Къде е границата за близостта с нашите любимци?
Публикувано: 12 March 2008 - 11:58 AM

Публикувано: 12 March 2008 - 06:40 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 March 2008 - 06:42 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 12 March 2008 - 07:14 PM
Така де, темата не е лоша, но и не мисля че има кой знае какво да се каже по нея. Най-много 5-6 съвета "не целувайте тук, не пипайте там, а ако пипнете после не си облизвайте пръстите :P" и т.н.
Всеки сам си определя границите на близостта и си поема съответния риск.
А това "тате не дава" е много, ама много лошо, щото нали знаете, че забраненото е най-сладко. Ако тате вземе да обясни аргументирано защо не дава - ок, ама само да вика "чшт мойто дете, никакво пипане, мачкане, близане на кучето" естествено че ще провокира момичето да прави точно това. Та проблема е в тате мисля.
Публикувано: 12 March 2008 - 07:20 PM

Публикувано: 12 March 2008 - 07:58 PM

Публикувано: 12 March 2008 - 07:59 PM
Цитат
Мани, то и аз понякога сънувам същото ;D
Цитат
Едно време бях чувала че скърцане със зъби било признак, ама колко е вярно не знам. Според мен са бабешки деветини. Другото беше, че ако се зашиело парче черен плат на гащичките на детето (щото тия работи съм ги чувала като дете), та ако имало глисти, на сутринта след събуждане по черния плат щяло да има "малки бели неща". И това не знам колко общо има с истината или са народни легенди.
Та и да си сънуваме и да не си, май най-сигурното е при съмнение да се даде изпражнение за изследване.
Публикувано: 12 March 2008 - 08:06 PM
Цитат
Честно да си призная не ходя да си мия ръцете по 300 пъти на ден. Щото то... аз постоянно съм облазвана и облизвана :rolleyes:
А и като се прибера от работа докато нагаля и нагушкам първата, след нея идва втората,след нея третата, после четвъртата, петата и после пак отначало.
А пък оная дето ми е на аватара, тя пък през нощта докато спя ме облизва поне 50 пъти, и кога по нос, кога по вежди, че и по уста... Знам че не е особено хигиенично ама ако всеки път ставам да се мия то ще ми остава ли време за сън ;D
Публикувано: 12 March 2008 - 08:16 PM
Снежанке, ясно, ще гледам вече да не сънувам такива неща, че после по лаборатории трябва да се разхождам.

Публикувано: 12 March 2008 - 08:19 PM
Публикувано: 13 March 2008 - 10:28 AM
Сега ще си призная нещо много лошо :P лятото давам на кучо да се близне от моя сладолед :yahoo: по мъничко и то само сметанов ;)
Публикувано: 13 March 2008 - 11:06 AM
И на мен много ми се е искало да го гушкам и да го глезя но като знам че ще му навреда не го правя или то поне много рядко.... го глезя, а за подобен вид храни да не говорим.
Публикувано: 13 March 2008 - 11:36 AM
Цитат
И аз ще си призная нещо много лошо ;D
Като си направя сандвич с филе, луканка, кашкавал и т.н. и някоя от котките ми нагризе края, да не мислиш, че изхвърлям сандвича ;D :P
Публикувано: 13 March 2008 - 10:08 PM
Цитат
Публикувано: 13 March 2008 - 10:10 PM
Цитат
Цитат
И аз ще си призная нещо много лошо ;D
Като си направя сандвич с филе, луканка, кашкавал и т.н. и някоя от котките ми нагризе края, да не мислиш, че изхвърлям сандвича ;D :P
Публикувано: 14 March 2008 - 11:42 AM
На Майки любимото му занимание сутрин щом си отвори очите да налети да ми облизва цялото лице. но не е в това проблема, докато се опитвам да викам НЕ и МАХНИ СЕ, си натъпква цяяяяяяяяялата глава в устата ми. Не знам как го прави.... Та да чукам на дърво проблеми няма, е от време на време някоя афта в устата, но може и да е от химикалката дето дъвча в офиса
Публикувано: 14 March 2008 - 11:56 AM
Само където си имаме няколко улични "приятелчета" на път към детската градина и като ги галиме не винаги се сещаме да си мием после веднага ръцете. Но до сега, да чукам на дърво, не сме имали неприятности. Преди 2 дена им взимаха "тиксо-секрет за глисти". Ако нещо не е наред, ще си покаже.

Вход

Горе
Цитиране +