Бернско пастирско куче
Публикувано: 10 November 2009 - 01:31 PM
Като сте заговорили за работещи кучета- има две снимки на Кай в темата за семинара с Иван Балабанов: http://forum.dog.bg/...2924.html&st=20 Много се гордея с вас, Асичка. Кайчо изглежда страхотно!!!

www.liebern.com
Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 10 November 2009 - 09:02 PM
Мерси мерси вече се възгордяхме хаха :) . Ми имам снимчици на Кай обаче нещо не мога да ги кача като се науа как тогава :) Иначе Иван Балабанов нищо не каза за породата, но много хареса малкия разбойник. даже го кръстиха летящото куче хаха :) по-нататък ще кача снимки на Кай :)
поздрави на всички :*
поздрави на всички :*
Публикувано: 11 November 2009 - 01:53 PM
Ще си поръчвам шапки с бернер от италия,така че ако има други вманиячени и искат цената е 5 евро
Прикачени снимки
Публикувано: 14 November 2009 - 05:41 PM
Здравейте от нас :) ... днес бяхме на изложбата CACIB в София на локомотив
общи взето добре мина дадаха ни BOB i BJ тъй като сме единствени и така
според мен можеше и по-добре да се представим но като за първи път ОК.
Утре пак сме на изложба, тогава няма да ни е българин съдията :) Добре че няма да е Георги Евтимов.
Ще пиша утре да кажа как е минало .
Поздрави на муцунките :)
общи взето добре мина дадаха ни BOB i BJ тъй като сме единствени и така
според мен можеше и по-добре да се представим но като за първи път ОК.
Утре пак сме на изложба, тогава няма да ни е българин съдията :) Добре че няма да е Георги Евтимов.
Ще пиша утре да кажа как е минало .
Поздрави на муцунките :)
Публикувано: 21 November 2009 - 02:11 AM
Trela,много е пораснало момчето и голям красавец е станал
Да не би да имате нов член на семейството!!!???
Поздрави!

Да не би да имате нов член на семейството!!!???
Поздрави!
Публикувано: 21 November 2009 - 09:46 AM
deneva да имаме нов член на семейството, ама не точно :) бебчето е на най-добрата ми приятелка но ние с Пух го обичаме като наше - дори повече, редовно се разхождаме с тях и дурпаме количката много нежно ... бандитът направо примира за малката ... няма такава любов! а тези малки бонбончета чии са на снимката от твоя пост???
Публикувано: 26 November 2009 - 12:50 AM
Здравейте приятели !!!
Извинете ни за не скромността, но няма как да не се похвалим, че на 26 ноември преди точно една година се е родил нашият така обичан палавник Аспарух !!! Пожелаваме си още дълги години да ни радва със своите щуротии, да е много здрав, надявам се много щастлив и много много обичан и "глезен"!!! След като отпразнуваме ще пусна и снимки.
С нетърпение очакваме новини от вас за скорошните ви приключения !
Целувки !
Извинете ни за не скромността, но няма как да не се похвалим, че на 26 ноември преди точно една година се е родил нашият така обичан палавник Аспарух !!! Пожелаваме си още дълги години да ни радва със своите щуротии, да е много здрав, надявам се много щастлив и много много обичан и "глезен"!!! След като отпразнуваме ще пусна и снимки.
С нетърпение очакваме новини от вас за скорошните ви приключения !
Целувки !
Публикувано: 26 November 2009 - 10:41 AM
Честит рожден ден на Аспарухчо!
Пожелавам ви много радости,да стане един послушен и горд бернер и да бъде много здрав!
Поздрави!
Пожелавам ви много радости,да стане един послушен и горд бернер и да бъде много здрав!
Поздрави!