Цитат
ДЖОНСЪН,аз имам записи на битки правени в двора на НИКОЛАЙ СЪБЕВ,СНИМАНИ ОТ НЕГО САМИЯТ,бившият му кучкар НАЙЧО и от КРИСТИНА МАТЕВА-тя е правила и арт снимки на биещи се азиатки-ИКАРА В БОЙ СЪС ЗВЕЗДА!
ИМАМ записи на боеве провеждани от АТИЛА СЕДЕФЧЕВ И СИДЕР СЕДЕФЧЕВ МЕЖДУ ТЕХНИ КУЧЕТА,но тук ФЦИ не ще ти помогнв,но МАТЕВА ще ти подскаже към кого да се обърнеш!
И МАТЕВА КРИСТИНА,закаво доказателство са ви руските списания с боеве на кучета,които получавахте редовно от НИКОЛАЙ СЪБЕВ?
АЗ не съм организирал бой между кучета,озлобявал съм,но това са работни качества!
ЗА мен доказателства нямаш-аз за теб,СЪБЕВ И СЕДЕФЧЕВИ ИМА-МА ДИСКОВЕ!
ЦИТИРАТЕ САЙТОВЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ-АМИ ВЛЕЗТЕ В ЗАТВОРЕНИЯТ САЙТ НА СЪБЕВ И ВЪТРЕ ИМА ДОСТА ПОДОБНИ ТЕСТОВЕ И КОМЕНТАРИ НА КРИСТИНА МАТЕВА КАКВА ТЕХНИКА ИЗПОЛЗВАЛ ЕДИ КОЙСИ АЗИАТ!ако са изтрити аз има всичко записано!
КРИСТИНА,ЗАНИМАВАЙ СЕ СЪС ОБЪРКАНИЯТ СИ СВЯТ,АЗ НЕ СЪМ В НЕГО.не ме цитирай или интерпретирай по каъвто и повод.играй си на други игрички.
КОЙТО Е СЛЕДИЛ ПОСТОВЕТЕ МИ,Е ПРИДОБИЛ ПРЕДСТАВА ЗА ЛИЧНОСТА МИ.ОТ ТУК НА ТАТЪ САМО СЕ ПОВТАРЯМЕ,ЗАТОВА СПИРАМ!ДО МОМЕНТА С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!
Ето пак пореден празен и безизходен изстрел с цел опетняване на авторитета ми /какъвто и да е той/ и този на Николай Събев и Седефчеви.
:blink:
реметалк,
много си жалък.. И все пак.. Обясни ритуалите в глутница и нормалната игра между полубрат и полусестра на няколко месечна възраст. Може би правиш разлика между това и битките, в които вашата група взема участие? Може би правиш разлика между чобанска традиция и спорта, в който правите жалък опит да я превърнете?
А за това, че си присъствал / участвал на боеве с питбули със залози, за което имат доказателства трети лица, както и показания, ще обясниш ли?
Също така считам, че "рибата се вмирисва откъм главата" и че всеки трябва да отговаря за действията си. С тази разлика, че хората, членове на управителните съвети на киноложки организации малко или много трябва да поемат отговорност за действията на членовете на тези организации. Най-малко по начин, по който да изразят отношението си към даден проблем ОФИЦИАЛНО. За това предложението ми е да се насочим към определени хора, заемащи ръководни постове - участвали по един или друг начин в кучешки боеве с цел печалба на пари /моментна или бъдеща/.
Което обяснява и това, че с теб, реметалк, и приятелчето ти тихомир, и вашите игри, би следвало да се занимават хора, които стоят над теб в организацията, в която членуваш. Аз нямам и намерение.
А за БРФК, пряк представител на ФЦИ в България и нейно лице за нашата държава; асоцииран член на Международната Федерация по Кинология; списъка от лицата, които БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ И ДА ВЗЕМАТ ПРЯКО ОТНОШЕНИЕ е следният :
Камен Литов - Председател на БРФК, allround
Иван Димитров - Заместник Председател на БРФК, Председател на БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ СЕВЕРНИ КУЧЕТА, allround
Георги Христозов - Член на Управителният Съвет, allround
Андон Тодоров - Член на Управителният Съвет, Председател на КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО ПЛОВДИВ, allround
Стефан Попов - Член на Управителният Съвет, Председател на НАЦИОНАЛЕН КЛУБ БЪЛГАРСКИО ОВЧАРСКО КУЧЕ, allround
Антоан Хлебаров - Член на Управителният Съвет, съдия на една и повече от една група
Радослав Стойнов - Член на Управителният Съвет, съдия на една и повече от една група
Мадлен Янакиева - Председател на БЪЛГАРСКИ РЕПУБЛИКАНСКИ КЛУБ СРЕДНОАЗИАТСКА ОВЧАРКА
Христо Тотев - Председател на СОФИЙСКО КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО, allround
Пламен Чубуров - Председател на КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО РУСЕ, съдия на една и повече от една група
Радослав Стойнов - Председател на КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО ДОБРИЧ, съдия на една и повече от една група
И целият този списък, който се явява ЛИЦЕ на БРФК:
http://brfk.org/sadii.php
ps. До края на деня ще предоставя записи, които лично съм правила и касаят гореобсъжданата тема.
За тези, които са правени от други хора - като им дойде времето.