- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Отнето куче на съсобственост
Публикувано: 25 January 2008 - 12:08 PM
Но, за съжаление тя не беше само моя... :'(
По независещи от мен обстоятелства се разделихме преди 20 дни, оттогава не съм я виждала, взеха я и просто ми забраниха да я виждам и освен това нищо не знаех за нея, не знае къде е - и това не казваха.Преди 2 дни разбрах, че е ВЕЧЕ е заминала за Панагюрище...
За това, от личен опит ви казвам, за да не минете по моя път и да не страдате толкова жестоко, колкото аз страдам в момента, никога, никога не взимайте куче в съсобственост, защото съсобственика винаги може да си го вземе и вие просто нямате думата...
По-добре дайте пари, но да знаете, че то си е само ваше и никой не може да ви го вземе, никой...
Публикувано: 25 January 2008 - 12:26 PM
Имаше преди известно време във форума пак проблем с куче-шампион дадено в съсобственост (фараоновото куче). Така че, по-скоро съветът трябва да бъде "Хора, ако взимате куче в съсобственост, изпълнявайте си добре ангажиментите, които сте поели!"

Публикувано: 25 January 2008 - 12:27 PM
Цитат
аз пък имам няколко кучета които отглеждам в съсобственост с други хора и досега нито едно от тях не е заминало заникъде без мое знание. само и единствено мога да бъда благодарен на хората които ми търпят малоумните "киноложки щения" и зорове за изложби и развъждане. затова моят призив е :
[move][glow=red,2,300]съсобственост завинаги - но с верните хора![/glow][/move]
Публикувано: 25 January 2008 - 12:35 PM
МИСЛЕХ, ЧЕ МОГА ДА ИМ ВЯРВАМ !!!
НО СГРЕШИХ МНОГО ЖЕСТОКО !!!
Второ - явно не съм уцелила правилните хора, от които да взема Ерика, иначе тя е СТРАХОТНА !!!
Трето - никой не се обади да ми каже, че Ерика заминава, та да я видя...
Четвърто - аз съм дала за последните 25 дни над 60лв за телефон ??? за да търся квартира - ТА ДА СИ Е ПРИ МЕН, но вече май няма смисъл...
Пето - за мен Ерика е член на семейството - И ТАКАВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ, а не просто стока и средство за изкарване на пари...
Шесто - Аз най-добре я познавам и знам от какво да я пазя.
СЕДМО - АЗ ОБИЧАМ ЕРИКА, СЯКАШ МИ Е ДЕТЕ. Смвя да твърдя, че я обичам повече, отколкото някои
хора обичат децата си...
Публикувано: 25 January 2008 - 12:49 PM
Цитат
Цитат
е бива ли такава работа сега!
Да, за да си я върна съм готова на всичко !!!
Тази тема има информационен и предпазен ефект...
Дано повече хора я прочетат, та да знаят от какво да се пазят !
Публикувано: 25 January 2008 - 01:19 PM
И много се радвам, че толкова шумиш около твоя проблем, за да видят хората и другата страна на монетата....... давайки свое куче, колко безотговорни хора има.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 25 January 2008 - 01:31 PM
Цитат
чакай сега ... айде да не обобщаваш така генерално...КАЗАХ ВЕЧЕ ЧЕ ИМАМ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПРАВА ВЪРХУ КУЧЕТАТА МИ В СЪСОБСТВЕНОСТ...това че ти имаш проблеми с някой човек или някой не спазва задълженията си по някакви договорености не е задължително да е проблем за ВСИЧКИ ВЛИЗАЩИ ВЪВ ФОРУМА!
АЗ НА ТВОЕ МЯСТО БИХ СПРЯЛ С ТАЗИ МЕКО КАЗАНО СТРАННА АГИТАЦИЯ!
Публикувано: 25 January 2008 - 02:03 PM
Публикувано: 25 January 2008 - 04:41 PM
НО, не е виновна съсобствеността! Разбери нещо, ако не можеш да осигуриш стабилен и добър живот на едно куче, то НЕ трябва да взимаш изобщо- съсобственост или не. Ако нямаш пари, просто не взимаш куче!
Публикувано: 25 January 2008 - 09:14 PM
Разбирам колко ти липсва и колко те боли, но погледни от друг ъгъл. Искаш тя да е някъде, където да можеш да я виждаш. Нямаш представа колко травмиращо би било това и за двете ви. Виждала съм го когато семейство се раздели с любимото си куче заради алергия на стопанката, която беше стигнала до алергичен шок след години отказ да приеме факта, че е болна. Всяко виждане след раздялата се превръщаше в трагедия за кучето, новите и бившите стопани. Сами си забраниха да я виждат.
Не е важно дали ще я виждаш всеки ден или седмица, важно е тя да е добре.
Публикувано: 25 January 2008 - 11:33 PM
А преди малко видях, че темата ми я няма - просто е изтрита...
Обаче, част от нея си я препратих на моя поща, предвидих, че FACE, който има модераторски права, може да ми я изтрие, та си я препратих... за всеки случай, и ПОЗНАХ !!!
Моля, да ми бъде обяснено, на какво основание е изтрита, и ако
FACE я е изтрил, в което съм 100% сигурна, да ми кажа защо ми ограничава свободата на словото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :(
:o :o :o
Сигурно FACE и тази тема ще изтрие, вече си мисля, как утре сутринта това няма да го има, ама ще си го пратя на пощата, веднага след като я пусна... ЗА ЗАСТРАХОВКА...
И имам една молба към админа - dog.bg, да бъдат отнети правата на FACE на модерира мненията и темите ми, поне що се отнаса до писаните от мен такива, защото това е 2-рата тема, който той ми изтрива,БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.
Първата се отнасяше за търсене на временен подслон за Ерика...
Мисля, че живеем в свободна държава, където съществува
СВОБОДА НА СЛОВОТО !!!
А не като не ти се нрави написаното и да го триеш...
Публикувано: 26 January 2008 - 10:16 AM
Хайде сега да видим дали ще се извиниш на Face за простотиите, които си изписала.
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »