Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 23 October 2008 - 11:22 PM
Май не само на малката сладурана й върви на приключения :)
С Макси бяхме на Копривщица за два дена. да ви кажа рай за малкия. наехме си една виличка в началото на града с дворче с тревичка. всичко зелено, подредено, чисто, правено с мерак. дворчето заградено и Макси бесня постоянно. имаше барбекю за скаричка, пръчки и листа за игра... направо кучешкия рай :) собствениците на мястото бяха много мили и гостоприемни и въпреки,че са имали доста проблеми с пребиваване с кучета, се съгласиха без никакви уговорки да приемат и Макси :)
ето я къщичката - върховна беше! препоръчвам ви я много горещо! останахме изумени колко беше хубаво.
Къща "Мечта"
накрая си мисля, че той се надяваше, че сме се пренесли за постоянно там и беше на върха на щастието, но.... скоро събрахме куфарите и той осъзна, че липсата на каишка и свободното тичане в готиния двор са по-скоро изключение и приключение ;D ;D ;D ;D
С Макси бяхме на Копривщица за два дена. да ви кажа рай за малкия. наехме си една виличка в началото на града с дворче с тревичка. всичко зелено, подредено, чисто, правено с мерак. дворчето заградено и Макси бесня постоянно. имаше барбекю за скаричка, пръчки и листа за игра... направо кучешкия рай :) собствениците на мястото бяха много мили и гостоприемни и въпреки,че са имали доста проблеми с пребиваване с кучета, се съгласиха без никакви уговорки да приемат и Макси :)
ето я къщичката - върховна беше! препоръчвам ви я много горещо! останахме изумени колко беше хубаво.
Къща "Мечта"
накрая си мисля, че той се надяваше, че сме се пренесли за постоянно там и беше на върха на щастието, но.... скоро събрахме куфарите и той осъзна, че липсата на каишка и свободното тичане в готиния двор са по-скоро изключение и приключение ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 23 October 2008 - 11:27 PM
посетихме и тракийските гробници в Старосел и навъртяхме бая километри :) но важното е, че Макси сега е скапан и спинка щастлив, изпълнен с положителни емоции. даже сутринта само що се събуди и се сети къде е и веднага заскимтя на вратата да излиза на вън и след това бая зор видях да го вкарам в къщата след въргалянето по поляната :)
Публикувано: 24 October 2008 - 10:38 AM
Цитат
Сега и аз да поискам някоя идея :blink: .Планираме искаме да отидем покрай коледните празници на почивка за няколко дни.Но незнам къде приемат кучета.Някой може ли да ми даде идея къде да отидем с Рея.Ако може да е в северозападна България... :rolleyes: Хайде дайте предложения.Кажете вие къде сте ходили?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 October 2008 - 10:21 PM
Снимките са страхотни.Личи си,че сте изкарали супер.Макси сигурно е бил най-щастливото куче :blink:.Много целувки за малкия сладур от нас с Рея :wub: .

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!