Dog.bg Форуми : За кинолозите и кучешките боеве

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

За кинолозите и кучешките боеве Оцени темата: -----

#141 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 March 2008 - 12:34 PM

Цитат

Цитат

Не знам, но кутрето е хубаво, дано попадне при добри стопани!

Да нистина, бебока е сладък, но...........
ето това не мога да го разбера:

...."Here are Hellboy's Kennels' pups. Click on the picture or on the name of the dog you are interested into to see more pictures, details and his 4 generations pedigrees.
Please note that all of the males that are open at stud have been game tested......"

Не мож`  го разбра ...и аз не мога...Освен да питаме на мейла на FCI - може би те ще го разберат. :blink:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#142 Потребителят е офлайн   Bull_MAGIC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:High selection

Публикувано: 19 March 2008 - 12:41 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Не знам, но кутрето е хубаво, дано попадне при добри стопани!

Да нистина, бебока е сладък, но...........
ето това не мога да го разбера:

...."Here are Hellboy's Kennels' pups. Click on the picture or on the name of the dog you are interested into to see more pictures, details and his 4 generations pedigrees.
Please note that all of the males that are open at stud have been game tested......"

Не мож`  го разбра ...и аз не мога...Освен да питаме на мейла на FCI - може би те ще го разберат. :blink:

Не мога да разбера и друго,
конкретно какво означава това съкращение:

CH G.M.'S TRAPA POR (4xW, 1xL);

ZVEZDARA'S ABBA (1xW);

всъщност това : (5xW, 1xL);  ROM (5xW);  (2xW) и др. подобни.....?
User's Signature

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583

#143 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 March 2008 - 12:45 PM

Ми са - коeто не разбираме - значи не го разбираме-  тези много L , W , ROM ,  "GAME TESTED"......Нека да попитаме хората от FCI за това.Нали. :blink:

п.п.Ма добра идея виждам аз - за имената - примерно Лошата Беки с червените  очи  или пък  Острието блестящо кърваво  на Мъчителя....ОХ!Вълнуващо е.Ще се поуча от тез нови идеи-имена ...Даже може да ги предложим в белгийско за употреба ...
User's Signature

#144 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:56 PM

Лаиката ,кво дъвчеш макк ако искаш събери доказателства и във ФЦИ ги прати.защо като не е наред във БРФК нещо казваш ма те и дръгите така ,кво те грее ,вместо да се успокояваш трябва да се безпокоиш аз също смятам че мад е пристрастна малко или много ,но това не променя нещата нали ,казва ти че има доказателства ти кво и отговаряш?
понеже и ти си пристрастен,опитаи да събереш доказателства за "конкуренцията" и ги прати в съответните органи ,а "за тваоята" организация се държиш наи-малкот престъпно бездеен и незаинтересован

мад макс в догбг.ком. господин Атанасов бе писал че ако мога да му предоставя доказателства би ги пратил във организацията където имал още приятели ,аз лично се съмнявам(особено за съдията),но тои ми каза да не съм бил толкоз сигурен в съмненията си
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#145 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 March 2008 - 02:12 PM

