Един питбул плаче за дом
Публикувано: 30 November 2008 - 06:41 PM
Цитат
Двамата бандити са добре
изкарахме си хубава гняпащо-кална разходка
Среща 1:
двама мъже
- Много са хубави, и аз имах куче като дете, сега имам едно на двора
- Много са хубави, много са хубави браво
Аз с цел реклама - Ами те са намерени на улицата и тръсим дом
- :o да бе да - фърлени на улицата
- Ама така с отрязаните уши
Аз- да и двамата са прибрани от улицата
- Ц-ц-ц- какви хора има, земе гледа го и като остарее го фърли, тя сигурно е забременяла и са я пуснали и нея
Среща2:
каруца с няколко роми
- На колко месеца са
- Тя е на 5г , той е по-стар
- А убавки са, убавки да са живи и здрави
Не знам как се държът при insomnia, но
днес като ги вързах заедно за да ги снимам :-
Пешко не ми даде да мръдна само по мен върви и плаче и ме бута с глава :rolleyes:
Та нито една снимка не е стнала или само опашки или половин глава на единят с половин тяло на другия
Поздрави от Пешко и от Лорката
:blink:
Публикувано: 30 November 2008 - 07:48 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 01 December 2008 - 08:45 PM
п.п.аз зная нещо което вие не знаете ;) ;D
Публикувано: 01 December 2008 - 08:50 PM
Цитат
Еми ... ще чакаме.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 December 2008 - 08:57 PM
Цитат
Цитат
Еми ... ще чакаме.
Даммм...ама ти не знаеше ли че аз съм дразнител номер 1 във форумите дог.бг ;D ;D
Ето даже ще си връча купа по този повод :->)
Публикувано: 02 December 2008 - 09:39 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Еми ... ще чакаме.
Даммм...ама ти не знаеше ли че аз съм дразнител номер 1 във форумите дог.бг ;D ;D
Хора, това дето тя го знае ,ако стане - с албеница ще ви водим на кръчма!Само много яко стискайте лапи.!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 December 2008 - 10:09 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Еми ... ще чакаме.
Хора, това дето тя го знае ,ако стане - с албеница ще ви водим на кръчма!Само много яко стискайте лапи.!
Ще стане,ще стане ... ама вие кръчамата да не забравите ,ей :angry: ;D
Публикувано: 02 December 2008 - 12:58 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 02 December 2008 - 01:26 PM
Цитат
Тук за деденцето си говорим ;)
С кеф следя какво преброяване на форума се случва, голяма компания за кръчма ще се заформи ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.