Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#91 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 April 2005 - 03:08 AM

Kato gledam "frizurite" i na sobstvenitsite...za poreden pat stigam do izvoda,4e ku4etata prili4at na stopanina si b) ili be6e obratnoto??? l)
Da,opredeleno tezi peki-ta sa amerikanska liniia i sa neveroiatni...
Koi ot VAS moje da mi dade site na edin razvadnik v USA,imeto(taka mi go izdiktuvaha ot BG) e ne6to kato "Delfin"?!?Mnogo 4esto prisastvat snimki na tezi ku4eta v spetsializiranite spisaniia v BG,ako vidite ne6to za adresa ili site na tozi razvadnik-pi6ete tuk!Blagodaria!
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#92 Потребителят е офлайн   albus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 04:17 PM

tsveti Не мога да открия развъдник с подобно име. Намерих една страница, където са изброени развъдници по щати. Защо не погледнеш за някой наблизо до теб. Адреса е тук

#93 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 04:54 PM

здравейте всички. чак сега виждам темата. по принцип съм повече по котешките форуми защото ги обожавам, но и кучетата много обичам.
само искам да напиша че това наистина са невероятни животни и всичко което сте изписли за тях е вярно-страшно ревниви, игриви и привързани към стопанина си. мога да кажа че се разбират и чудексно с котки-до сега съм имал две и винаги страшно са се погаждали. когато едноко куче се скара с котката, другото тича да я защитава l) никога не можеш да се радваш само на едното-винаги идва и другото. въобще страшна гледка са. а когато си играят мога да ги гледам с часове и да се заливам от смях.

и за Цвети-не се притеснявай за хернията.

#94 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:17 PM

Manus,moeto tuk e mom4e i ve4e e pretarpial tazi operatsiia....o6te vednaj---siguren li si,4e sled vreme 6te bade tatko?!
Ne e slu4aino,4e osven persiiki,haresva6 i peki...za men peki-to e "ku4e6kiia variant"na persiika!!!I poneje mnogo mi pomogna s namiraneto na "bade6tiia mi persian kitten"--zalagam golemi nadejdi,4e sigurno 6te moje6 da otkrie6 i vaprosniia razvadnik r) ---imenno JANA mi prepora4a nego i kaza,4e tam sa edni ot nai-krasivite peki-ta v sveta...
User's Signature

#95 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:22 PM

Цитат

а ето и малко снимки на Ръсти и Лара Лара е пясъчаната, а Ръсти е доста по космат и едър. на някои снимки се вижда и котката. съжалявам за неугледният им вид, но на тези снимки са на съответно 12 и 14 години, само няколко месеца преди Лара да почине. вече е доста болна. имам и снимки които са невероятни и на двамата-на младини, но не са сканирани и няма как да ви ги покажа. Ръсти обаче е невероятен представител на породата си-печелил е и изложба преди години (когато си имаше зъби l) ) чувствайте се свободни да вземете която и да е от снимките за галерията на сайта-единственото което искам в замяна е линк когато е готова b)  d)

Tezi puhita sa mnogo sladki....mnogo milo mi stana,dakato razglejdah tezi snimki....imam podobni v Bg,samo 4e na moeto leglo...prazno miasto niama! l) Taka mi lipsvat sladurite ot BG...
P.P.moeto tibetsko speniel4e e "edno kam edno" s tvoiata Lara...samo tsvetat mu e pove4e 4ervenikav. r)
User's Signature

#96 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:25 PM

Цитат

tsveti Не мога да открия развъдник с подобно име. Намерих една страница, където са изброени развъдници по щати. Защо не погледнеш за някой наблизо до теб. Адреса е тук

Blagodaria mnogo-6te razgledam vsi4ki,edim po edin...dokato otkriia nai-dobriia!!!
P.s.no tuk niama website ,a samo e-mail adresite...niama da e lesno da se napi6at tolkova pisma....
User's Signature

#97 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:26 PM

;) и аз съм забелязал че повечето хора харесващи персийки са влюбени и в пекинезите-вероятно както се казва "няма нищо случайно".
за момчето ти-не е проблем и за мъжко куче да стане татко. нето ще си напъва коремните мускули, нито ще износва кученца. неговата работа е лесна l)

#98 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:46 PM

Цитат

;) и аз съм забелязал че повечето хора харесващи персийки са влюбени и в пекинезите-вероятно както се казва "няма нищо случайно".
за момчето ти-написах това за Лара защото след като е успяла неоперирана да роди три пъти, не е проблем и за мъжко куче да стане татко. нето ще си напъва коремните мускули, нито ще износва кученца. неговата работа е лесна l)

To4no zaradi tazi "lesna"rabota predpo4etoh da si vzema tuk mom4e... r)
kogato persiikata mi rodi" sektsio" predi godini,takav stres izjiviah,4e ne posmiah da si pomislia,4e drugo ot jenskite mi jivotni 6te "podloja "na ne6to podobno....Ne znaia,sigurno dopusnah gre6ka,imenno za6toto gi obi4am prekaleno mnogo...no e fakt-moite PEKITA v BG sa "stari momi"...I ne znaia,ako edin den re6a vse pak te da imat pokolenie---ne e li tvarde kasno.
Nai-vazrastnata v momenta e na 5 godini.Kak mislite-kasno li e da bade maika?
User's Signature

#99 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:59 PM

аз лично бих кастрирал. ама аз от четене по котешките форуми сигурно съм с промит мозък и за това. не знам как е при кучетата но котките след петата година ги пускат изключително рядко да раждат. за първи път също мисля е късно-особенно като се има пред вид че се водят порода която по правило има трудни раждания. това е все още млада възраст и ако решиш може и да могат да родят без проблеми. но лично аз бих се възползвал от доброто им здраве сега не за да раждат а за кастрация-при напредване на възрастта рисковете при операцията се увеличават, а опитът ми показва че рано или късно се налага да се направи. така че по добре на младо и здраво животно отколкото на старо и болно.

има и един друг момент-че ако не са имали контакт с мъжко куче до към 2-3 годишни след това няма и да го допуснат. звучи странно но е точно така. d)

#100 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 06:06 PM

Emi--da,az si znam,4e ot men sigurno razvad4ik niama da stane....Ne moga da gi gledam kak se ma4at,pak i ne moga da si pomislia kak 6te se razdeliam s malkite s) E,ako vse pak se zanimavam s razvadna deinost,to 6te imam pove4e majki jivotni!
User's Signature

#101 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 09:55 PM

tsveti,то и от мене развъдчик не става r) , но мисля си, че ако имаме малки някой ден ще търся единствено и само добри стопани, които много да им се радват. Сигурно ще е трудно да се разделим с тях ама като знам каква радост биха донесли и на други хора w) ..... да не сме егоисти! r)
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#102 Потребителят е офлайн   KaTetO_14 Икона

Публикувано: 24 April 2005 - 08:34 PM

AZ IMAM 2 PEKINEZ4ETA I MNOGO SI GI OBI4AM w)
TOVA E LIUBIMATA MI PORODA
NO MNOGO OBI4AM I SHI-TSU , SHAR PEI

#103 Потребителят е офлайн   ivon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2005 - 02:11 PM

Вярно е, че хората които обичат пекитата си падат и по персийските котета. И аз съм едно от доказателствата за това. Поздравявам те пекинезче в действителност това трябва да ви стимулира, като знаете че ще зарадвате хората. Които пък от своя страна ще дарят много людов на животинките. Говаря от опит. b)

#104 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2005 - 03:39 AM

Цитат

Вярно е, че хората които обичат пекитата си падат и по персийските котета. И аз съм едно от доказателствата за това. Поздравявам те пекинезче в действителност това трябва да ви стимулира, като знаете че ще зарадвате хората. Които пък от своя страна ще дарят много людов на животинките. Говаря от опит.  b)

Ne moga v momenta da te zaradvam s drugo---no eto ti edin ot nai-izvestnite site tuk,porazgledai za uteha!!!
A kam spetsialistite,ako ne6to Vi haresva mnogo-pi6ete,tuk u4astvat s obiavi za "prodajba"i mnogo ot izvestnite i golemi razvadnitsi:
www.pets4you.com
p.s.tozi mesets ima mnogo malko obiavi,no minaliia-ima6e nad 100...
User's Signature

#105 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2005 - 11:04 PM

Ne6to zapadna tazi stranitsa??????Kade sa snimkite za galeriiata???I az 6te vi izpratia,no po-kasno...za6toto sega pekito-manik ima problem i riskuvam da go pomisliat za GOLO KITAISKO KU4E!!!!!!! b) b) b) s) s)
User's Signature

#106 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 29 April 2005 - 12:31 AM

Изпратете на dogbg@abv.bg или dog.bg@mail.bg и ще има галерия на малкия император. Само напишете името на кучето към всяка снимка r) d)

#107 Потребителят е офлайн   albus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2005 - 02:16 PM

Ще има снимки, само да си взема цифров апарат, а то с GSM-а не стават читави. Сега избирам.

#108 Потребителят е офлайн   click Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2005 - 08:33 PM

ALBUS, Разказвайте как мина изложбата, как се представиха Лео и Дана, има ли снимки?
И още нещо- четох за разликите между английската и американската линия в един сайт, но не мога да го намеря отново. Можете ли да разясните какви са те и как да разпознаваме едната от другата?

#109 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 May 2005 - 08:47 PM

r) Имам пеки от изложбите сега. Само да стигна до него.

#110 Потребителят е офлайн   ivon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 May 2005 - 07:16 AM

Здравейте любители на пекитата. Аз като любител на породата очеквам с нетърпение да видя снимките, които ще публикувате. Дано да е по-скоро. Защото нещо май позамря този форум. r)
Добре дошъл click разкажи малко по-вече за себе си. Имаш ли си пеки и т.н.?

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни