Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#1161 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2010 - 01:46 PM

Показване на мнениетоArchiball, в 28 August 2010 - 11:39 AM, написа:

Ей хора, всички които ме знаят...вчера документите ми за записване в университет в Австрия поеха своя път...стискайте всички палци, с които разполагате, задайте команда на вскички космати топки и те да стискат лапички, и съвсем скоро да се похваля с положителна новина!

Стискам палци, кога ще стане ясно,дали те приеха? Ще се радвам много за теб, след като завършиш в Австрия много врати сами ще се отварят пред теб!:smile:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1162 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:жУвотни

Публикувано: 28 August 2010 - 01:55 PM

Кога ще стане ясно, зависи изцяло от университета. До 01.09. приемат документи за записване за зимен семестър, след това предполагам започва разглеждането на документите. На 01.10. започва самия семестър. Заредила съм се с търпение. Веднага като разбера резултата, ще споделя.
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

"Имаме земя, имаме вода... и си правим кал."

#1163 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2010 - 08:43 PM

Показване на мнениетоArchiball, в 28 August 2010 - 01:39 PM, написа:

Ей хора, всички които ме знаят...вчера документите ми за записване в университет в Австрия поеха своя път...стискайте всички палци, с които разполагате, задайте команда на вскички космати топки и те да стискат лапички, и съвсем скоро да се похваля с положителна новина!
Еееееееееее супер.Ще стискаме палци разбира се.Вярвай в себе си,желай го от сърце и ще го постигнеш.Успех! :ba_025:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1164 Потребителят е офлайн   labrador-bg Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 August 2010 - 08:55 PM

Арчибал междудругото е много сладък на аватара :P

#1165 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2010 - 10:11 PM

Danke sehr, на всички които стискат, и на labrador-bg също - той Арчи си е сладур и на живо :Р
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

#1166 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 August 2010 - 12:31 AM

Стискаме силно ръце и лапи. От все сърце ти пожелаваме да те приемат...
Успех
User's Signature

Качена снимка

#1167 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 04:29 PM

Здравейте!

Отдавна не съм писала във форума (моя грешка). Разгледах доста снимки и видях много красиви мопсове. :ba_025: Продължавайте в същия дух! :wb_052:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#1168 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2010 - 08:30 AM

Показване на мнениетоEva-Buddah, в 07 September 2010 - 04:34 PM, написа:

Здравейте!

Отдавна не съм писала във форума (моя грешка). Разгледах доста снимки и видях много красиви мопсове. :ba_025: Продължавайте в същия дух! :wb_052:

Привет Евче :re_037:
Надявам се скоро и ти да публикуваш снимки на твоето красиво мопсче,че лично аз съм се затъжила много и за двама ви!За съжаление пуста работа и пътувания край нямат,не можем и среща да си организираме,но надявам се за напред да си направим среща!
Да нацелуваш Буда от мен и бандата! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1169 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2010 - 09:10 AM

Показване на мнениетоMalaika wa mbinguni, в 15 September 2010 - 06:35 AM, написа:

Показване на мнениетоEva-Buddah, в 07 September 2010 - 04:34 PM, написа:

Здравейте!

Привет Евче :re_037:
Надявам се скоро и ти да публикуваш снимки на твоето красиво мопсче,че лично аз съм се затъжила много и за двама ви!За съжаление пуста работа и пътувания край нямат,не можем и среща да си организираме,но надявам се за напред да си направим среща!
Да нацелуваш Буда от мен и бандата! :wub:

:wub: :wub: :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#1170 Потребителят е офлайн   anametvas Икона

Публикувано: 19 September 2010 - 08:02 PM

Здравейте. Току що за първи път влизам във вашия страхотен форум. Аз съм поредната любителка на животинки. Преди няколко месеца моето бебче (болонезче - Бобо) почина на 16-годишна възраст. Цялото семейство много страдаме от липсата му. Аз съм и горд собственик на страхотен кавказец, но тъй като е около 100кг., естествено не може да живее в къщи и поради тази причина стопанисва къщата. Преди няколко месеца на баща ми му поставиха една тежка диагноза - от тогава всеки наш ден е битка и стратегия за следващия. На 12.10 баща ми навършва 60 години и на тази дата искам да го зарадвам с ново попълнение в семейството и тъй като няма как да произведа в такива кратки срокове така желаното от него внуче реших да взема животинка. В момента, в който видях и попрочетох за мопсчетата се влюбих в тях - ето това ми трябва - животно с характер! :) Само че възникна проблем - оказа се, че в момента няма бежаво момче за продан, поне аз не мога да намеря и една любезна дама ме насочи към този форум с уверението, че можете да ми помогнете...
Ако някой разполага с моето бебе - моля, дайте си ми го :)
Поздрави - Ани

