Говорилня
Публикувано: 06 August 2009 - 10:04 PM
Даа,принципно знам,че нормално куче не би навредило сериозно на бебе,ама не мога да издържа на гледката "вцепенена Тайра с подвита опашка- правеща се на умряла...."
с дакел,кокер, йорки ,два пекинеза и самоед.Не се страхува ако не лаят,подскача като бълха,обикаля с бясна скорост и се закача...ама ако излае някое и ще се насере от страх.Не знам защо толкова се страхува от лай...даже в къщи ако се чуе лай отнякъде се панира,скача и бяга да се крие....
Най-много ни е страх от силни звуци и шум.....да не ви разправям как се стряска от заря - на морето след един концерт на Сигнал в Созопол и тук след концерт на Пайнер......Дали има начин да го преодолеем ,че ще берем ядове около Нова година с пиратките.Иначе е наперена и много и се иска да контактува с големи кучета-като види и веднага напира да ходи при тях.
Публикувано: 06 August 2009 - 11:31 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 August 2009 - 12:23 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 August 2009 - 01:01 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 August 2009 - 08:40 AM
Публикувано: 07 August 2009 - 03:19 PM
Забравих да кажа!Бебите са добре за сега,малкият ще е под особено внимание доста време и молитви да оцелее!Мама също е добре

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 August 2009 - 03:37 PM
А момиченцето е като снежинка
А това,че тук се оплюват неродословните кученца,че се надуват развъдчиците и т. н. въобще не е вярно и аз съм живият пример.Както всички знаете и съм обявила още в първият си пост Тайра е неродословна,и без претенции за чистопородност а никой една лоша дума не ни е казал и то не защото сме много прекрасни (аз виждам че има куп недостатъци
Публикувано: 08 August 2009 - 12:11 PM
За първи път нямаше деца и кучета наоколо ,спокойствие,времето прекрасно и се отпуснах до степен да се сетя да снимам.Кажете разбиращите как сме в развитието си,дали не сме дебелички или евентуално нещо друго....Питам ,защото мойта дунда обича да хапва тлъстичко
Публикувано: 08 August 2009 - 01:08 PM
Та в тази връзка да ви питам от кога трябва да преминем на двудневно хранене? Мъжа ми твърди, че 3 пъти на ден му идвало множко.....сутрин и вечер давам гранули, а наобяд пастет.....
Публикувано: 08 August 2009 - 01:26 PM
Публикувано: 08 August 2009 - 02:03 PM
Благодаря за бързия отговор! Ще си папкаме все още по 3 пъти
А много ми е интересно, то се случва често де като излезем навън и да се чудят хората какво бяло пинчерче е и като им кажа, че не е някои проявяват разбиране, а една лелка ми каза ама моето пинчерче е съвсем същото, само дето е черно.....не че имам нещо против пинчерите, но си го обяснявам, че не всички са запознати, че съществува порода ЧУХУАХУА.....на вас случвало ли се е да ви объркат?
techichi, честити нови бебоци! Малкото момченце ми зприлича на бобено зърно / от тези кафевите/....направо си е сладък Бобчо....да са живи и здрави и чакаме още снимки....
Публикувано: 08 August 2009 - 02:55 PM
Публикувано: 08 August 2009 - 06:35 PM
Аз лично се депресирам от прекалено дребни или слаби кученца,струват ми се много крехки,та ми се ще Тайра да е по-якичка (в рамките на здравословното)Така ще ми е по- пълноценно другарче,иначе само ще се шашкам и притеснявам,няма да създаваме потомство,даже събирам кураж за кастрация

Вход

Горе
Цитиране +