Китайско качулато куче
Публикувано: 14 June 2009 - 01:21 PM
Публикувано: 22 June 2009 - 12:44 PM
.Моли вече е BG CH. Представи се повече от отлично и на 2та CACIBа - и в двата взе CAC, CACIB и BOB. Оказа се, че и в двата дни бяхме съдени от доста критични персони. Италианският съдия Antonio di Lorenzo се изказа изключително положително за нея и сподели, че наистина Моли е отличен представител. Също Моли се хареса много и на хърватина Igor Selimovic. Общо взето съм изключително доволна от отзивите..е жалко, че не се справихме с конкуренцията за група и с руския бишон фризе ама да речем, че той има повече козина от нас хахахха.
Публикувано: 25 June 2009 - 10:12 AM
п.п. - Колкото до съдиите - много си права. Представяла съм кучета и пред двамата, а на италианския съдия съм била секретар в ринг. Направо .... "сече от дъно" както се казва. Щом той се е изказал така за Моли - можеш да се горееш с постиженията й. А Игор Селмович има много "точно око". Представяла съм 3 пъти кучета пред него и съм го наблюдавала как отсъжда на още 2 изложби. Мисля, че е много добър съдия и е един от малкото съдии, които имат афинитет към женските кучета, което е мнооогооо голяма рядкост. Това го правят само хората, които наистина разбират за какво става дума в кинологията изобщо. Оценките и на двамата трябва много да те радват. Поздравявам те още веднъж.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 25 June 2009 - 11:03 AM
Публикувано: 20 August 2009 - 12:29 PM
.Моли вече е BG CH. Представи се повече от отлично и на 2та CACIBа - и в двата взе CAC, CACIB и BOB. Оказа се, че и в двата дни бяхме съдени от доста критични персони. Италианският съдия Antonio di Lorenzo се изказа изключително положително за нея и сподели, че наистина Моли е отличен представител. Също Моли се хареса много и на хърватина Igor Selimovic. Общо взето съм изключително доволна от отзивите..е жалко, че не се справихме с конкуренцията за група и с руския бишон фризе ама да речем, че той има повече козина от нас хахахха.
bellisima , ова вашето куче ли е снимах на басейн Приморски скоро , за първи път виждам такова
Прикачени снимки
Публикувано: 20 August 2009 - 12:33 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 09:32 AM
Другите китайци къде се изгубихте?
Деси нещо ново около вас?
Публикувано: 06 September 2009 - 06:06 PM
Като насрочим новата дата ще покажем и снимки. Иначе, сега още е с "лятната" си козина и се надявам скоро да се възвърне предишната.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 07 September 2009 - 10:29 AM
Иначе ще чакаме да видим фризирания Биско. И аз онзи ден си поиграх да наглася Честър, че чак физиономията му бях забравила хахахха, но ме домързя да го снимам, но затова пък го разходих едно хубаво из варненските улици.
Публикувано: 07 September 2009 - 08:32 PM
п.п. - В момента нямам апарат и не мога да кача снимки, но ще го оправят скоро и ще го снимам.
Нагушкай Честър и Моли от нас. Ще чакаме да се видим някъде по изложбите.

Публикувано: 30 November 2009 - 09:03 PM
Супер !!! Покажи ни я!

Публикувано: 04 December 2009 - 01:00 AM

Тук е с мен гушната :))

Тук си нанкаме на килима

Знаеш ли че ние май сме роднини... от Варна ли я взе, незнам, може и да бъркам но много ми прилича на сестричката на моя Тоби :)
Искам да попитам има ли някой от Пловдив с китайче?
И отсносно ситуацията с пъпките.. и на нас ни излиат, ту повече, ту по-малко, ама такива като пубертетски... за изтискване. Доктора каза само че с нещо го предизвиквам... но спрях да го къпя, да го минавам с машинката, да му слагам вълнен пуловер... а те си продължиха... Може ли да е нещо временно на хормонална основа, като пубертет?
Публикувано: 04 December 2009 - 02:01 PM

Тук е с мен гушната :))

Тук си нанкаме на килима

Знаеш ли че ние май сме роднини... от Варна ли я взе, незнам, може и да бъркам но много ми прилича на сестричката на моя Тоби :)
Искам да попитам има ли някой от Пловдив с китайче?
И отсносно ситуацията с пъпките.. и на нас ни излиат, ту повече, ту по-малко, ама такива като пубертетски... за изтискване. Доктора каза само че с нещо го предизвиквам... но спрях да го къпя, да го минавам с машинката, да му слагам вълнен пуловер... а те си продължиха... Може ли да е нещо временно на хормонална основа, като пубертет?
Ми да от Варна е. Ти от Пловдив ли си? Тоби колко е голям? Кога е роден? Ако сме родени на 1 и съща дата почти със сигурност сме роднини. Ще ти пиша на лични
Публикувано: 13 February 2010 - 11:47 AM
Моята принцеса вече е станала голяма, сега чакаме да се разгоним, та за питам аз горе-долу кога ще се разгони... И също така започна да яде седнала... надявам се не е зле за нея.
Чакам включване в ефир!
Публикувано: 15 February 2010 - 11:44 PM
Не се притеснявай от разгонването. Нищо особено, просто ще я пазиш през този месец от мъжките кучета. Понякога първото разгонване може да трае по-дълго от обикновеното, затова не се тревожи излишно.
Не знам дали е добре да яде седнала. Бишо никога не яде седнал, но не виждам причина за безпокойство, освен ако няма други оплаквания.
п.п. - Ще се радвам да ги срещнем с Тоби. Ние живеем в Пловдив.

Публикувано: 16 February 2010 - 11:50 PM
Занимават се главно с шелти и коли, но имат и китайци - голи и пуфове. Аз предпочитам пуфовете и затова поискахме Бишо, но пък един от братята на Бишо (голичък) беше топ-куче в Чехия и с много интересна окраска - домино. Сладурчо просто ! Миналата година в този развъдник имаха две кучила и предполагам, че в София има някое мъниче от тях.

Вход

Горе
Цитиране +