#1171 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2010 - 11:21 PM

Показване на мнениетоanametvas, в 19 September 2010 - 06:07 PM, написа:

Здравейте. Току що за първи път влизам във вашия страхотен форум. Аз съм поредната любителка на животинки. Преди няколко месеца моето бебче (болонезче - Бобо) почина на 16-годишна възраст. Цялото семейство много страдаме от липсата му. Аз съм и горд собственик на страхотен кавказец, но тъй като е около 100кг., естествено не може да живее в къщи и поради тази причина стопанисва къщата. Преди няколко месеца на баща ми му поставиха една тежка диагноза - от тогава всеки наш ден е битка и стратегия за следващия. На 12.10 баща ми навършва 60 години и на тази дата искам да го зарадвам с ново попълнение в семейството и тъй като няма как да произведа в такива кратки срокове така желаното от него внуче реших да взема животинка. В момента, в който видях и попрочетох за мопсчетата се влюбих в тях - ето това ми трябва - животно с характер! :) Само че възникна проблем - оказа се, че в момента няма бежаво момче за продан, поне аз не мога да намеря и една любезна дама ме насочи към този форум с уверението, че можете да ми помогнете...
Поздрави - Ани

Ани ! Дилян! Помагайте! Нали ще имате бебета!Момичето иска кученце с родословие.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1172 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 September 2010 - 01:04 PM

Показване на мнениетоanametvas, в 19 September 2010 - 08:07 PM, написа:

Поздрави - Ани

Привет адашке :re_037: :rc_036: и добре дошла във нашето голямо и задружно семейство! :rc_036:
Адмирации за човека който ви е насочил към клубния форум на порода Мопс за България и уважение към вас че сте избрали почтения и по добър избор-разумен избор да станете горд собственик на представител от тази обсебваща порода кученца а имено -малките,сладки,игриви,пръцкливи и безкрайно любвеобвилни мопсчета :af_089: :rc_036:
Бързам да вметна къде на шега-къде съвсем отговорно че докато изчакваш-(надявам се че мога да говоря на ти) да гушнеш в скута си едно малко,красиво,дундаво и здраво мопсче-нищо не пречи и с половинката ти да поработите върху малко по големичкото-красиво и дундаво същество от човешки вид :ae_085: :mg_062: :ba_025: :rc_036: А и дори самата новина че се работи по въпроса-ще зарадва и ще даде нови сили на баща ти-дори и самата новина ще го зарадва и ще го убодри!Бъди силна,търпелива и не спирай да се радваш на всеки един момент във който си до любимите си хора! :smile: :rc_036:
А отностно бебчето-мопсовото-имай още малко търпение че ще гушкате мопсче ще гушкате-ама нали и те като човешките бебчета като се родят трябва да поотраснат мъничко и да укрепнат,преди да поемат към новите си собственици!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1173 Потребителят е офлайн   _Dare_Devil_ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 September 2010 - 06:13 PM

Здравейте.Искам да ви попитам някой може ли да ми каже ориентировъчна цена на мопсчетата с родословие?Долу горе колко ще струва едно такова мопсче?

#1174 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2010 - 12:01 AM

Показване на мнението_Dare_Devil_, в 21 September 2010 - 06:18 PM, написа:

Здравейте.Искам да ви попитам някой може ли да ми каже ориентировъчна цена на мопсчетата с родословие?Долу горе колко ще струва едно такова мопсче?

Долу-500,горе 800-900-лева,(иначе от колегите-стари европейци обърни цените в евро) но това са относителни ориентировъчни цени!Всеки развъдчик сам преценя каква цена да поиска за всеки един екземпляр-а и в момента цените са силно занижени заради-кризата и всички търгаши които уж по евтино продават-но в крайна сметка се оказва че мопсчета от търгаши и нелигитимни "развъдници и ферми"излизат по скъпо-просто защото на почти всяка животинка й има нещо,което автоматично прави новия стопанин абонат и то редовен на най близката клиника.
А за труда на развъдчиците който отива буквално по дяволите хич не ми се говори! :dh_188:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1175 Потребителят е офлайн   anametvas Икона

Публикувано: 22 September 2010 - 09:57 AM

Показване на мнениетоMalaika wa mbinguni, в 21 September 2010 - 12:09 PM, написа:

Показване на мнениетоanametvas, в 19 September 2010 - 08:07 PM, написа:

Поздрави - Ани

Привет адашке :re_037: :rc_036: и добре дошла във нашето голямо и задружно семейство! :rc_036:
Адмирации за човека който ви е насочил към клубния форум на порода Мопс за България и уважение към вас че сте избрали почтения и по добър избор-разумен избор да станете горд собственик на представител от тази обсебваща порода кученца а имено -малките,сладки,игриви,пръцкливи и безкрайно любвеобвилни мопсчета :af_089: :rc_036:
Бързам да вметна къде на шега-къде съвсем отговорно че докато изчакваш-(надявам се че мога да говоря на ти) да гушнеш в скута си едно малко,красиво,дундаво и здраво мопсче-нищо не пречи и с половинката ти да поработите върху малко по големичкото-красиво и дундаво същество от човешки вид :ae_085: :mg_062: :ba_025: :rc_036: А и дори самата новина че се работи по въпроса-ще зарадва и ще даде нови сили на баща ти-дори и самата новина ще го зарадва и ще го убодри!Бъди силна,търпелива и не спирай да се радваш на всеки един момент във който си до любимите си хора! :smile: :rc_036:
А отностно бебчето-мопсовото-имай още малко търпение че ще гушкате мопсче ще гушкате-ама нали и те като човешките бебчета като се родят трябва да поотраснат мъничко и да укрепнат,преди да поемат към новите си собственици!

Здравей и благодаря много за топлото посрещане :)
Толкова си права за всичко, което си написала, че просто няма какво да коментирам. Но това, на което искам и ще наблегна е - радвайте се и оценявайте всеки миг с любимите си хора, обичайте ги и им го показвайте ежедневно, не пестете добри думи и чувства в отношенията си - всеки един миг е важен!
Но всъщност май много се отклоних от темата - благодаря за разбирането и милите думи, Ани :)
Чакам си моето малко мопсче с голямо нетърпение, а дай боже да се справя междувременно и с другата задача за да е щастието пълно :)

#1176 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2010 - 12:29 PM

Здравей и благодаря много за топлото посрещане :)
Толкова си права за всичко, което си написала, че просто няма какво да коментирам. Но това, на което искам и ще наблегна е - радвайте се и оценявайте всеки миг с любимите си хора, обичайте ги и им го показвайте ежедневно, не пестете добри думи и чувства в отношенията си - всеки един миг е важен!
Но всъщност май много се отклоних от темата - благодаря за разбирането и милите думи, Ани :)
Чакам си моето малко мопсче с голямо нетърпение, а дай боже да се справя междувременно и с другата задача за да е щастието пълно :)
[/quote]

Нямаш си и ни най малка представа как се радвам че още положителни и чувствителни хора се присъединяват :af_089:
Темата е обща-затова е говорилня,така че всеки който има желание може да сподели всичко което му е направило впечатление,или пък просто за нещо му е мъчно или пък радостно-тук сме хора бих казала широко скроени,хора с глави на раменете които приемат предизвикателството да помагат на всеки който има нужда от помощ-за каквото и да било,не напразно по горе писах че сме -едно голямо и задружно семейство!
Винаги ще се отнесът с разбиране към теб(изключвам всичко което е извън рамките на нормалното-пример-да споделиш че си храниш кучето с мед :db_046: :ab_041: )

Прегръщам те за думите и чуствата споделени в горния ти пост!!!
И се надявам ве само членовете на форума но и гостите на форума да ги прочетат и да се възползват от хубавия съвет!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1177 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2010 - 12:34 PM

Апропо аз да попитам какво стана с нашата най нова студентка Вили?
Надявам се документите са приети,както и удобрени :ba_025: така че чакаме новини от Вили и Арчи!
А ако тя е забравила да се похвали,чакаме новини от майката на Вили,а и ако пак ни зарадва със снимчици на двете диванета-хъскито и Арчи направо ще хвърчим от щастие :af_089: :rc_036:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1178 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2010 - 01:15 PM

Така,такаааа като се разприказвах на тема училище,се сещам че тука си имаме доста ученици и студенти, и ще бъде много интересно да споделят снимки от учебния процес във къщи-и главните помощник учители а именно тяхно величество мопситата :be_107:
Хайде деца не тъгувайте по отминалото лято ами грабвайте фотоапарата и направете домашните в къщи малко по интересни :ab_041: с нетърпение очакваме мноооого снимков материал-и за да е по интересно нека го направим като конкурс със заглавие-"Аз и моето Мопси на училище" :smile:
И тъй като е конкурс ще има и наградииииии :af_089: -вкусни лакомства и за хората и за мопситата!
Всеки участник има право да вземе участие с пет снимки,като снимките не е задължително да се качат на веднъж а в разтояние на времето в рамките на конкурса!
А конкурса започва от утре и завършва на 22 октомври-когато пък ще започне конкурса за Хелоуин-който е на 31октомври!
За да е систематизирано ще създадем отделна тема за всеки конкурс!
А гласуването за конкурсите ще се проведе ден след крайната дата на всеки един конкурс!Като всеки има право да даде само по един глас за този участник чиито снимки са му харесали най много,и за разлика от другите конкурси на които местата са само до трето,при нашите конкурси местата са-класирането ще е до пето място! :ae_085:
Нека забавленията да започнат!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1179 Потребителят е офлайн   anametvas Икона

Публикувано: 22 September 2010 - 10:25 PM

[/quote]
Нямаш си и ни най малка представа как се радвам че още положителни и чувствителни хора се присъединяват :af_089:
Темата е обща-затова е говорилня,така че всеки който има желание може да сподели всичко което му е направило впечатление,или пък просто за нещо му е мъчно или пък радостно-тук сме хора бих казала широко скроени,хора с глави на раменете които приемат предизвикателството да помагат на всеки който има нужда от помощ-за каквото и да било,не напразно по горе писах че сме -едно голямо и задружно семейство!
Винаги ще се отнесът с разбиране към теб(изключвам всичко което е извън рамките на нормалното-пример-да споделиш че си храниш кучето с мед :db_046: :ab_041: )

Прегръщам те за думите и чуствата споделени в горния ти пост!!!
И се надявам ве само членовете на форума но и гостите на форума да ги прочетат и да се възползват от хубавия съвет!
[/quote]

Страхотно е, че използваш думата "семейство" и за мен е голяма чест и удоволствие да бъда приета по такъв топъл и мил начин. Благодаря ти :)
А за меда.... ей! :) Моят Бобчо беше най-гледаното, обичано и щастливо животинче приживе и за негово най-голямо разочарование, защото беше лакомник от класа, никога не е имал достъп до нищо сладко и вредно.
Ако, всъщност - когато се сдобия с малък мопс мога да те уверя, че ще бъде безкрайно обичан и щастлив. Чакам го с нетърпение, липсва ми присъствието на животинка. Никой и нищо не може да замени тази искрена обич, привързаност и отдаденост, която дава кученцето. То живее за теб и ти демонстрира ежеминутно, че ти си целият му свят - е, какво по-хубаво от това. :)))

#1180 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2010 - 11:51 AM

Показване на мнениетоMalaika wa mbinguni, в 22 September 2010 - 12:39 PM, написа:

Апропо аз да попитам какво стана с нашата най нова студентка Вили?
Надявам се документите са приети,както и удобрени :ba_025: така че чакаме новини от Вили и Арчи!
А ако тя е забравила да се похвали,чакаме новини от майката на Вили,а и ако пак ни зарадва със снимчици на двете диванета-хъскито и Арчи направо ще хвърчим от щастие :af_089: :rc_036:

Ох Аниии, всеки ден чакам отговор от университета, и както искам да зарадвам всички около мен с положителна новина, така ми се иска и тук да се похваля. Но ме бавят още. Съвсем скоро ще е, но докато не стане на 100% сигурно, нищо не казвам. А Арчи няма да е при майка ми и Спайко (няма да може да смогне с двамата диваци, особено сега и като татко замина), а ще го оставя най-вероятно при бившия ми приятел (но за временно разбира се!). После естествено, ще направя всичко възможно да си го взема в Австрия. Но такава каша ми е всичко, че направо не знам. Идеята ти с конкурса е страхотна! Ще се поразровя из архива от времето когато учих за държавните изпити да намеря някоя снимка, но имам един лош спомен от тогава...и един полуизяден много скъп речник... :eg_033: от един много непослушен мопс.
И аз казвам Добре дошли на бъдещата мопсо-мама! Имайте търпение, и скоро ще има да се смеете с тези прекрасни "извънземни" същества. Това да имаш мопс не е лесна работа, всеки ден да те питат "Ама той не говори ли?" и "Сигурни ли сте, че не е извънземно" направо си е тежко бреме :ab_041: Поздрави и целувки на всички!
User's Signature

Качена снимка

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема