Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#1101 Потребителят е офлайн   ruffy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 July 2010 - 02:25 PM

имаше нещо бяло ма точки ли райета ли?
User's Signature

Качена снимка

#1102 Потребителят е офлайн   ruffy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2010 - 02:26 PM

а мацката май беше вързана
User's Signature

Качена снимка

#1103 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 July 2010 - 05:28 PM

Да нещо такова е нагръдника възможно е да е била тя.Ако я срещнете заговорете я много приятен човек е няма да има нищо против, даже следващия път ще ви покани на гости с мопсито.Преди 2 години тя ни организираше всичките мопски срещи беше чудесно събираха се около 10 мопсита.Аз също я познавам по повод кучетата.Така че ако я видите пак не се притеснявайте да я заговорите ако е тя де.Мацката е с много хубав тен и тъмна къдрава коса кученцето е мъжко дребничко и набито.
User's Signature

Качена снимка

#1104 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 July 2010 - 05:34 PM

Всъшност имам линк от снимки от една стара среща.Арчи е сниман самичак на първите снимки може да се сетиш :smile:
http://zaraza.snimka...v-burgas.369797
User's Signature

Качена снимка

#1105 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2010 - 10:59 AM

Привет приятели :re_037:
Одавна не съм се включвала :smile:
Настъпи същинското лято и то с пълна сила :be_107: Как понасят вашите мопсита нечовешките жеги?Моите дебеланчета като излезнем на разходка са като камикадзета :ab_041: намират си светкавично място за "чиш и ак" свършват си скорострелно работата и светкавично сами без да ги подканям се изнизват със :dog: спринт към къщи :ab_041: направо си се качват в тяхната стая и се пльосват като жабчета под климатика :ab_041:
Горещото време обаче си има и някои предимства-освежаващите летни бани без да се налага какъвто и да е тормоз на кучето-като "гонене със сушоара,надзираването да не се доизсуши със завивките на леглата или пък да си направи някоя спа процедура от зелени треви на двора :ab_041: "
Общо взето отдали сме се на пълен релакс и гурме угощения :ab_041:
Споделете как се отразяват жегите на вашите мопсита и как се справяте с тях?!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1106 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:жУвотни

Публикувано: 17 July 2010 - 12:27 PM

:ab_041: дебнене на сянката на стопанина (аз нали съм една голяма, и правя една голяяяма сянка)...Аз се заредих с едно пластмасово шише с пулверизатор и студена вода, и го взимам на разходка. И така си ходя и си пръскам, къде моите крака, къде муцунката на Арчи, къде дупе, къде коремче...Освежаващо действа, и Арчи се забавлява.
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

"Имаме земя, имаме вода... и си правим кал."

#1107 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 July 2010 - 03:44 PM

Ох много зле му се отразяват тези жеги,то аз едвам издържам незнам за него.При нас е същото,като при вас Ани правим обиколка на блока пиш- ак и ме дърпа към вкъщи,но докато стигнем от време на време полягва на асфалта за почивка :ab_041: Когато се приберем в банята и на плочките,като жаба.После го мокря целия за да се поразхлади.Незнам при вас дали е така,но един час след разходката продължава да диша тежко.Така ми се искаше да го взема един път с нас на плаж,но ме е страх да му причиня тези мъки имам чувството,че ще колабира.Някои хора как си водят мопситата на плажа, незнам!
User's Signature

Качена снимка

#1108 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2010 - 08:47 PM

Аз го водя само след 5 вечер, не през деня. Няма как да стане, дори и под чадър навън е 30 и.. градуса. Но от началото на лятото не съм го водила, може би следващия път ще е в края. Вземи си и ти такъв пулверизатор (най-обикновен) да го пръскаш.
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

#1109 Потребителят е офлайн   Tania Toteva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 09:44 AM

Наистина е много горещо. Само че на Хъмфри явно не му прави такова впечатление. Умира да стои навен. Може би защото у дома е по-горещо и от навън. :dh_188:Само да ме види до вратата и е духнал и той. Ние вечер излизаме към 7 часа и той тича с другите кучета поне по 2 часа без спирка. В началото си мислех, че ще му стане нещо, но си е див и щастлив. Нося бутилка с вода и честичко с цялата тумба ходим до една чешма да пият и да си играят с водата, голяма забава пада. Странното е, че вече дори не хърка вечер, а зимата го правеше...:wb_052: Сега покрай жегите започнахме да ходим в парка и сутрин, защото хубостникът се буди в 6 и застава на вратата. Тогава пък започва едно въргаляне в тревата - нали е мокра от росата - много му е кеф. Изобщо - кучешки живот.
User's Signature

Качена снимка

#1110 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 July 2010 - 04:40 PM

Да трябва да взема и аз да пробвам с шишенце,може пък да се получи.Иначе и ние след 7 се разхождаме.А Хъмфри явно е доста енергично кученце.В Бургас има един мопс 8кг е и е страшно мускулест, неговете стопани го изкарват в морската по 2 часа и сутрин и вечер, и няма умора това куче,не се задъхва страшно енергичен е.Моя тюфлек ако го изкарам за 1 час в морската и бере душа ,незнам ако са повече.Ама ми е мързеланко той,какво да се прави :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#1111 Потребителят е офлайн   vasileva0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 09:35 PM

Здравейте,отдавна не сме се включвали,но изкарах две ужасни гнойни ангини една след друга беше кошмар,но сега вече съм добре и продължаваме със заплануваните летни почивки.
Искам да помоля всички,които са от Варна да видят снимките по-долу на кокерчето.Събота след като се връщахме от плаж , това кученце щеше пред нас да го смаже един микробус на пътя и естествено спрях колата и го взех с мене.Кученцето беше без каишка,няма микрочип,залепих афиши на дърветата,не се сещам какво друго мога да направя за да му намеря стопаните ако случайно познаете кученцето по снимките и знаете нещо за собствениците,моля обадете ми се на тел.0898534807

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1112 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 July 2010 - 09:03 AM

Показване на мнениетоvasileva0, в 19 July 2010 - 09:40 PM, написа:

Здравейте,отдавна не сме се включвали,но изкарах две ужасни гнойни ангини една след друга беше кошмар,но сега вече съм добре и продължаваме със заплануваните летни почивки.
Искам да помоля всички,които са от Варна да видят снимките по-долу на кокерчето.Събота след като се връщахме от плаж , това кученце щеше пред нас да го смаже един микробус на пътя и естествено спрях колата и го взех с мене.Кученцето беше без каишка,няма микрочип,залепих афиши на дърветата,не се сещам какво друго мога да направя за да му намеря стопаните ако случайно познаете кученцето по снимките и знаете нещо за собствениците,моля обадете ми се на тел.0898534807

Теди помолих модератора на раздел- "Без Дом" да копира поста ти и да пусне тема и там,виж пусни обяви и по другите сайтове -в раздела има цяла тема със имената и адресите на сайтовете.Стискам палци и се надявам черния красавец да открие собствениците си!
Ако никой след време не се обади,ще е добре да пуснеш и обяви в раздела "Търси Дом"!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1113 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2010 - 09:33 AM

Аз ще поразпитам по нашите поляни за изгубен черен кокер. Кажете къде точно сте го намерили.
User's Signature

Качена снимка

#1114 Потребителят е офлайн   vasileva0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 July 2010 - 03:19 PM

Благодаря ви за отзивчивостта,кученцето го намерихме пред парка в аспарухово,на шосето.Вчера стоях 4 часа в парка с кучето с надеждата някои да го познае,но нищо не открих,никои не го позна.Ветеринаря предложи да му пусне снимката във фейсбук.Незнам какво повече да направя,поне да му намеря нови стопани,защото не мога да го задържа много време във вкъщи,то започна да изпитва някаква боллезнена любов към мене и не дава и на децата да ме пипат,като се доближи някои до мене и започва да нервничи.Иначе кученцето според ветеринаря е на 3 години,много добре гледано,дебеланка е,с хигиенни навици,като и се пишка започва да се върти пред вратата,след разходка сама влиза във ваната да и се измият крачетата,а след това излиза когато види хавлията на терикота и чака да я подсуша ,чак тогава си позволява да се махне от хавлията.На дивана се качва само ако я поканиш.
С Киара се разбират само тогава,когато няма храна в купичката,има ли храна може и да се сбият и когато Киара не се доближава до мене.Кученцето не е за семейство с деца,защото не обича да го мачкат.

#1115 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 July 2010 - 05:16 PM

Пуснах тема и тук.
Пуснете много обяви из нета, залепете и обяви около мястото, където сте го намерили.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1116 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2010 - 10:36 PM

Искрено се надявам да не е натирено. Стискам палци скоро да се намери собственика.
User's Signature

Качена снимка

#1117 Потребителят е офлайн   vasileva0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 12:21 PM

Archiball,за съжаление и аз имам същите опасения,че може и да е натирено.За сега ще му търся нови стопани,защото кученцето го заслужава,толкова е мила и добричка.А ако наистина е натирено,незнам що за хора могат да направят такова нещо.

#1118 Потребителят е офлайн   neron tiberius Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2010 - 02:12 PM

Здравейте приятели! Не сме влизали повече от година във форма, за което съжаляваме, но искрено се надаваме всички Вие да сте добре (ако това може да се каже за някой, който живее в БГ)
Днешната тема бе повлияна от едни нелеп инцидент, който те кара да се замслиш дали наистина съществува приятелство и каква е неговата цена! Нерон-Тиберий е вече почти на 4 години. Все същия калпазанин, който обичаме безкрайно. Днес сутринта докато правеше обичайната игра с ротвайлера Аякс, който е отраснал с Неро, и е куче на друг приател, изведнъж полудя и стисна нашия мопс за врата в смъртоносна хватка с многотонните си челюсти! Нерон започна неистово да пищи, всички наоколо гледаха сеир, а стопанина на ротвайлера ("моят приятел") се смееше и викаше "Не Аякси, Нерончо не е играчка" докато аз се опитвах да си отсукбна кучето от огромната муцуна на ротвайлера! След като успях да вдигна Нерон на ръце, ротвайлера който е около 50-60 кг. скочи върху мене и отново успя да свали мопсчето на земята! Тогава изгубих контрол и всякакъв хуманизъм в мене на секундата се изпари и с неистови шутове успях да си оттърва "детето"! Нерон се спаси с леки белези от зъби, слава Богу няма разкъсвания, но повярвайте ШОКА Е НЕОПИСУЕМ за когото й да е! Мисля, че довечера ще се състой най-нечовешкия скандал, който квартала е чувал и виждал за последните 50 години!!!!! Просто си нямате представа, колко страшно ще е! Ако този ротвайлер, още един път бъде пуснат без каишка, ние също ще захвърлим добрите обноски и тогава.....................!!!!!!!!! Искам да го щажа: Жална им майка на всички и на всеки, който само докосне Нерон! Другото, което искам да кажа вече цинизъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1119 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2010 - 02:19 PM

Показване на мнениетоneron tiberius, в 30 July 2010 - 12:17 PM, написа:

Здравейте приятели! Не сме влизали повече от година във форма, за което съжаляваме, но искрено се надаваме всички Вие да сте добре (ако това може да се каже за някой, който живее в БГ)
Днешната тема бе повлияна от едни нелеп инцидент, който те кара да се замслиш дали наистина съществува приятелство и каква е неговата цена! Нерон-Тиберий е вече почти на 4 години. Все същия калпазанин, който обичаме безкрайно. Днес сутринта докато правеше обичайната игра с ротвайлера Аякс, който е отраснал с Неро, и е куче на друг приател, изведнъж полудя и стисна нашия мопс за врата в смъртоносна хватка с многотонните си челюсти! Нерон започна неистово да пищи, всички наоколо гледаха сеир, а стопанина на ротвайлера ("моят приятел") се смееше и викаше "Не Аякси, Нерончо не е играчка" докато аз се опитвах да си отсукбна кучето от огромната муцуна на ротвайлера! След като успях да вдигна Нерон на ръце, ротвайлера който е около 50-60 кг. скочи върху мене и отново успя да свали мопсчето на земята! Тогава изгубих контрол и всякакъв хуманизъм в мене на секундата се изпари и с неистови шутове успях да си оттърва "детето"! Нерон се спаси с леки белези от зъби, слава Богу няма разкъсвания, но повярвайте ШОКА Е НЕОПИСУЕМ за когото й да е! Мисля, че довечера ще се състой най-нечовешкия скандал, който квартала е чувал и виждал за последните 50 години!!!!! Просто си нямате представа, колко страшно ще е! Ако този ротвайлер, още един път бъде пуснат без каишка, ние също ще захвърлим добрите обноски и тогава.....................!!!!!!!!! Искам да го щажа: Жална им майка на всички и на всеки, който само докосне Нерон! Другото, което искам да кажа вече цинизъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прави сте ,това е същото както да ти нападнат детето, ако това се случи на мен ще го ритам без да се замислям дори и да ме нахапе,а най ще го отнесе безотговорния стопанин на рота.Не ви завиждам за преживяното,и не го пожелавам на никого!
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1120 Потребителят е офлайн   kris4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:мопсчета, котета и музика... :)

Публикувано: 30 July 2010 - 03:04 PM

Ами някои кучета са си агресивни по рождение, каквото и да говорят стопаните им. Дано на милия Нерон му мине страха и всеичко е наред, душица... Горкичкият! Какво толкова смешно му е било на стопанинът?! :( Ужас!

User's Signature

Качена снимка

"Винаги се цели в Луната! Дори и да не я улучиш, пак ще се озовеш сред звездите."
Les Braun

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема