Dog.bg Форуми : Санбернар

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (89 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Санбернар

#1361 Потребителят е офлайн   stoyanxx Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 June 2008 - 01:49 PM

Кучето ми се казва рекс чистокръвен мъжкар на 2 месеца и 2 дена е има само една имунизация се още утре ще му е втората сега не излиза от нас и само прави бели ...свинка в нас и вече си играе джавка скача гризе чехли обувки пластмасови бутилки взел съм му и кожени кокали малки ми препорачаха но нещо те неса му толкова интересни ...а за яденето сигурно е от жегите защото вечер го храня малко по каско кам 22:30 и хапва повечко докато сутрин и вечер неможе и половин купичка храна да изяде... постоянно тарси някой да си играе с него и да го закача последните два дена ме буди още в 6 сутринта и иска да си играе голяма работа е много му се кефя само със събуждането незнам как ще се разберем май ще ми се наложи да свиквам ...а за вестниците ще пробвам още от днес ще го гледам постоянно и ще го следя какво прави

#1362 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 02:05 PM

Моля те пиши на правилен български, толкова много изречения, само 1 главна буква  :angry:  :- :angry: :angry: Че така, се мъчих да ти схвана писаниците ! Иначе, аз съм се будил през 2 часа (12,2,4,6 или 11, 1, 3, 5, 7 часа сутринта) ;) Свиквай, а ти на колко години си ?
User's Signature

Качена снимка

#1363 Потребителят е офлайн   stoyanxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 02:20 PM

Добре почвам да слагам и точки и запетайки на 21 години съм ... а да ми кажете да си купя някоя книга,че така ще понакарам и наще да прочетат нещо полезно..Само ако може да е по просто написана...

#1364 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2008 - 02:43 PM

Цитат

Добре почвам да слагам и точки и запетайки на 21 години съм ... а да ми кажете да си купя някоя книга,че така ще понакарам и наще да прочетат нещо полезно..Само ако може да е по просто написана...

Ами разгледай в интернет или отиди в някоя книжарница.Аз имам една ами сега не е пред мен да ти кажа името.Тоест то си е повече обща култура.Имам напредвдид, че не е специализирана за дадена порода, а за всички породи- обучение, хранене и т.н. ;) Също така да те питам от къде го взе тоя сладур.Интересно ми е да знам повечко за него.Относно писането може и от бързане да е понякога.Дебси ти мен поне ме знаеш като се радвам в повече, че някой път хептен ги оттървам препинателните знаци. :) Хайде лек и прохладен ден на всички!  :yahoo:

#1365 Потребителят е офлайн   stoyanxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 02:58 PM

Ами от барзане от радост и от не знам какво още радвам се ,че всеки пише и помага с каквото може за което ви благодаря.Кучето го взех от Пловдив както аз самия съм от Пловдив.Има един магазин за кучета точно преди моста на герджика в дясно като идваш от бул.Руски.Улицата нее знам коя е поръчах си и ми го докараха от Унгария с паспорт и една ваксина ...Цената някой ако иска да е знае може да е кажа не ми е проблем ..Там ме прати един познат който си взима няколко кучета вече и е много доволен и ми гарантираха ,че е 100% чистокрвно няма родословие което неме барка няма да го водя на състезания.

#1366 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2008 - 03:09 PM

Цитат

Ами от барзане от радост и от не знам какво още радвам се ,че всеки пише и помага с каквото може за което ви благодаря.Кучето го взех от Пловдив както аз самия съм от Пловдив.Има един магазин за кучета точно преди моста на герджика в дясно като идваш от бул.Руски.Улицата нее знам коя е поръчах си и ми го докараха от Унгария с паспорт и една ваксина ...Цената някой ако иска да е знае може да е кажа не ми е проблем ..Там ме прати един познат който си взима няколко кучета вече и е много доволен и ми гарантираха ,че е 100% чистокрвно няма родословие което неме барка няма да го водя на състезания.

Ами покажи снимките да го видим малчото.Щом познати са ти гарантирали за магазина добре, но иначе 99.9% по такива магазини са далавераджии.Щом не ти е проблем за какви пари го взе ми е интересно.Хайде чакаме и снимки да го видим. :) За Пловдив знам, че има НЮФчета.Може и да се засечете някъде на мечешки срещи. :)

#1367 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 03:15 PM

И като са на 1 поляна ще има деца, питащи майките си : "Мамо,мамо, това мечки ли са" или "Мамо,мамо, това Бетовен ли е"  ;D ;D ;D Ей Василеееее  ;D Васко, няма ли да идваш във Варна, тук на море малко тая година - да се видим, да поиграят малко на плажа и морето - Габито и Тара ;)  :->)
User's Signature

Качена снимка

#1368 Потребителят е офлайн   stoyanxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 04:24 PM

ето го и него качвам снимки сега иначе го взех за 600 лв не знам дали е малко или много но мен лично ме устроиваше иначе проверих и на други места но ми казаха много по големи цени и пак без родословие

#1369 Потребителят е офлайн   stoyanxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 04:27 PM

още една

#1370 Потребителят е офлайн   stoyanxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 04:28 PM

пак малкия

#1371 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2008 - 05:15 PM

Сладурче. ;)Дай още снимки! :)
Дебси, ами мисля че във Варна беше изложбената седмица и на 16-17 юли ако не се лъжа е и специалката за НЮФ така, че ще гледам да дойда.Ако всичко е както трябва ще дойда със Габи и Чарли(Баща и).Тоест ще говоря с Тенчо от Хасково да го доведе.Ако Татко има работа може да дойде само Чарли.Ако човека от Хасково и той има работа в най-лошия случай фащам един влак до Бургас и ако изложбата си е както мисля във Варна ще намеря по морето някой приятел да ме закара до Бургас. :)

#1372 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2008 - 05:21 PM

19.07 Специализирана изложба за Нюфаундленд
User's Signature

Качена снимка

#1373 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2008 - 12:07 AM

Цитат

19.07 Специализирана изложба за Нюфаундленд

Щом е на 19-ти шанса да дойда с Габи намалява, защото на Татко на 16-ти му свършва отпуската и незнам дали ще мога да дойда с Габи.Иначе ще се помъча да дойда с влака или ако Тенчо от Хасково идва ще го помоля да ме вземе от Нова Загора.Какво стана с малкия сладур от Пловдив?Има ли нови снимки?Как се държи вкъщи. :)

#1374 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2008 - 06:58 AM

Сенбернарите са големи сладуранчовци . Мечета като нюфалндленд :)  :wub:
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#1375 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2008 - 08:19 AM

Цитат

Сенбернарите са големи сладуранчовци . Мечета като нюфалндленд :)  :wub:

Ама разбира се, че е така.Резултата от снощната ни разходка с Габи е само една скъсана джапанка. ;D Колито пък леко си е навехнало лапичката и снощи ветеринаря му сложи една превръзка.Добре, че превръзката го изкара към едно 4 часа.Вечерта към 12 като гледах през прозореца Габи и ЯгТериера Рита бяха взели превръзката и я разнасяха.Сега също им прави кеф да разнасят едно червено кошче из двора, но ще го прибирам, че стана много оръфано и току виж го изяли. ;D Между другото по същия начин може би е възможно и Габи да си боцне лапичката, защото нещо им стана навик да ровят пръста, а на около има малко засадени рози.Не съм сигорен това ли е причината, но онзи ден бяха набарали някакъв сравнително голям бръмбар и Габи го разнасяше из двора и не даваше на ловното куче да го барне.Накрая го заряза. :blink: ;) ;D Лек ден! :) аа и последно- сега в тези жеги поне следобедите са едни такива по-унили и по-лесно си влизам внас. ;) хахаха

#1376 Потребителят е офлайн   stoyanxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 June 2008 - 09:40 AM

Малкия от Пловдив е добре яде като прасенце вечер иначе през деня не хапва почети.Иначе прави бели яде чехли и дрехи квото докопа...Незнам за кво са му по интересни от колкото топки кокали и такива неща.Снимки ще кача събота като почивам.А някой друг от Пловдив има ли санбернар?

#1377 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2008 - 12:47 PM

Наскоро Артур и Кармен имаха малки(погледни назад във форума).Мисля, че имаше малки във Пловдив, но не съм сигорен.Ако прочетеш по-задните страници мисля, че някъде там пишеше. :)

#1378 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2008 - 12:48 PM

Наскоро Артур и Кармен имаха малки(погледни назад във форума).Мисля, че имаше малки във Пловдив, но не съм сигорен.Ако прочетеш по-задните страници мисля, че някъде там пишеше. :)

EDIT: Браузера ми крашна и съм постнал две мнения.Моля някой мод да делне горното. :)

#1379 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2008 - 04:20 PM

Не мога да не споделя с вас този виц:

Малко момченце моли родителите си да му подарят куче. Накрая родителите му купили кученце санбернар. Детенцето погледнало кучето и казало:
- Не разбрах, кой на кого подарявате.

;D ;D ;D
User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#1380 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 03 July 2008 - 05:33 PM

Цитат

Не мога да не споделя с вас този виц:

Малко момченце моли родителите си да му подарят куче. Накрая родителите му купили кученце санбернар. Детенцето погледнало кучето и казало:
- Не разбрах, кой на кого подарявате.

;D ;D ;D

Хахаха това събаря. ;) Тоя виц... :yahoo: То май Аз си нямам куче ами Габито си има Мене...за подарък. :blink: ;) ;D :yahoo:

• (89 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни