Един питбул плаче за дом
Публикувано: 08 December 2008 - 09:29 PM
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
А
ААААААААСУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР
Крещя от радост-олеле за малко да ме изгонят от къщи помислиха че за момент съм си изгубила ума ;Dразпищях се като луда-от радост ох колко е величествен Ники как се е изтегнал баровеца,та чак и леглото му е в тон на убавеца :yahoo:
Радост моля те по често ни радвай с такива хубави снимчици,ама другия път искаме и гордата собственичка на баровеца на снимката до него! :yahoo: :wub:
А
ААААААААСУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР
Крещя от радост-олеле за малко да ме изгонят от къщи помислиха че за момент съм си изгубила ума ;Dразпищях се като луда-от радост ох колко е величествен Ники как се е изтегнал баровеца,та чак и леглото му е в тон на убавеца :yahoo:
Радост моля те по често ни радвай с такива хубави снимчици,ама другия път искаме и гордата собственичка на баровеца на снимката до него! :yahoo: :wub:
Публикувано: 09 December 2008 - 09:03 AM
Цитат
:blink: обещавам,че ще има още снимки . А Ники-Пит е малко тъжен за старите му неща , дано му мине по-скоро че не е толкова приятно постоянно да скимучи. Утре сме на ветеринар дано да спре да се изпуска :blink:
е трябва му на момчето малко време да свикне, да се отпусне. под да се изпуска кое от всичките три имаш предвид? ако е пръцкане ще се оправи с храна и като се поуспокои и най-вече никакви саламчета ;D. ако са другите работи също ще се оправи, когато разбере, че има режим и какъв е този режим, но ще трябва да му дадете известно време "гратисен период". нормално е да е тъжен, като си спомня с каква радост се прибираше в клиниката си мисля, че това е било най-хубавото според него място на света до сега. ще разбере живот и здраве, че при вас е даже по-добре, но сега е объркан милият. вдъхвайте му увереност, че всичко е наред и хората му ще се грижат за него, галете го милото и ще се отпусне. нямате представа колко съм щастлива като гледам снимките.
Публикувано: 09 December 2008 - 11:37 AM
Радост здравей,не се притеснявай дай му малко време да свикне с новата обстановка,а това за изпускането аз те предупредих че ще си припикае цялата територия-вече си е негова ;D ;)а ако намирате златни минички това е защото още не е свикнал с режима,ама ще свикне като си го изкравате на вън по едно и също време примерно сутрин,ако има възмоност на обед пак за малко,и вечер ще си свикне-хубаво е да го разхождате след като е ял примерно половин час по късно-ама да не потичква да не му стане нещо на стомаха!
А стари неща които да му липсват няма-освен времения му дом клиниката,ако имаш някоя бебешка плюшена играчка дай му да си играе да не е самичък.
А стари неща които да му липсват няма-освен времения му дом клиниката,ако имаш някоя бебешка плюшена играчка дай му да си играе да не е самичък.
Публикувано: 10 December 2008 - 10:47 PM
Включване с новини за Ники!!!
Днес ,а както и вчера бях на гости на Ники ... той вече е много по-спокоен и започва да свиква с новият си дом и стопани.
Не мрънка толкова много и не тъпа постоянно насам натам.
Кучето има огромен апетит и освен това с огромен успех си проси и от масата.
Всички вие говорихте за режими на хранене и разходки,това е ъбсурдно ... с две думи,хранят го по 3 пъти на ден и по 3 или 4 пъти ходи на разходка за тоалет.
През останалото време спи на канапето и само от време на време става и се понамества.
По време на вечеря и когато има гости е в другата стая защото копае с лапа всички в стаята и ги гледна мноооого гладно и тъжно.
Въпреки всичко от време на време се облажава :)
Освен това Ники вече вие много по-малко от преди ... а онзи ден на пук е пикнал в коридора защото по време на обяд е бил затворен в другата стая за да не досажда.
Друг е въпроса,че сам си отваря вратите ...сега са в процес на обучение с цел научаване тяхното затваряне с крайна цел спестяване на ел.енергия и с това на парички.
И освен това днес след вечеря дойде на дивана и се намести между мен и стопанката си ... освен че беше гален той отвърна на ласките ни с целувки по ръцете,и ВНИМАТЕЛНО той дори пожела да играе ... започна да ме копае по ръцете и след това ме захапа леко и дори реши че може да ми се качи на главата ... ;D
Вече пръцка и се уригва в синхрон ;D B)
Снимки имам ама утре ще ви ги кача че днес ще се развълнувате твърде много от добрите новини :wub:
Днес ,а както и вчера бях на гости на Ники ... той вече е много по-спокоен и започва да свиква с новият си дом и стопани.
Всички вие говорихте за режими на хранене и разходки,това е ъбсурдно ... с две думи,хранят го по 3 пъти на ден и по 3 или 4 пъти ходи на разходка за тоалет.
През останалото време спи на канапето и само от време на време става и се понамества.
По време на вечеря и когато има гости е в другата стая защото копае с лапа всички в стаята и ги гледна мноооого гладно и тъжно.
Освен това Ники вече вие много по-малко от преди ... а онзи ден на пук е пикнал в коридора защото по време на обяд е бил затворен в другата стая за да не досажда.
Друг е въпроса,че сам си отваря вратите ...сега са в процес на обучение с цел научаване тяхното затваряне с крайна цел спестяване на ел.енергия и с това на парички.
И освен това днес след вечеря дойде на дивана и се намести между мен и стопанката си ... освен че беше гален той отвърна на ласките ни с целувки по ръцете,и ВНИМАТЕЛНО той дори пожела да играе ... започна да ме копае по ръцете и след това ме захапа леко и дори реши че може да ми се качи на главата ... ;D
Вече пръцка и се уригва в синхрон ;D B)
Снимки имам ама утре ще ви ги кача че днес ще се развълнувате твърде много от добрите новини :wub:
Публикувано: 11 December 2008 - 08:57 AM
Цитат
ми то това, само по себе си вече си е сериозен режим ;D идеята беше да се определят правила и да се спазват и да не му се отстъпва на опитите да се налага, независимо дали е мазно или арогантно налагане, поради това че ви е жал, че е стар и е имал лош живот, защото вече не е така и ще му се наложи да се потруди малко.ако знаеш колко ме радва новината, че прави опити за общуване милото деденце, погалете го по тиквата от мен :wub:
Публикувано: 12 December 2008 - 12:52 PM
Извинявайте ... поради независими от мен причини нямах нет и ей сегичка ще ви покажа няколко снимки на дядката ... B)
Публикувано: 12 December 2008 - 12:56 PM
И още: