Пекинез
Публикувано: 07 February 2008 - 05:29 PM
:blink:тя е дама на 4 г от димитровград казва се люси.много е умна изпълнява всичко което и кажа .без да ръкомахам или посочвам като кажа иди в кухнятя -става и тръгва -иди на терасата също отива.тя е детето на мойто куче каето навремето си бях купила-каринка се казваше но почина след раждане :'(запазих си тая сладуранка за утеха :wub: :wub:кари _майката -беше от асеновград
Публикувано: 07 February 2008 - 05:35 PM
elifromdg люси е страхотна сладурана,супер че изпълнява всичко което и кажеш моя делхи е доста самонадеян ама като му кажа "хаиде да хапваме" или "разходка" веднага тръгва ;D много гадно за майката :'( лошо че е станало така но имаш люси която е сладурана.поздрави ,таня :wub:
Публикувано: 07 February 2008 - 07:47 PM
Цитат
те пекитата много спят трябва да сте подготвена.моя си ляга в 5 и става само за малко и се сабужда чак сутринта.те са малко мързелчета ;D пуснете още снимки да видим сладура същото се отнася и за lory_10.да видим новите членове на нашия форум :yahoo:
сори ама нямам повече снимки,но очаквайте савсем скоро да кача ;)
Публикувано: 08 February 2008 - 12:28 AM
Ей хора много ме е яд като гледам колко на зле върви тази порода в България. :'(Все повече псевдо пекинези се появяват.Яд ме е и когато хора които знаят,че кучето им само прилича на дадена порода го нарочват за тази.Дори и в този форум има кучета,които само приличат на пекита,но ние си им викаме пекита.Това вече ме дразни...Всички мъници са прекрасни,но нека не се заблуждаваме че отглеждаме пекита;)Аз отдавна съм осъзнала че си имам псевдо пеки в нас и не ме е срам да го казвам.Нека наричаме нещата с истинските им имена.Има прекрасни представители доближаващи се максимално до стандарта,но има и такива дето са много далече от истината.Нека заедно се замислим над това и когато някой ни попита какво куче имаме да обясняваме,че те просто приличат на породата...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 08 February 2008 - 10:26 AM
Цитат
lory_10 как се разбират двата сладура ?като го видя за пръв път как реагира лори веднага ли го хареса ;)
Публикувано: 08 February 2008 - 11:01 AM
Цитат
Ей хора много ме е яд като гледам колко на зле върви тази порода в България. :'(Все повече псевдо пекинези се появяват.Яд ме е и когато хора които знаят,че кучето им само прилича на дадена порода го нарочват за тази.Дори и в този форум има кучета,които само приличат на пекита,но ние си им викаме пекита.Това вече ме дразни...Всички мъници са прекрасни,но нека не се заблуждаваме че отглеждаме пекита;)Аз отдавна съм осъзнала че си имам псевдо пеки в нас и не ме е срам да го казвам.Нека наричаме нещата с истинските им имена.Има прекрасни представители доближаващи се максимално до стандарта,но има и такива дето са много далече от истината.Нека заедно се замислим над това и когато някой ни попита какво куче имаме да обясняваме,че те просто приличат на породата...