Отнето куче на съсобственост
Публикувано: 26 January 2008 - 10:32 AM

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 26 January 2008 - 10:53 AM
Не смятам, че трябва да се извинявам на някой...
А и Ерика също страда, при някакви непознати хора, сигурно се пита - какви са тези и къде е моята стопанка, защо не съм при нея...
Те не знаят от какво да я пазят освен това...
Публикувано: 26 January 2008 - 10:56 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 January 2008 - 11:08 AM
Умишлено нищо не знам за нея...
А да обикалям Панагюрище - в тоя град никога крака ми не е стъпвал и ми е пълна мъгла...
Публикувано: 26 January 2008 - 11:14 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 26 January 2008 - 11:16 AM
Някой да отглежда безвъзмездно твоето куче, нещо като безплатен хотел, откъдето можеш да си го вземеш когато решиш?
На този някой да му е забранено да се привърже и да води пълноценен живот с нея?
Няма такъв филм.
Публикувано: 26 January 2008 - 02:01 PM
Но когато някой нарани мое любимо същество - а това са един много важен човек за мен и Ерика - никои друг, дори и без да иска, ставам много жестока... и не се спирам пред нищо...
Публикувано: 26 January 2008 - 02:13 PM
Цитат
Заканите ти
Цитат
ставам много жестока... и не се спирам пред нищо...

прочети правилата за подписите
Публикувано: 26 January 2008 - 02:18 PM
Цитат
Но когато някой нарани мое любимо същество - а това са един много важен човек за мен и Ерика - никои друг, дори и без да иска, ставам много жестока... и не се спирам пред нищо...
:o
Нора най-добре е да се успокоиш и да престанеш да пише глупости.
Публикувано: 26 January 2008 - 03:03 PM

Публикувано: 26 January 2008 - 03:13 PM
Публикувано: 26 January 2008 - 04:57 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 26 January 2008 - 05:09 PM
Публикувано: 26 January 2008 - 05:44 PM
Аз имам няколко кучета в съсобственост и до сега не съм имала проблеми. Веднъж само имахме едно недоразбирателство, но след това се изясни, че е било изкуствено създадено от трети лица.
Въпреки всичко, човек не знае кога и какво може да се случи и затова съветвам всички да дават кучета в съсобственост само с договор! Този договор в крайна сметка трябва да работи в полза на кучето и не разчитайте на дума или приятелски отношения, защото понякога тези неща могат да се променят.
Много ще ти е трудно да преодолееш раздялата, за това мисли позитивно. Там където е Ерика сега ще е ако не по-добре, то също толкова добре, както е била при теб ... Дано така да бъде и да не се налага да сменя отново дома си.
... и надявам се да не я хранят с кокали, за да повръща... и не знам ти защо си го правила...

JulyVell Siberians
Публикувано: 26 January 2008 - 05:52 PM
Единственото нещо, което ме интересува е Ерика да има добри стопани и постоянен дом. За две години й се наложи да живее на три други места, при различни хора, временно, докато Нора се съвземе и може пак да си я вземе. Не искам още една такава одисея да се случва в бъдеще.
Ерика си има вече нови стопани, харесват я, всичко е наред с нея, надявам се да им е жива и здрава и дълги години да ги радва. Радвам се, че Ерика е със здрава психика и понесе всички тези шокови ситуации. Сега почти през целия ден има човек при нея и не остава за дълго сама. Хората се обаждат всеки ден и разказват какво е правила през деня, щастливи са с нея.:)
Най-важното е, че Ерика е добре.
Публикувано: 26 January 2008 - 05:55 PM
Цитат

Публикувано: 26 January 2008 - 05:59 PM

JulyVell Siberians