Пекинез
Публикувано: 25 April 2007 - 11:42 AM
ето я и снимката :)
Прикачени файлове
-
IMG_1058.jpg (618.3K)
Брой сваляния: 61
Публикувано: 25 April 2007 - 02:12 PM
Цитат
Много благадаря на тези, който ми отговориха.
В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.
В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.
Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.
Публикувано: 26 April 2007 - 05:51 PM
Цитат
Цитат
Много благадаря на тези, който ми отговориха.
Диди-2 ако може да те посъветвам да опиташ белтък от яйде + обезсолено сирене прибавено към пастет (ако искаш пастета може да е пилешки). От опит знам,че помага. Поне при моята Лори действа.
Lora_2a Мога ли да попитам защо мойто куче е на твоят аватар?
Публикувано: 26 April 2007 - 07:03 PM
Ха ха ха ,аз не гледам имената и само по аватарите и кучетата ви познавам и нещо ми стана много чудно!?! l)
Как бе хора се оплаквате че не ядат пекитата ви - мойто яде абсолютно всичко което му дадеш /е разбира се че ако му предложиш гранула и месце ще вземе месцето ама ако не му дадеш пак си изяжда гранулата/!
Ето го моя мажки:Взех го миналата година Август месец и ми казаха че е на 6месеца значи сега е някаде на............година и три месеца ако съм ги сметнал правилно и ако не са ме излъгали за възрастта при "покупката".
Хмм снимката е от преди една минута..........тва мойто куче ич нестава за снимки!!
Как бе хора се оплаквате че не ядат пекитата ви - мойто яде абсолютно всичко което му дадеш /е разбира се че ако му предложиш гранула и месце ще вземе месцето ама ако не му дадеш пак си изяжда гранулата/!
Ето го моя мажки:Взех го миналата година Август месец и ми казаха че е на 6месеца значи сега е някаде на............година и три месеца ако съм ги сметнал правилно и ако не са ме излъгали за възрастта при "покупката".
Хмм снимката е от преди една минута..........тва мойто куче ич нестава за снимки!!
Прикачени файлове
-
IMG_0138p.JPG (67.16K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 27 April 2007 - 09:09 PM
Хмм еми аз съм от Благоевград ама баща ми невервам да се съгласи s) а пък в София се ще се намери едно хубаво пеки.Тоя клуб е като многото начинания с които се занимаваме по форумите- само пишем и нищо не става ,докато не започне някво действие.Толко ного неща сме искали да правим /не само в дог.бг/ и се не се получава.Иначе ще бъде хубаво ама почти всички сме от различни градове и ще ни е леко трудничко да се срещаме а и доста са под 18 / както и аз/.Какво песимистично изказване наприх - убих детското у вас l) .
Ето това е място с безкрайни възможности ама още няма достатъчно потребители-регистрирайте се - ще е интересно - Тук
Ето това е място с безкрайни възможности ама още няма достатъчно потребители-регистрирайте се - ще е интересно - Тук
Публикувано: 29 April 2007 - 09:22 PM
Днеска го изкъпах с Wash & Go май тъй беше. Много пухкав стана :)))
Даже ще кача снимки.
Даже ще кача снимки.
Прикачени файлове
-
_______35_.jpg (7.29K)
Брой сваляния: 72
Публикувано: 29 April 2007 - 09:24 PM
цвети, то много хубо ама аз съм от варна и съм на 17 год и няма никакъв превоз?
Прикачени файлове
-
_______37_.jpg (7.4K)
Брой сваляния: 67