Санбернар
Публикувано: 22 June 2008 - 01:49 PM
Публикувано: 22 June 2008 - 02:05 PM
Публикувано: 22 June 2008 - 02:43 PM
Цитат
Ами разгледай в интернет или отиди в някоя книжарница.Аз имам една ами сега не е пред мен да ти кажа името.Тоест то си е повече обща култура.Имам напредвдид, че не е специализирана за дадена порода, а за всички породи- обучение, хранене и т.н. ;) Също така да те питам от къде го взе тоя сладур.Интересно ми е да знам повечко за него.Относно писането може и от бързане да е понякога.Дебси ти мен поне ме знаеш като се радвам в повече, че някой път хептен ги оттървам препинателните знаци. :) Хайде лек и прохладен ден на всички! :yahoo:
Публикувано: 22 June 2008 - 02:58 PM
Публикувано: 22 June 2008 - 03:09 PM
Цитат
Ами покажи снимките да го видим малчото.Щом познати са ти гарантирали за магазина добре, но иначе 99.9% по такива магазини са далавераджии.Щом не ти е проблем за какви пари го взе ми е интересно.Хайде чакаме и снимки да го видим. :) За Пловдив знам, че има НЮФчета.Може и да се засечете някъде на мечешки срещи. :)
Публикувано: 22 June 2008 - 03:15 PM
Публикувано: 22 June 2008 - 05:15 PM
Дебси, ами мисля че във Варна беше изложбената седмица и на 16-17 юли ако не се лъжа е и специалката за НЮФ така, че ще гледам да дойда.Ако всичко е както трябва ще дойда със Габи и Чарли(Баща и).Тоест ще говоря с Тенчо от Хасково да го доведе.Ако Татко има работа може да дойде само Чарли.Ако човека от Хасково и той има работа в най-лошия случай фащам един влак до Бургас и ако изложбата си е както мисля във Варна ще намеря по морето някой приятел да ме закара до Бургас. :)
Публикувано: 26 June 2008 - 12:07 AM
Цитат
Щом е на 19-ти шанса да дойда с Габи намалява, защото на Татко на 16-ти му свършва отпуската и незнам дали ще мога да дойда с Габи.Иначе ще се помъча да дойда с влака или ако Тенчо от Хасково идва ще го помоля да ме вземе от Нова Загора.Какво стана с малкия сладур от Пловдив?Има ли нови снимки?Как се държи вкъщи. :)
Публикувано: 26 June 2008 - 06:58 AM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 26 June 2008 - 08:19 AM
Цитат
Ама разбира се, че е така.Резултата от снощната ни разходка с Габи е само една скъсана джапанка. ;D Колито пък леко си е навехнало лапичката и снощи ветеринаря му сложи една превръзка.Добре, че превръзката го изкара към едно 4 часа.Вечерта към 12 като гледах през прозореца Габи и ЯгТериера Рита бяха взели превръзката и я разнасяха.Сега също им прави кеф да разнасят едно червено кошче из двора, но ще го прибирам, че стана много оръфано и току виж го изяли. ;D Между другото по същия начин може би е възможно и Габи да си боцне лапичката, защото нещо им стана навик да ровят пръста, а на около има малко засадени рози.Не съм сигорен това ли е причината, но онзи ден бяха набарали някакъв сравнително голям бръмбар и Габи го разнасяше из двора и не даваше на ловното куче да го барне.Накрая го заряза. :blink: ;) ;D Лек ден! :) аа и последно- сега в тези жеги поне следобедите са едни такива по-унили и по-лесно си влизам внас. ;) хахаха
Публикувано: 26 June 2008 - 09:40 AM
Публикувано: 26 June 2008 - 12:47 PM
Публикувано: 26 June 2008 - 12:48 PM
EDIT: Браузера ми крашна и съм постнал две мнения.Моля някой мод да делне горното. :)
Публикувано: 03 July 2008 - 05:33 PM
Цитат
Малко момченце моли родителите си да му подарят куче. Накрая родителите му купили кученце санбернар. Детенцето погледнало кучето и казало:
- Не разбрах, кой на кого подарявате.
;D ;D ;D
Хахаха това събаря. ;) Тоя виц... :yahoo: То май Аз си нямам куче ами Габито си има Мене...за подарък. :blink: ;) ;D :yahoo: