Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2501 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 May 2008 - 11:06 PM

Ходихме на лекар.оказа се счупен нокът.направо ми иде да се набия сама.прекалено му бяха дълги ноктите и затова като се е закачил някъде и го е счупил.възстановява се.дадоха ми един спрей да го пръскам 2 пъти на ден(нали са мой хора слава богу) и казаха след 3-4 дена ако няма подобрение да го доведа пак.не знам как можах да не му погледна ноктите на този сладкиш защото се оказа че предишните му стопани съвсем не се грижеха за него.ноктите му се бяха вбили във възглавничките.не знам как е ходело това куче изобщо.казаха ми че може би не е на 5 а на 7-8 години.т.е. да са ме излъгали.иначе това че не яде е най вероятно защото е разгонен понеже е имал контакт с разгонена женска(хъскито) и се е повлиял от това.горкичкия.каза че трябва да почне полека лека да яде вече.иначе имал плака и трябвало да му чистя зъбите преди да стане нещо по сериозно само че не знам как да го направя това след като не яде специалните кокали а за четка в устата не искам и да си помисля.най много само дръжката да остане в ръката ми.днес докато го прегледаха толкова го заболя лапичката че започна да кълве наляво надясно и изведнъж ме ухапа без да иска.ние спряхме щото и мене ме заболя и него го болеше.то ме гледаше така като че ли знаеше какво е направило.много жал ми стана когато ме погледна с тъжните си очички.

#2502 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 02:27 PM

Ох...моята Бебка си няма мерки,обаче когато ме охапе и ме заболи,незнам как разбира и идва да ми се извини ;D аз се правя на сърдита и тя ми бута ръчичката с мокрото носленце и ме гледа тъжно и гузно...как да не и се метна отгоре да я нацелувам,кажете ми :wub: :wub: :wub: :yahoo:
Бебз също не харесва мн мн четката за зъби ;D не я харесваШЕ...вече я няма ;D

#2503 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 03:48 PM

love_animals добре че сега си ги отрязала че можеше да стане лошо сега само трябва да го наблюдаваш.аз знам че като кучето се разхожда те ноктите само му се изтъркват и на делхи май сега са добре но и аз за всеки случай ще ги погледна.а за това как са те послъгнали не трябва да се впрягаш много важното е че сега е при теб и ще си го гледаш доста дълги годинки. :wub: като ме хапе делхи като му се скарам веднага както бебз търси ръката да ми се "извини" и да изкупи вината си.аз естествено му се сърдя малко но после се сдобряваме.
User's Signature

Качена снимка

#2504 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 13 May 2008 - 06:28 PM

здравейте,мойта приятелка също има от тези сладури ето го и него-казва се рони
имам още снимки,ако искате кажете

#2505 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 08:44 PM

Днес пак видях Сузи, истинското пекинезче. Обаче си изпусках автобуса и нямах време да я мачкам. Иначе на Мишелка днес и се искаше да ми се хвърли.  ;D Бях внесла едно от зайчетата на Лола (едната ми зайка), на 13 дни са бебетата, и тя като го видя, като почна да си го мие и да си го пощи... такава умилителна гледка беше...  :wub: Чак ми стана свидно, че е стара и неможе да има бебета, такава добра мама щеше да е. Та... като го вземах да го върна на истинската му мама ме гледаше едно злобно, бърчеше муцунка заплашително. После като легнах се качи и започна да ми души блузата на мястото, където бях държала зайчето... е как да не му се радвам на зверчето?  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#2506 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 09:54 PM

tan345 аз много се радвам че бинго вече е при мене.страшно много го обичам вече и гледам постоянно всичко да му е ок.за ноктите и аз така знаех но уви при него явно не  етака.добре че не е станало нищо по-лошо и вече ще го следя.днес му купих бебешки шампоан джонсънс бейби ама не мога да го къпя заради лапичката че нали слагаме антибиотик но след 1-2 дена ще пробваме дали ще стане по-добре.днес в асансьора докато слизахме за разходка разбрах че наистина е разгонен милия.но си изяде през деня цялата купичка с храна(както винаги кренширши)  :->) .сега лежи до мене на дивана и спи спокойно защото съм тук иначе досега когато бях в банята за 20 мин да се изкъпя и направо полудя на вратата защото разбра че съм вкъщи ама не при него ;D.

#2507 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 10:02 PM

Аз мислех, че само женските кучета се разгонват. Поправете ме ако греша!
User's Signature

Качена снимка

#2508 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 07:59 AM

грешиш lonesome.мъжките автоматично се разгонват когато надушат разгонена женска.когато ги разделиш с  разгонената женска още около 1 седмица ги държи.затова се твърди че мъжикте през целия си живот са разгонени,защото все пак почти винаги може да се намери разгонена женкса  ;D.

#2509 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 12:43 PM

делхи също в момента е разгонен и е много смешен ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#2510 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 02:39 PM

да за това няма съмнение че са много смешни мъжките кучета когато са разгонени  ;D моя даже за пръв път се изпишка вкъщи през нощта.сутринта като станах само му се скарах и той разбра какво е направил и се скри в един ъгъл  ;D

#2511 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 05:07 PM

love_animals,сега видях че в раздела "Без дом"са те помолили да преведеш едно пимо,отговори на хората,за да знаят какво да правят,в смисъл дали да търсят друг преводач. :blink:

#2512 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 09:01 PM

спокойно вече изпратих писмото.писах на хората всеки ден когато те ми пишеха на лични ама не знам да не би да не са получили писмата ми,не знам.всеки случай вече е преведено писмото и изпратено.

#2513 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 10:07 PM

Цитат

спокойно вече изпратих писмото.писах на хората всеки ден когато те ми пишеха на лични ама не знам да не би да не са получили писмата ми,не знам.всеки случай вече е преведено писмото и изпратено.

Браво на теб и аз преди години знаех немски а сега са ми останали някакви спомени,колкото да се оправям по разни немски сайтове. :blink:

#2514 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 10:28 PM

нищо,и това е нещо  ;)

#2515 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 08:23 PM

Как са кучовците? Мишел нещо май е минала на диета...  :huh: Днеска яде съвсем малко и наблегна на тревата по двора.  :huh: Обаче вечерта как живна като извадихме зайче... лелеее.... думи нямам! Страшна гледка е!
User's Signature

Качена снимка

#2516 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 08:36 PM

еми ние днес разрахме че е починала една болонка от блока ни :'( и то защото се е отровила от вън около локо и сега се наллага да сменим мястото на разхотките защото много ме е страх да не стане нещо с Рики а и освен това днес яхме на ветеринарен защото на Рики тряваше да му се стиска гнойта от жлезите мисля че беше така или поне аз така разбрах защото не можеше да мърда еше като парализизран но славо бога вече е добре :blink:

#2517 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 10:17 PM

Моят Бинго е много добре.само че ми е малко странно че като го изкарвам на разходка пред блока както обикновено,от вчера той тича обратно в блока и не иска навън  :o не знам какво да го правя.днес съм го носила по далече от входа уж и той пак изтича след като се изпишка 2 пъти и се отиде даже до асансиора и ако не бях изтичала навреме вътре щеше да си тръгне с жената която чакаше пред асансиора и щях да го търся по етажите  ;D някой може ли да ми обясни защо го прави.а на пук като че ли 1-2 мин след като се приберем се изпишква и изаква в стаята.

#2518 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 10:18 AM

love_animals,аз ще се опитам да ти обясня.Бинго не е малко куче,той е средно на 6 години и е свикнал да се разхожда на старата си територия,там той си познава средата и другите кучета.Сега изведнъж,в смисъл съвсем наскоро е сменил и стопаните си и средата си,представи си колко е стресиран.Ще отнеме време докато се отпусне напълно,той тепърва трябва да опознава и новите си стопани и новата си територия.Бъди търпелива,малко по малко ще започне да се отпуска и да свиква с новата си среда и новите кучета около блока.Надявам се това да е обяснението и не след дълго нещата да се наредят. :blink:

#2519 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 12:19 PM

на кучетата им трябва време за да свинкант със новите си стопани и ще се поотпуснат ;) а пекинезите имат ли жлези който да им се стискат чувала съм че е само при големи кучета
User's Signature

Качена снимка

#2520 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 12:49 PM

еми мисля, че имат анални жлези, щом пинчерката на приятелката ми има, значи би трябвало и пекинезите да имат. Обаче не съм сигурна. И... да ви се оплача... намерих си 2 кърлежа в леглото. Единият беше се гътнал, а другият си щъкаше и хич не му пука. Вече сме с Фронтлайн и незнам какво друго да и сложа. Обмислям да я подстрижа късичко - така че всичко по нея да се вижда и да мога да си я преглеждам преди да се прибере. И между другото дали ще и стане ако напръскам къщата с някакъв препарат против гадините?
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема