Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 15 September 2008 - 10:10 AM
ее,не се стърпях да ви пусна тези снимки.
това са мамчето и детенцето.само че мамчето се оказа по-голямо дете и от Айра,нон стоп се борят,пощят,прегръщат.
Айра при всеки удобен случай се катери по майка си.
дърпат разни неща.гонят се коя да вземе играчката....прекарват си много добре двете.понякога играта загрубява :sos:но без такива моменти не може.
сесе,Ира е супер на тази снимка,тя да не е от бременните и снимки,вижда ми се с голяма пупа.
това са мамчето и детенцето.само че мамчето се оказа по-голямо дете и от Айра,нон стоп се борят,пощят,прегръщат.
Айра при всеки удобен случай се катери по майка си.
дърпат разни неща.гонят се коя да вземе играчката....прекарват си много добре двете.понякога играта загрубява :sos:но без такива моменти не може.
сесе,Ира е супер на тази снимка,тя да не е от бременните и снимки,вижда ми се с голяма пупа.
Публикувано: 21 September 2008 - 04:55 PM
katrin_fifo,страхотен е Ленъкс,порастнал,пухкав мъжкар.много сте готини и двамата.оказва се,че всички собственици на чау са страхотни ,модерни хора.то какъвто стопанина,такова и кучето са казали хората. :blink:а снимката с лебедите е уникална.представям си какво гонене е паднало.
Айра обожава да гони мухите,дори изяде няколко ;D.паяци също,но такъв деликатес като лебеди не ни е бил на мушката за съжаление.
Айра обожава да гони мухите,дори изяде няколко ;D.паяци също,но такъв деликатес като лебеди не ни е бил на мушката за съжаление.
Публикувано: 22 September 2008 - 08:13 AM
Цитат
Благодаря ви gerry_22 , но това е една приятелка с Ленъкс. А лебедите не можа да ги гони, всъ6тност май те го гониха ;D
cece мисля 4е пове4е няма да растем така поне ми каза доктора при вас как бе6е?
ето ме и мен с Ленъкс ;)
cece мисля 4е пове4е няма да растем така поне ми каза доктора при вас как бе6е?
ето ме и мен с Ленъкс ;)
katrin_fifo,тази снимка само потвърждава още веднъж мнението ми ;)
ето една снимка от морето,на която Айра бърза да види кой влиза.(за да го изяде ;D)