Dog.bg Форуми : Говорилня за Туркмен Алабай

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (47 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Говорилня за Туркмен Алабай

#261 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 June 2008 - 08:46 PM

Цитат

Цитат

Е,какво да кажеш?????? Твоите кучки са 3-пъти по-добри от това което си побликувал!!!!!Визирам и Оскара и Аладжа........А ,за моите да не говорим,за Точковите -да не говорим,за всички остонали на хората.......
Да не забравяме,че годината е 2008г.-дали нещата не са малко променени-и като мислене,разплод,визия,амбиции.......Времето бърза,всичко се променя,Да живееме,ли с назадничево промито през годините мнение дадено ни от друг??????????
Специален поздрав за г-н Саблезъбев от Столипиново/и то е на 320к.м.от Русе/,я какви галошки нови съм си купила,нови за него специално!!!!!!!!!

Отново не съм съгласен с теб.Дали моите,твоите,точковите и на другите хора са по-хубави,за теб може и да са ПО.но,хайде на есен да проверим тезата ти.Със съдия експерт в породата,който да обясни на дълго и широко.
Да годината е 2008 и какво от това?Какво общо има с кучетата?Освен да се окепазяват друго не съм видял.Знам само,че в БГ.се правят абсолютно безмисленни заплождания.И това е факт.90% от хората които се занимават с породата даже и незнаят произхода на кучетата си.
Огледай внимателно Черният Екимен,Белият,рижият Елбарс и т.н.кучета легенди.Виж каква визия са имали(би ли гледала куче с такава визия) Повечето хора съм сигурен,че и вода няма да им дадат да пият,ама иначе им е готино да ги имат  в родословието.
Наистина имат огромна разлика от Украинското и нашенско развъждане.Убедих се.

:huh: :huh: :huh: Извинявам се, но да попитам, че нещо пак не разбрах? :huh: :huh: :huh: Като дойде експерта само ще обеснява ли, или и реално ще оценява? Ще може ли и да проверим на живо тази пословична смелост в алабаите, тяхната взривна сила и търпимост към болка???? :OK: :OK: В какво се изразява разликата м/у нашето и тяхното развъждане ако може разяснете?????????? ;) ;) ;)

#262 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 07:41 PM

Като дойде експерта,ще обеснява и реално ще оценява само и единствено в Кировия двор!
Пословичната смелост на алабаите,ще бъде проверена пак в същия двор или съседна поляна!
Разликата в развъждането м/у тяхното и нашето е в това,че тяхното е базирано на национално самочувствие,корени,исконни прародители-а нашето на "апокрифни",никому незнайни,вечно криещи се кучета от изложби,сбирки,тестове и обсъждания свързани с характера и нравите на самите нас!!!!!

#263 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 08:02 PM

Г-н Средногорски,
хубаво е,че се сетихте и за темата Словакия :blink:
Днес "ЕТ Мадлен"/римувайки се с Мартен/,за пореден път доказахме тезата за лъжата и измамата наречена Петъо-графалията или така наречения КАРАГЕЗ
Днес кучката ГАЗЗИ р.29.10.2004г.бе качена на рентген и показа в резултати 100 процентова дисплазия :'(
Тук оценяваме,не това,че кучето не е виновно с нищо,а липсата на всякакво безхаберие,инфантилност,продажба,изключителна безкруполност и ФАКТА на това ,че при знанието на това от самото начало, кучката е заплодена и дала вече 2 поколения,за което потенциалните собственици нищо не знаят!!!!!!!!!!!!!!!!

#264 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 08:44 PM

Цитат

Като дойде експерта,ще обеснява и реално ще оценява само и единствено в Кировия двор!
Пословичната смелост на алабаите,ще бъде проверена пак в същия двор или съседна поляна!
Разликата в развъждането м/у тяхното и нашето е в това,че тяхното е базирано на национално самочувствие,корени,исконни прародители-а нашето на "апокрифни",никому незнайни,вечно криещи се кучета от изложби,сбирки,тестове и обсъждания свързани с характера и нравите на самите нас!!!!!

Мога да те уверя,че не само в моят двор ще обяснява! B)А,и така да е:Ще обяснява не кой да е,а един доказан експерт в породата!Не бай-Миле.

#265 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 08:51 PM

Точно за това иде реч-Двор!Кой го вълнува двора?
Не става дума за Семинар,изложба,форум-все неща взети от 2008г
А,бай Миле -отдавна го отстреляха....
Стига с това минало.....хората гледат напред.....

#266 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 08:53 PM

Цитат

Точно за това иде реч-Двор!Кой го вълнува двора?
Не става дума за Семинар,изложба,форум-все неща взети от 2008г
А,бай Миле -отдавна го отстреляха....
Стига с това минало.....хората гледат напред.....

Двор го вълнува трезвомислещият човек.Който желае да се учи той ще сполучи.Другото е т...к работа.

#267 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:02 PM

Г-н Карагез,
винаги мога да те оборя,тъй-като не веднъж съм оправяла само твоите лайняни работи!!!
"Измислените"ми родословия се котират навсякъде и по-целия свят!
С тези родословия ще изкарваме куче-представител на България на световното първенство!!
Снимките за дисплазийните ти кучета са направени още в момента в който си ги внесъл-да не мислиш,че някой ще те бави или ти е имал доверие????? ;D
Не знам как е с дунавския ти господар,ама с предишния ти,едва ли си имал място за измама!!!!
То и за това си изхвърлен от БРФК-не търговец-ТЪРГАШ е правилната дума :yahoo:

#268 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:05 PM

Цитат

Г-н Средногорски,
хубаво е,че се сетихте и за темата Словакия :blink:
Днес "ЕТ Мадлен"/римувайки се с Мартен/,за пореден път доказахме тезата за лъжата и измамата наречена Петъо-графалията или така наречения КАРАГЕЗ
Днес кучката ГАЗЗИ р.29.10.2004г.бе качена на рентген и показа в резултати 100 процентова дисплазия :'(
Тук оценяваме,не това,че кучето не е виновно с нищо,а липсата на всякакво безхаберие,инфантилност,продажба,изключителна безкруполност и ФАКТА на това ,че при знанието на това от самото начало, кучката е заплодена и дала вече 2 поколения,за което потенциалните собственици нищо не знаят!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе много интересно до вчера беше най уважавания от теб сега е лъжец ;D ;Dзначи че Ти си по безкруполна от него :-на такива като теб им викаме ЛИМБЕЗИИ ;D ;D ;D

#269 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:07 PM

Цитат

С тези родословия ще изкарваме куче-представител на България на световното първенство!!

Може ли да запитам?
Кое куче ще участва на световно,че нещо немога да се сетя за такова?

#270 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:08 PM

Цитат

Карагез,харесва ми този отговор!!!!
За това сме на едно мнение,уважавам мисленето ти,защото си видял достатъчно :blink:
И ти преживя доста,отгледа много кучета,грижил си се за тях,обичал си ги,доста нерви и разочарования срещна,не си спирал.....за това ,ти стискам ръката-изживял си това,което в момента другите искат.......
В Б-Я не дойде нито едно,......прав си -можеше-знаеш!!!!
Уважавам труда ти много-никой друг не го направи!!!!!Когато е въвлечено и семейството,оправдание няма!

Много малко са хората ,които са направили нещо в името на кучето!!!!
Фактор не съм -опитвам се всичко да е в рамките на правилата,а ти си единствения,който не извади родослове,въпреки,че имаш легитимен развъдник
ТУГО-нямам в ничий произход,подсети ме къде фигурира????
Поздрави на цялото семейство!
ЛИМБЕЗИЯ СИ И ТО ГОЛЯМА ;D ;D ;D ;DИ ТАКАВА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ АЙДЕ ЛЕКА И СИ ПОМИСЛИ КАКВО ПИШЕШ И КАКВО ПРАВИШ ;) ;D ;D

#271 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:10 PM

Пак си в грешка Мадлен,тая Гази лично аз съм я внасял и никога не е била при друг :huh:Някой тайно от мен ако я снимал ;D.
Като те изгонят от БРФК,ще те взема за помощничка да носиш клетки с кучета :P

#272 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:11 PM

Цитат

Цитат

Може ли да запитам?
Кое куче ще участва на световно,че нещо немога да се сетя за такова?
мИ КАК КОИ МИ НЕЙНИТЕ ШАМПИОНИ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

#273 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:12 PM

От нейните шампиони с бащите без родословие ;D ;D ;D

#274 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:18 PM

От развъдник Гюлли-Виран ,а може и моето :->)
Сещайсе по-бързо!!!!!!Породността не ти ли се набива в очите??? или ослепя след Туркмения????

#275 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:24 PM

Цитат

Сещайсе по-бързо!!!!!!Породността не ти ли се набива в очите??? или ослепя след Туркмения????

Всички видяха произведенията на този развъдник!Тъй,че това ако е предствавител на световно :o и това ако са ви критерий за породност:Тури му пепел.

#276 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:27 PM

Та Мади ко стана сега ;D ;D ;D и Христо Костадинов не ти се връзва вече що така :blink:май идва вятъра на промяната и при вас ще се сетят хората ;) :blink:

#277 Потребителят е офлайн   Karagez Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:31 PM

Мади чакаме отговор за Султана,а може и за Кашар B)
Колкото повече ровиш,повече ще замирише :P

#278 Потребителят е офлайн   MMM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:34 PM

Цитат

Пак си в грешка Мадлен,тая Гази лично аз съм я внасял и никога не е била при друг :huh:Някой тайно от мен ако я снимал ;D.

Страшно съм разочарован...
Ако може разкажи по подробно историята на горкото животно...
СРАМ,СРАМ,СРАМ

#279 Потребителят е офлайн   MMM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:36 PM

Цитат

Цитат

Всички видяха произведенията на този развъдник!Тъй,че това ако е предствавител на световно :o и това ако са ви критерий за породност:Тури му пепел.

И по точно какво си видял?

#280 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2008 - 09:43 PM

Цитат

Ех,Мадлена,хубаво е че се изразяваш като фактор,но позволи ми да ти кажа аз за Украинското развъждане-МЕЛЕЗИ БЕЗПОДОБНИ,говоря за твоите фаворити(това,което гледаш) ;D,дори и родословията,които издаваш на тях има мелез-КВ.ТУГО. :huh:
В Украйна има много расови животни,но за жалост в Б-я не е дошло нито едно  :yahoo:
Интересно,защо Полина Симич не хареса нито едно БГ производство или и тя нищо не разбира :huh:
:o :o :o Може ли да помоля за факти, защото до тук само приказки без покритие! Ако ще приказваме за фалшиви родословия аргументирайте се! Думите Ви ще бъдат смислени само ако ги подвържете с факти! Или и Вие не смеете да бръкнете в чувала и да покажете истината? Сега е демокрация и всеки може да се изкаже, но за да хване декиш, дайте подложката на думите си, иначе те ще бъдат :sviruka: :sviruka: :sviruka:!!!!!!!!! Баба ми е мелез, докажете го или  :stop: :stop: :stop:Замълчете! :OK: :OK: :OK:

• (47 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни