Цитат
И всичко което написа си го видяла само от снимката?? :rolleyes:
Не. Наживо. :blink:
Цитат
Та какво за поведението на това куче?
Написала съм мнението си. Вярно е, че е базирано на няколко кратки на брой огледи. За това уточних, че мнението ми е на лаик, за да не се взема толкоз навътре. Все пак, аз не разбирам. Новобранец съм. :blink:
Цитат
Снимката е перфектна от нея можеш да си набавиш голям обем информация. Доста снимки не показват нищо. ?"изразена релефна мускулатура"? Азиата не отговаря на този показател, неговата мускулатура е обемна, широка, отпусната, когато подкожната съединителна тъкан е както трябва и дебелината на кожата също изразеност или релеф ще видиш само когато на този азиат майка му е пит!!!!!!!!!!!!!! Съвкупноста от недостатъци е определяща според мен дали да бъде или да не бъде продължител на родът! Изводите, преценката, коментара са мои, а може и не само мои. Да не съм на партийно събрание, че да се съгласявам с подадените указания за еталон? На каква възраст е та да го чакаме да ни изненада с нещо? Загрубяването или завършването на пубертета при азиатите все пак не е ,,пълна промяна"!!!!!
:sedni!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :stop: :pionercheta:
Твое мнение, твоя преценка, през твоите очи и твоята лична интерпретация на стандарта. :blink:
ОК. Уважавам го, макар и да се разминава коренно с моето някъде още от основата.
Времето ще покаже кой крив и кой прав. ;)
Цитат
:huh: :huh: :huh: :o :o :rolleyes: :oХем за него пишеш, хем не е той идеала! Хем е той ама малко по-иначе да беше за да е както трябва!
Нещо май не си ми разбрал коментара.. Колкото до идеала - той е в главите на хората - илюзия хранеща се с време и живот. :blink:
Цитат
Ако гоним кръвна линия, какво има в нея за е ценен? Дай да видим бащата, майката и брата. B) :kuchence:
:blink: Давам. Намери ги в нета.
Цитат
За психика по снимка аз немога, това е приоритет на други експерти.
Ми де да знам.. Оповавам се на впечатленията си от видяното.
Цитат
Казваш ,,Пълен състав на зъбна формула, идеален ножичен хват. " дай да видим, защото аз от следващата снимка не съм съгласен! Ако има покажи оценъчен лист, аудио коментар също може.
Давам. B) Кучето се намира в село Мартен. Аз съм видяла каквото ми трябва, за да си изградя мнение.
Следващият път когато говоря за него ще е най-рано след 2 години. :blink: