НЕ си оставяйте питомците в хотел "грижа за тях" в кв. Драгалевци. Мизерията е голяма. Не знам котките къде ги държат, но едрите кучета са в една барака, облицована отвътре с кори от яйца. Казват, че разхождат кучетата 3 пъти дневно. Моето куче (малтийска болонка) не беше разхождано. Всичко, което е вършил, е вършил в транспортната клетка, в която го държаха. Миришеше по-зле от клошар. Имало е купички в клетката, но се съмнявам както в качеството, така и в количеството на храната. Верно струваше ми 12 лева, но на фона на възможните проблеми от тази нощувка, изобщо не си заслужава! А го оставих само за 1 ден (15.05 т.г.). Слава Богу имаше само 2-3 дена разтройство и нищо повече...
НЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ ЛЮБИМЦИТЕ В ХОТЕЛ "ГРИЖА ЗА ТЯХ!!!"
Освен мен, още едно момче от Saab Club Bulgaria си остави кучето в "Грижа за тях". Това е неговият пост в темата ни за домашни любимци във форума на клуба:
"В подкрепа на казаното от OLI,
моето куче бе оставено на същото място, за същото време.
Обещаха 3 разходки дневно, храна "премиум", и тн
Кучето ми не бе извеждано поне от 30 часа, тоест откакто бе оставено там, в момента има проблеми с храносмилателната система и тази сутрин бе на промивки."
http://www.saab-club...t=2999&start=45
Не съм в този бранш и не са ми конкуренти! Просто не искам някой друг да си получи животното така, както аз получих моето.