Цитат
Цитат
Да не забравяме,че годината е 2008г.-дали нещата не са малко променени-и като мислене,разплод,визия,амбиции.......Времето бърза,всичко се променя,Да живееме,ли с назадничево промито през годините мнение дадено ни от друг??????????
Специален поздрав за г-н Саблезъбев от Столипиново/и то е на 320к.м.от Русе/,я какви галошки нови съм си купила,нови за него специално!!!!!!!!!
Отново не съм съгласен с теб.Дали моите,твоите,точковите и на другите хора са по-хубави,за теб може и да са ПО.но,хайде на есен да проверим тезата ти.Със съдия експерт в породата,който да обясни на дълго и широко.
Да годината е 2008 и какво от това?Какво общо има с кучетата?Освен да се окепазяват друго не съм видял.Знам само,че в БГ.се правят абсолютно безмисленни заплождания.И това е факт.90% от хората които се занимават с породата даже и незнаят произхода на кучетата си.
Огледай внимателно Черният Екимен,Белият,рижият Елбарс и т.н.кучета легенди.Виж каква визия са имали(би ли гледала куче с такава визия) Повечето хора съм сигурен,че и вода няма да им дадат да пият,ама иначе им е готино да ги имат в родословието.
Наистина имат огромна разлика от Украинското и нашенско развъждане.Убедих се.