Не са нужни приятели в организации.
User's Signature

#146 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 02:20 PM

ДЖОНСЪН,аз имам записи на битки правени в двора на НИКОЛАЙ СЪБЕВ,СНИМАНИ ОТ НЕГО САМИЯТ,бившият му кучкар НАЙЧО и от КРИСТИНА МАТЕВА-тя е правила и арт снимки на биещи се азиатки-ИКАРА В БОЙ СЪС ЗВЕЗДА!
ИМАМ записи на боеве провеждани от АТИЛА СЕДЕФЧЕВ И СИДЕР СЕДЕФЧЕВ МЕЖДУ ТЕХНИ КУЧЕТА,но тук ФЦИ не ще ти помогнв,но МАТЕВА ще ти подскаже към кого да се обърнеш!
И МАТЕВА КРИСТИНА,закаво доказателство са ви руските списания с боеве на кучета,които получавахте редовно от НИКОЛАЙ СЪБЕВ?
АЗ не съм организирал бой между кучета,озлобявал съм,но това са работни качества!
ЗА мен доказателства нямаш-аз за теб,СЪБЕВ И СЕДЕФЧЕВИ ИМА-МА ДИСКОВЕ!
ЦИТИРАТЕ САЙТОВЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ-АМИ ВЛЕЗТЕ В ЗАТВОРЕНИЯТ САЙТ НА СЪБЕВ И ВЪТРЕ ИМА ДОСТА ПОДОБНИ ТЕСТОВЕ И КОМЕНТАРИ НА КРИСТИНА МАТЕВА КАКВА ТЕХНИКА ИЗПОЛЗВАЛ ЕДИ КОЙСИ АЗИАТ!ако са изтрити аз има всичко записано!
КРИСТИНА,ЗАНИМАВАЙ СЕ СЪС ОБЪРКАНИЯТ СИ СВЯТ,АЗ НЕ СЪМ В НЕГО.не ме цитирай или интерпретирай по каъвто и повод.играй си на други игрички.
КОЙТО Е СЛЕДИЛ ПОСТОВЕТЕ МИ,Е ПРИДОБИЛ ПРЕДСТАВА ЗА ЛИЧНОСТА МИ.ОТ ТУК НА ТАТЪ САМО СЕ ПОВТАРЯМЕ,ЗАТОВА СПИРАМ!ДО МОМЕНТА С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!

#147 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 March 2008 - 02:22 PM

Цитат

ДЖОНСЪН,аз имам записи на битки правени в двора на НИКОЛАЙ СЪБЕВ,СНИМАНИ ОТ НЕГО САМИЯТ,бившият му кучкар НАЙЧО и от КРИСТИНА МАТЕВА-тя е правила и арт снимки на биещи се азиатки-ИКАРА В БОЙ СЪС ЗВЕЗДА!
ИМАМ записи на боеве провеждани от АТИЛА СЕДЕФЧЕВ И СИДЕР СЕДЕФЧЕВ МЕЖДУ ТЕХНИ КУЧЕТА,но тук ФЦИ не ще ти помогнв,но МАТЕВА ще ти подскаже към кого да се обърнеш!
И МАТЕВА КРИСТИНА,закаво доказателство са ви руските списания с боеве на кучета,които получавахте редовно от НИКОЛАЙ СЪБЕВ?
АЗ не съм организирал бой между кучета,озлобявал съм,но това са работни качества!
ЦИТИРАТЕ САЙТОВЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ-АМИ ВЛЕЗТЕ В ЗАТВОРЕНИЯТ САЙТ НА СЪБЕВ И ВЪТРЕ ИМА ДОСТА ПОДОБНИ ТЕСТОВЕ И КОМЕНТАРИ НА КРИСТИНА МАТЕВА КАКВА ТЕХНИКА ИЗПОЛЗВАЛ ЕДИ КОЙСИ АЗИАТ!ако са изтрити аз има всичко записано!
КРИСТИНА,ЗАНИМАВАЙ СЕ СЪС ОБЪРКАНИЯТ СИ СВЯТ,АЗ НЕ СЪМ В НЕГО.не ме цитирай или интерпретирай по каъвто и повод.играй си на други игрички.
КОЙТО Е СЛЕДИЛ ПОСТОВЕТЕ МИ,Е ПРИДОБИЛ ПРЕДСТАВА ЗА ЛИЧНОСТА МИ.ОТ ТУК НА ТАТЪ САМО СЕ ПОВТАРЯМЕ,ЗАТОВА СПИРАМ!ДО МОМЕНТА С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!

Чудесно, че имаш записи .Би ли  ги показал тук, моля - на седефчеви ,матева и прочее.Не спирай, човеко- казал си "А", сега кажи и "Б".
User's Signature

#148 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:35 PM

значи криси си е малка лисица  ;D ;D ;D,седефчеви нямат нищо общо с брфк съответно фци ,демек ако ще предоставяш за тях ,некъде другаде ....за събев същата работа ,ма даваи ги .

