Борсите за кучета - защо не си струва
Публикувано: 16 May 2008 - 07:50 PM
Цитат
Когато е била колкото мен(7 клас) е имала ирландски сетер с 3 листа родословие.Била голяма мастия и са я гледали само 6 месеца след това я продали :(
Ako и това се окаже МАСТИЯ и него ли го чака смяна на стопанин...
Защото от куче без родословие може да се очаква да стане всякакво.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 May 2008 - 02:19 PM
Цитат
Цитат
Когато е била колкото мен(7 клас) е имала ирландски сетер с 3 листа родословие.Била голяма мастия и са я гледали само 6 месеца след това я продали :(
Сега сигурно ще кажеш,че родословието определя характера
Публикувано: 17 May 2008 - 02:40 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Така си е.

Публикувано: 18 May 2008 - 09:48 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 19 May 2008 - 12:14 PM
Стига сте се дракали излишно,кой какво казал,какво щял да направи и какво мислел :- досадно е вече .... ясно е,че всеки си купува куче според възможностите.
С тази тема май само си чешаме езиците,нито борсите ще изчезнат,нито клиентите им ...
Много правилно някой беше написал,че хората започват да се интересуват едва след като си закупят кученце,което според мен е вярно и леко обезсмисля тази тема.
Малцина влизат тук и ровят като луди за информация от къде НЕ трябва да се купува куче и т.н ... тази тема не е за тук,трябва да я има на видно място,пак ако можеше и да мигааа :rolleyes: хъм чудесно
С тази тема май само си чешаме езиците,нито борсите ще изчезнат,нито клиентите им ...
Много правилно някой беше написал,че хората започват да се интересуват едва след като си закупят кученце,което според мен е вярно и леко обезсмисля тази тема.
Малцина влизат тук и ровят като луди за информация от къде НЕ трябва да се купува куче и т.н ... тази тема не е за тук,трябва да я има на видно място,пак ако можеше и да мигааа :rolleyes: хъм чудесно

Публикувано: 19 May 2008 - 12:29 PM
Цитат
Просто се подлъгах,защото пишеше,че е равъдник.Не знам кои им позволява да пишат ,че са развъдници
Виж, това и на мен ми е интересно. Дали някъде има формулирано точно определение за "развъдник" и дали има закон, определящ условията на които да отговаря, за да се нарече така?

Публикувано: 19 May 2008 - 12:43 PM
Цитат
Развъдник според мен
Цитат
някъде има формулирано точно определение за "развъдник" и дали има закон, определящ условията на които да отговаря, за да се нарече така?

Публикувано: 25 August 2008 - 02:18 PM
хора не купувайте от агенция нети тия са пълни мошенници преди около месец си взех кученце от тях не ми дадоха никакви документи за него освен един паспорт пратиха ме при техен "най- добрия им ветеринар" който ми каза че кучето е добре но не беше така обаждах му се когато кучето се влоши не ми вдигна и го заведох на друг. в последствие кученцето почина и фирмата просто си изми ръцете да не говориме че и нахални. аз не съм подписвала договор с техния ветеринар а те с това си измиха ръцете ако някои също е пострадал от тях да ми пише на емейл bad_baby_di@abv.bg ili pitbull_di@yahoo.com ще се радвам ако някой отговори :'(
Публикувано: 03 October 2008 - 09:10 PM