Публикувано: 25 June 2010 - 03:32 PM
Здравейте. Връщам се след едноседмична почивка на село с Хъмфри и какво да видя - тук настанали едни пунически войни. Не мога да повярвам как от нещо толкова просто като гурелче стават такива големи проблеми. Имам си една любима раплика за такива случаи - "Ребята, давайте жить дружно!". Моля ви, не се ядосвайте излишно, животът и без това не е лек. Няма смисъл да си тровим нервите с трол. От това само той ще остане доволен.
Благодаря за отпращанато в правилната тема, съжалявам, че не я видях преди. А за гурелите на Хъмфри - посъветвах се с нашия вет и той след преглед каза, че няма нищо обезпокояващо. Според него е от праха и жегата. Няма симптоми на алергична реакция, няма мигли, обърнати на вътре или някакво чуждо тяло, или нараняване на очите. Според него щяло да отшуми от самосебеси, когато организмът се нагоди към жегите. Тогава споменах за Гаразон-а и той каза, че е добра идея - да пробваме с него за две седмици. Прилагаме го вече една седмица и резултатите са на лице. Няма никакви секрети от очите. Сега, може да е и от това, че времето захладня, а и на село въздухът е доста по-хубав от София. Смятам да продължим с лечението до края на другата седмица и след като спрем ще видя дали ще се появи рецидив. За сега Хъмфстър е при дядо си на село да се гледат за още една седмица и вече превзема необятните полета, търчейки като торпила насам-натам. За него доре, но за мен е трагения. Не сме свикнали да сме разделени и направо ми е празно в къщи без него. Все се успокоявам, че там му е по-добре. А вие как понасяте раздялата си с кучовците си? Май пак се отплеснах в неправилната тема, моля ако е така да преместите поста ми в Говорилнята...
Още веднъж благодаря от сърце за съвета на опитните.