криси ,има един лаф "ако си сред вълци вии като тях"... в много лоша глутница си попаднала ;D ;D ;D,дано не си подивяла дока си вила
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#149 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:37 PM

...и някъде назад остана обичта към кучетата... :'(

#150 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 March 2008 - 02:45 PM

Цитат

значи криси си е малка лисица  ;D ;D ;D,седефчеви нямат нищо общо с брфк съответно фци ,демек ако ще предоставяш за тях ,некъде другаде ....за събев същата работа ,ма даваи ги .

криси ,има един лаф "ако си сред вълци вии като тях"... в много лоша глутница си попаднала ;D ;D ;D,дано не си подивяла дока си вила
няма значение ху ис ху ..нека видим тези записи,а
User's Signature

#151 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 03:25 PM

Цитат

Ето пак пореден празен и безизходен изстрел с цел опетняване на авторитета ми /какъвто и да е той/ и този на Николай Събев и Седефчеви.
:blink:

реметалк,
много си жалък.. И все пак.. Обясни ритуалите в глутница и нормалната игра между полубрат и полусестра на няколко месечна възраст. Може би правиш разлика между това и битките, в които вашата група взема участие? Може би правиш разлика между чобанска традиция и спорта, в който правите жалък опит да я превърнете?
А за това, че си присъствал / участвал на боеве с питбули със залози, за което имат доказателства трети лица, както и показания, ще обясниш ли?

Също така считам, че "рибата се вмирисва откъм главата" и че всеки трябва да отговаря за действията си. С тази разлика, че хората, членове на управителните съвети на киноложки организации малко или много трябва да поемат отговорност за действията на членовете на тези организации. Най-малко по начин, по който да изразят отношението си към даден проблем ОФИЦИАЛНО. За това предложението ми е да се насочим към определени хора, заемащи ръководни постове - участвали по един или друг начин в кучешки боеве с цел печалба на пари /моментна или бъдеща/.
Което обяснява и това, че с теб, реметалк, и приятелчето ти тихомир, и вашите игри, би следвало да се занимават хора, които стоят над теб в организацията, в която членуваш. Аз нямам и намерение.

А за БРФК, пряк представител на ФЦИ в България и нейно лице за нашата държава; асоцииран член на Международната Федерация по Кинология; списъка от лицата, които БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ И ДА ВЗЕМАТ ПРЯКО ОТНОШЕНИЕ е следният :
Камен Литов - Председател на БРФК, allround
Иван Димитров - Заместник Председател на БРФК, Председател на БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ СЕВЕРНИ КУЧЕТА, allround
Георги Христозов - Член на Управителният Съвет, allround
Андон Тодоров  - Член на Управителният Съвет, Председател на КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО ПЛОВДИВ, allround
Стефан Попов  - Член на Управителният Съвет, Председател на НАЦИОНАЛЕН КЛУБ БЪЛГАРСКИО ОВЧАРСКО КУЧЕ, allround
Антоан Хлебаров  - Член на Управителният Съвет, съдия на една и повече от една група
Радослав Стойнов  - Член на Управителният Съвет, съдия на една и повече от една група
Мадлен Янакиева - Председател на БЪЛГАРСКИ РЕПУБЛИКАНСКИ КЛУБ СРЕДНОАЗИАТСКА ОВЧАРКА
Христо Тотев - Председател на СОФИЙСКО КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО, allround
Пламен Чубуров - Председател на КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО РУСЕ, съдия на една и повече от една група
Радослав Стойнов - Председател на КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО ДОБРИЧ, съдия на една и повече от една група

И целият този списък, който се явява ЛИЦЕ на БРФК:
http://brfk.org/sadii.php

ps. До края на деня ще предоставя записи, които лично съм правила и касаят гореобсъжданата тема.
За тези, които са правени от други хора - като им дойде времето.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#152 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 04:11 PM

Цитат

Цитат

няма значение ху ис ху ..нека видим тези записи,а

бива
User's Signature

#153 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 04:58 PM

Всички клипове, които лично съм заснемала са подобни на този:
http://www.youtube.c...h?v=gp24gN6L8dI

