Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2781 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2008 - 08:57 AM

Благодаря за отговора lonesome....А относно мнението на sanita....имам си mp3 ти ако нямаш сори...Второ аз не живея в някакяо общижитие или ко4ина и за това гризкането  за мен не е глупост...И не го взимам да се забавлявам с него а за да го оби4ам...
lonesome  ако нямаш нищо против ще ти пиша на ли4ни, защото виждам 4е си много запозната пък и имаш 4уство за хумор ;)
Пак казвам не искам да се карам с никой от форума а просто да си помагаме.... :palec:

#2782 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 10:11 AM

sladuranka, никой не се кара с теб. За пореден път ще се повторя, че каквото и куче да вземеш щети ще има. В най - добрият случай ако не прави други бели в началото ще си ходи по нужда където си иска преди да бъде научено на хигиенни навици. Но пък ако беше толкова сложно никой нямаше да гледа куче, нали?
User's Signature

Качена снимка

#2783 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 12:56 PM

Lonesome, права си, но на човек, който не обича животните, брои си паричките да си купи лъскав телефон или диван, вместо да купи Роял Канин за своя НАЙ-добър приятел, не можеш да му покажеш как става, да види красотата и добротата, която носят тези същества.
А ти, сладуранке, с твоите коментари и въобще отношение много ми приличаш на един друг гост на форума, който питаше дали пекинезите много миришели, защото мислел да си ги добави към интериора на хола си, но в клетка, та дали миришели?!!  :huh: Дали много лаят, дали много цапат, дали ядат дивани, дали хъркат... Не одобрявам такива работи във форума, а още повече ненавиждам авторите им.
И последно, сладуранке, че и без това ми е неприятно да си губя времето с теб, малките деца могат ли да четат, пишат, мислят, или точно това ги прави интересни и осмисля живота на родителите?! 
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#2784 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 01:23 PM

Ве4е реших да си взема така 4е....sanita  не съм те карала да си губиш времето с мен питам пък който иска да отговаря

#2785 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 01:54 PM

sladuranka, имам един въпрос към теб. Защо реши да вземеш пеки вместо йорки. По - евтино ли ти се стори?
User's Signature

Качена снимка

#2786 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 02:08 PM

не еднаква им е цената,но казаха 4е за коледа може би ще ми вземат пеки...пък ще видим може и йорки да е...още не съм сигурна понеже ще ми е подарък и незнам какво са решили...Все пак като ми го подарят родителите ми... ще ви се похваля разбира се ;D

#2787 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 01:18 PM

sladuranka хубаво е че ще си взимаш пеки те са страхотни компаньони  :wub: ние се приобрахме в града но е много горещо малкия лежи на теракота и не мърда много му е гадно като е горещо.lonesome съжелявам за котката гадничко е ама съм сигурна че малката не е искала да я убие или да съдейства за това. ;)
User's Signature

Качена снимка

#2788 Потребителят е офлайн   superka Икона

Публикувано: 20 July 2008 - 02:36 PM

вчера ми взеха най-сладкото бебе пекинезче на света  :wub: :wub: обаче досега не съм имала куче всъщност имам зайче но разликата е огромна  ;D ;D ;D ;D хората от които си го взех ми обясниха някои нещ нищичко не попитах  за играчките затова мооля някой да ми каже какви играчки да взема 40 дневно пекинезче  :( :(

#2789 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 02:39 PM

първо честито  ;) грижи се добре за него или нея пусни снимки да го видим :yahoo: от къде си го взе разкажи а за играчките може би нещо за дъвкане ще е добре гуменко  да си чеше зъбките или няква занимавка.
User's Signature

Качена снимка

#2790 Потребителят е офлайн   sladuranka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 08:02 PM

tan345 ако сикаш си дай на Лс скайпа да разменяме опит

#2791 Потребителят е офлайн   riko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 06:49 PM

:blink: честито,sladuranka много се радвам за избора ти!!!! А ние вече излизаме на разходки, лаем всичко което мърда дори и вятъра които подухва , не дава никой да го пипне много сме зли ;D даже и по-големите кучета не ни спират РИКИ е безстрашен

#2792 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 07:42 PM

то им е в нрава да са безтрашни ,да лаят по големи кучета да ги "плашат". ;D пуснете снимки нови  ;)
User's Signature

Качена снимка

#2793 Потребителят е офлайн   tanya_vel Икона

Публикувано: 22 July 2008 - 08:53 PM

Здравейте, приятели! :) Толкова ми е хубаво да ви чета мненията и се вълнувам заедно с вас за отглеждането на тези малки слънца, та не се сдържах и се регистрирах. Който казва, че пекинезите са зли, е в огромна заблуда! Кучетата стават такива, каквито вие ги направите! И това, че приличат на собствениците си, е напълно вярно. Моят малък пухчо беше най-милото куче... Общо взето кученцето става такова, каквото вие искате. Ако се грижите за него и му давате цялата си любов, то ще ви отвръща със същото! А за белите... няма начин да се избегне, особено докато е малко кутре. Като порасне и си го възпитате добре, няма да имате никакви проблеми.
Желая ви много успехи с вашите малки приятели и ще се радвам да съм част от вашето малко общество, макар и вече да нямам пекинезче... :(

#2794 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 02:22 PM

Е да, ама вкъщи хапането никога не е толерирано, но за два дни ухапа двама души гадта, нали? Вчера една петгодишна миска се хвърли да я гали, пипна и муцуната и беше "санкционирана". Започва да ме притеснява това зверище!
User's Signature

Качена снимка

#2795 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 04:49 PM

милото дете много ли я ухапа?мене делхи също ме е хапал ама не много бързо зараства за два-три дни.
User's Signature

Качена снимка

#2796 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 05:11 PM

Тя Мишел хапе "предупредително". Както си стои за секунди сбърчва носле и едновременно с това посяга. Тя дори кожичката не и проби, ама чавето се стресна, а аз три пъти повече от него. Аз си знам, че Мишел не обича деца (много тормоз е видяла при предните стопани от детето им, което я преследваше под масата и се опитваше да я яха и я опъваше за ушите), ама това за секунди и се метна на муцуната и тя реагира... Вече поне знам, та си я прибирам като дойде някой.
User's Signature

Качена снимка

#2797 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 04:30 PM

Здравейте момичета,дълго се чудех дали да пиша именно за този проблем.А ето го и проблема:кучето ми вече е на 8 месеца и от около 1 месец имам сериозен проблем с женските кучета.Пако като види женско куче и направо се побърква,без значение дали кучката е кастрирана,стара или млада,той започва да скимти,да се дърпа,а ако е пуснат направо отива при женското и се опитва да й се качи,в повечето случай се хваща за опашката на женското и започва упражненията,нали е нисък пък повечето женски са по-високи от него.Случвало се е само да подуши където се е изпикало женско куче и да започне да се упражнява.Проблема за мен е сериозен,т.к. преди 2 дни щеше да го прегази кола,в стремежа си да догони женско куче,че и ме е яд т.к. в такава ситуация дори и името си забравя,пък какво остава да изпълнява команди.Моля ако някой може да помогне с някакъв съвет да сподели,кучето вече дори не иска да играе,като отидем в градината той пренебрегва игрите и започва да търси женско куче и за лош мой късмет винаги се намира по някое. :blink:

#2798 Потребителят е офлайн   elincetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 04:36 PM

Здравейте!Ориентирала сам се да си взема пекинез но незнам от каде.Бихте ли ме насочили някаде...?

#2799 Потребителят е офлайн   riko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 07:46 PM

;D сподели проблема си с лекара на кучето и той ще те посаветва, има инжекций който се бият да не се разгонват, знам го от познати ние все още сме малки и нямаме подобни проблеми, но за бъдеще ще го заведа да му бият една иначе няма спасение като се разгонат :klati:

#2800 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 08:51 PM

riko,първо мъжките кучета никога не се разгонват те са винаги в готовност и второ инжекцийте са много по-вредни за кучето отколкото кастрацията. :blink:

elincetoo,ако си взимаш пекинез най-добре си купи от развъдник,в зоомагазините много често продават болни кученца,така че трябва да си истински авантюрист че да рискуваш да си вземеш от там кученце.

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни