Говорилня
Публикувано: 14 July 2010 - 05:28 PM
Публикувано: 14 July 2010 - 05:34 PM

http://zaraza.snimka...v-burgas.369797
Публикувано: 17 July 2010 - 10:59 AM

Одавна не съм се включвала

Настъпи същинското лято и то с пълна сила

Горещото време обаче си има и някои предимства-освежаващите летни бани без да се налага какъвто и да е тормоз на кучето-като "гонене със сушоара,надзираването да не се доизсуши със завивките на леглата или пък да си направи някоя спа процедура от зелени треви на двора

Общо взето отдали сме се на пълен релакс и гурме угощения

Споделете как се отразяват жегите на вашите мопсита и как се справяте с тях?!
Публикувано: 17 July 2010 - 12:27 PM

Публикувано: 18 July 2010 - 03:44 PM

Публикувано: 18 July 2010 - 08:47 PM
Публикувано: 19 July 2010 - 09:44 AM

Публикувано: 19 July 2010 - 04:40 PM

Публикувано: 19 July 2010 - 09:35 PM
Искам да помоля всички,които са от Варна да видят снимките по-долу на кокерчето.Събота след като се връщахме от плаж , това кученце щеше пред нас да го смаже един микробус на пътя и естествено спрях колата и го взех с мене.Кученцето беше без каишка,няма микрочип,залепих афиши на дърветата,не се сещам какво друго мога да направя за да му намеря стопаните ако случайно познаете кученцето по снимките и знаете нещо за собствениците,моля обадете ми се на тел.0898534807
Публикувано: 20 July 2010 - 09:03 AM
vasileva0, в 19 July 2010 - 09:40 PM, написа:
Искам да помоля всички,които са от Варна да видят снимките по-долу на кокерчето.Събота след като се връщахме от плаж , това кученце щеше пред нас да го смаже един микробус на пътя и естествено спрях колата и го взех с мене.Кученцето беше без каишка,няма микрочип,залепих афиши на дърветата,не се сещам какво друго мога да направя за да му намеря стопаните ако случайно познаете кученцето по снимките и знаете нещо за собствениците,моля обадете ми се на тел.0898534807
Теди помолих модератора на раздел- "Без Дом" да копира поста ти и да пусне тема и там,виж пусни обяви и по другите сайтове -в раздела има цяла тема със имената и адресите на сайтовете.Стискам палци и се надявам черния красавец да открие собствениците си!
Ако никой след време не се обади,ще е добре да пуснеш и обяви в раздела "Търси Дом"!
Публикувано: 20 July 2010 - 03:19 PM
С Киара се разбират само тогава,когато няма храна в купичката,има ли храна може и да се сбият и когато Киара не се доближава до мене.Кученцето не е за семейство с деца,защото не обича да го мачкат.
Публикувано: 20 July 2010 - 05:16 PM
Пуснете много обяви из нета, залепете и обяви около мястото, където сте го намерили.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 July 2010 - 02:12 PM
Днешната тема бе повлияна от едни нелеп инцидент, който те кара да се замслиш дали наистина съществува приятелство и каква е неговата цена! Нерон-Тиберий е вече почти на 4 години. Все същия калпазанин, който обичаме безкрайно. Днес сутринта докато правеше обичайната игра с ротвайлера Аякс, който е отраснал с Неро, и е куче на друг приател, изведнъж полудя и стисна нашия мопс за врата в смъртоносна хватка с многотонните си челюсти! Нерон започна неистово да пищи, всички наоколо гледаха сеир, а стопанина на ротвайлера ("моят приятел") се смееше и викаше "Не Аякси, Нерончо не е играчка" докато аз се опитвах да си отсукбна кучето от огромната муцуна на ротвайлера! След като успях да вдигна Нерон на ръце, ротвайлера който е около 50-60 кг. скочи върху мене и отново успя да свали мопсчето на земята! Тогава изгубих контрол и всякакъв хуманизъм в мене на секундата се изпари и с неистови шутове успях да си оттърва "детето"! Нерон се спаси с леки белези от зъби, слава Богу няма разкъсвания, но повярвайте ШОКА Е НЕОПИСУЕМ за когото й да е! Мисля, че довечера ще се състой най-нечовешкия скандал, който квартала е чувал и виждал за последните 50 години!!!!! Просто си нямате представа, колко страшно ще е! Ако този ротвайлер, още един път бъде пуснат без каишка, ние също ще захвърлим добрите обноски и тогава.....................!!!!!!!!! Искам да го щажа: Жална им майка на всички и на всеки, който само докосне Нерон! Другото, което искам да кажа вече цинизъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 30 July 2010 - 02:19 PM
neron tiberius, в 30 July 2010 - 12:17 PM, написа:
Днешната тема бе повлияна от едни нелеп инцидент, който те кара да се замслиш дали наистина съществува приятелство и каква е неговата цена! Нерон-Тиберий е вече почти на 4 години. Все същия калпазанин, който обичаме безкрайно. Днес сутринта докато правеше обичайната игра с ротвайлера Аякс, който е отраснал с Неро, и е куче на друг приател, изведнъж полудя и стисна нашия мопс за врата в смъртоносна хватка с многотонните си челюсти! Нерон започна неистово да пищи, всички наоколо гледаха сеир, а стопанина на ротвайлера ("моят приятел") се смееше и викаше "Не Аякси, Нерончо не е играчка" докато аз се опитвах да си отсукбна кучето от огромната муцуна на ротвайлера! След като успях да вдигна Нерон на ръце, ротвайлера който е около 50-60 кг. скочи върху мене и отново успя да свали мопсчето на земята! Тогава изгубих контрол и всякакъв хуманизъм в мене на секундата се изпари и с неистови шутове успях да си оттърва "детето"! Нерон се спаси с леки белези от зъби, слава Богу няма разкъсвания, но повярвайте ШОКА Е НЕОПИСУЕМ за когото й да е! Мисля, че довечера ще се състой най-нечовешкия скандал, който квартала е чувал и виждал за последните 50 години!!!!! Просто си нямате представа, колко страшно ще е! Ако този ротвайлер, още един път бъде пуснат без каишка, ние също ще захвърлим добрите обноски и тогава.....................!!!!!!!!! Искам да го щажа: Жална им майка на всички и на всеки, който само докосне Нерон! Другото, което искам да кажа вече цинизъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прави сте ,това е същото както да ти нападнат детето, ако това се случи на мен ще го ритам без да се замислям дори и да ме нахапе,а най ще го отнесе безотговорния стопанин на рота.Не ви завиждам за преживяното,и не го пожелавам на никого!
Публикувано: 30 July 2010 - 03:04 PM