Ако държите ще прикача и останалите.
На клипа са Зарп от МартенБГ и Икар от МартенБГ, на около 5 месечна възраст, полубратя. С няколко дни разлика. Израстнали заедно в глутницата, на територията на питомника на Николай Събев, от родители с проверено поведение и с отлични резултати, свидетелство за УРАВНОВЕСЕН ХАРАКТЕР и ПРАВИЛНО поведение характерно за породата, към която принадлежат.
Рядко може да се видят толкова балансирани азиатци, произведени в България - да не кажа, че единствен той селектира чистоплътно..
Обикновената картинка на поведение на други азиатци, произведени в България по "бойни" линии в пет-месечна възраст е да се "давят" като представители на "бойни породи" до самозабрава и често още от ранна възраст да се нараняват /братя, сестри - отраснали заедно в глутница/, КОЕТО НЕ Е НОРМАЛНО ПОВЕДЕНИЕ за кучета принадлежащи към групата на пазачи на стадата. А по-скоро резултат от изкривяването и целеустремената селекция в едно единствено направление - кучешки боеве, с цел бърза печалба.

Кристина Матева

пс. Добрата новина :
До този момент нелигитимната ни организация срещу кучешките боеве, успя да внедри определени лица, които да уличат определени хора и участието им/прякото и непрякото/ в тази дейност /кучешки боеве, с цел бърза печалба/. Продължаваме да работим.
Лошата новина :
Съответно, аз не можах да изпълня задачата, която ми беше поставена. Както и други хора. Това наложи моето обществено разкритие и ОФИЦИАЛНО представяне на позицията ми. Както и това на други лица.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#154 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:22 PM

за теб реметалк ще пуска ти пускаи за другите

а..такова тук нали е забранено да се пускат подобни филмчета ,да не избаните момичето кога пусне доказателства
User's Signature

#155 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 05:32 PM

Прелагам примирие...с изпушване на лулата на мира... но пълна с мар....на и ще правиме любофф много други щури работи :P :yahoo: :rolleyes: :wub:

#156 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 05:35 PM

Ако няма лула,може и водка,но със бира.Подобре да са СМИРНОВ с разредител ХАЙНИКЕН!На мен тогава ми идва ВДЪХНОВЕНИЕТО! B) :huh:

#157 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:39 PM

Цитат

Лаиката ,кво дъвчеш макк ако искаш събери доказателства и във ФЦИ ги прати.защо като не е наред във БРФК нещо казваш ма те и дръгите така ,кво те грее ,вместо да се успокояваш трябва да се безпокоиш аз също смятам че мад е пристрастна малко или много ,но това не променя нещата нали ,казва ти че има доказателства ти кво и отговаряш?
понеже и ти си пристрастен,опитаи да събереш доказателства за "конкуренцията" и ги прати в съответните органи ,а "за тваоята" организация се държиш наи-малкот престъпно бездеен и незаинтересован

мад макс в догбг.ком. господин Атанасов бе писал че ако мога да му предоставя доказателства би ги пратил във организацията където имал още приятели ,аз лично се съмнявам(особено за съдията),но тои ми каза да не съм бил толкоз сигурен в съмненията си

Ти какво си мислиш,като си смени ника и пак си в този форум?.Не се захващай с мен,достатъчно съм толерантен да те трая в овчарските теми.Питай там дали толерирам някой .С мен ти диалог няма да водиш.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#158 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:45 PM

тва от името на модератора ли го казвте или от това на  съдията
,кои теми да посещавам ,питам да не стане недоразумение ,ясно че вас не трябва ви споменавам за да добрувам във саита ,дръг кои ,и кои теми да прескачам ,кажете за да не стане недоразумение ,прав сте интересуват ме наи вече овчарските ,не ме интересъват ни брфк фук кк нито боеве ,те са за определни хора
User's Signature

#159 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 06:29 PM

Цитат

Прелагам примирие...с изпушване на лулата на мира... но пълна с мар....на и ще правиме любофф много други щури работи :P :yahoo: :rolleyes: :wub:

Нещо изведнъж се успокои.. Но продължаваш да си жалък и мръсен..
Moлиш за милост?
Обърни се към себе си..

пс. Нямам намерение да отговарям на болните ти приумици..
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#160 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 07:54 PM

я да видим кои ще даде на задна  ;D,а доказателствата до края на деня да ги чакаме ли?
User's Signature

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни