Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 04 October 2008 - 04:12 PM
Ето снимчици от днескашната ни срещичка http://www.album.bg/...v/albums/49134/ .Голямо тичане беше.Ако бяха се блъснали в някое дърво щяха да се забият като пирони :rolleyes:
Аааа също така имаше и фризьорски услуги ;D .Благодарение на nat8 вече не ни е рошава опашката :P
Аааа също така имаше и фризьорски услуги ;D .Благодарение на nat8 вече не ни е рошава опашката :P
Публикувано: 04 October 2008 - 04:25 PM
Браво,Рали,гледам варненци трупат снимки за календара :) ама хайде да ви помоля една групова да си направите, за да я ползвам после, ей така заедно с кучетата на хубав фон. и може да направите нещо като снимки всяко със всяко или ако успеете само кучетата да снимата заедно, за да се вди колко е голяма кокерската група :) защото аз разглеждам разни програмки за календара и си записвам идеи. но преди всичко трябва да имаме много снимки с хубаво качесто, защото като се принти после да излезе красиво. нека има повече снимки - в стил с приятели, или с мама и тате, за да имаме избор. Рали гледах в клипчето имаше страхотни снимки на Каричка с Бък, продължавайте в същия дух,за да си направим супер як календар :)
Публикувано: 04 October 2008 - 04:43 PM
Рали,всички снимки са страхотни.Аз до сега си ги свалях и ги разглеждах обстойно ;D
Brani and Max,тя nat8 направи няколко снимки,но бяхме само с Бенджовците и с Бък.Предполагам,че по-късно или утре ще ги качи.Има и много хубави клипчета и тях ги чакам с нетърпение.
borqnaaaa,на Бенджи му триминговах перчема или по-точно пробвах как става ;)
Brani and Max,тя nat8 направи няколко снимки,но бяхме само с Бенджовците и с Бък.Предполагам,че по-късно или утре ще ги качи.Има и много хубави клипчета и тях ги чакам с нетърпение.
borqnaaaa,на Бенджи му триминговах перчема или по-точно пробвах как става ;)
Публикувано: 04 October 2008 - 06:26 PM
nat8 мерси много.Ти също се справяш страхотно.И на двете са ни страст снимките ама и как няма като са ни такива сладури щурчовците.Да ти е кеф да ги снимаш.Съжелявам че неможахме да останем повече но брачедката много искаше да идем на морска гара.Утре пак сме на линия само кажете кога ;)
Публикувано: 04 October 2008 - 06:34 PM
И аз качих албума, сега качвам клипчетета, но става много бавно, още съм на първото.
А стреличките са чудни, даже някъде са минавали с такава скорост, че съм заснела само трева, листа и нещо от серията "Познай кого си щяла да заснемеш".
http://www.snimka.bg...album_id=292742
А за утре да говорим сутринта в другата тема - но около 14.30-15.00 мисля.
А стреличките са чудни, даже някъде са минавали с такава скорост, че съм заснела само трева, листа и нещо от серията "Познай кого си щяла да заснемеш".
http://www.snimka.bg...album_id=292742
А за утре да говорим сутринта в другата тема - но около 14.30-15.00 мисля.

Публикувано: 04 October 2008 - 06:47 PM
Аз утре може би чак към 17:30 ще мога. В 15:30 ще ходим за подарък с едни приятелки, после докато се върна, за да взема Бък, че докато отида до морската и то ще стане вече малко късно, но по принцип, ако сте там още, ще дойда, само да има хора :blink: