
Извинявай ,че те питам , но откъде го купихте мъника?Понеже си говорихме с вета за припадъците и според нея не се дължи на това че не е яло , а на по -сериозни причини.А сега като пишеш за тези проблеми направо ми се изправя косата .Дано всичко да ви се размине и да се отравите бързо!Стискам палци!
За снимките не се притеснявай ,когато можеш ,аз само си мърморя да не ме забравиш !! :blink:
Публикувано: 24 January 2009 - 04:48 PM
Искам да ви питам трябва ли косъмчетата , които са на лапичките/ м/у пръстите/ да се подрязват, понеже бях гледала по телевизията ,че на помераните им се подрязват, а също така всеки път ли след разходка лапите се измиват със препарят /сапун , шампоан /и какъв или само с вода?
Публикувано: 25 January 2009 - 01:02 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 January 2009 - 08:45 AM
Публикувано: 26 January 2009 - 10:04 AM
techichi , честито! Разкажи още за изложбата!
Публикувано: 26 January 2009 - 12:20 PM
http://fashiondog.eu/catalog/index.php
А иначе сега сме ОК ;)....Тази седмица ни предстои 3-та ваксина......Все си мисля,че акитата му бяха кофти от това,че го храних само с пилешкото месо..... :(
Публикувано: 26 January 2009 - 12:24 PM
Все пак умолявам ви да ми кажете откъде мога да си купя чихуахуа и да ми пишете, ако някой от вас продава или подарява бебета. Благодаря ви!
eny_niya@abv.bg
Благодаря ви!
Публикувано: 26 January 2009 - 12:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 January 2009 - 04:33 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia