Аксесоари, дрешки и играчки за нашите любимци
Публикувано: 27 October 2008 - 08:55 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 October 2008 - 10:18 PM
И ние вече си имаме дъждобран-гащеризон благодарение на Diqna_Stoicheva (за което отново и благодаря).Имаме нужда само от малки корекций,но иначе е добре.Като го облякох на Бенджи му беше много странно от шушкащия звук,който се чува при движение ;D Но като постои малко и свиква,но в началото стоеше като статуя ;D Ето и малко снимки.
Публикувано: 27 October 2008 - 10:21 PM
Не сме излизали, преди няколко часа го взехме, а и тук грее слънце. Но утре може да го пробваме на листата, ще видим.
Много сте сладки, дано ви пази сухи и здрави, честит да ви е.

Публикувано: 27 October 2008 - 10:35 PM
Публикувано: 27 October 2008 - 10:40 PM
Да кажеш после как е след разходката,а ние след корекцията ще се "фръцкаме" по улиците :yahoo:
Дияна,мерси много.Утре ще отида до шивачката да й го оставя и дано да може да го опреви.Надявам се найстина да се прибираме сухи и без бодлички :blink:
Публикувано: 28 October 2008 - 02:43 PM
Засега сме доволни.

Публикувано: 29 October 2008 - 11:46 AM
Аз нашето го занесох да го оправят и жената каза,че няма проблем,но ще стане готово чак след 4-5дни-имала много работа.Надявам се след това да ни върши работа,защото тази сутрин след разходката имаше кал и по гърба :rolleyes:
Публикувано: 29 October 2008 - 12:00 PM
Бенджи съм му обличала "грейката" 1-2 пъти,но тя няма крачоли и ръкави и не издава този шушкащ звук.Мисля да започна да му обличам гащеризона за по 5-10мин у дома,за да може да привиква с него и като излизаме да не стой като статуя :blink:
Публикувано: 29 October 2008 - 05:14 PM
Цитат
Публикувано: 29 October 2008 - 11:38 PM
Цитат
Бенджи съм му обличала "грейката" 1-2 пъти,но тя няма крачоли и ръкави

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2008 - 11:41 PM
Виж, маймуните може би да имат 4 ръкава? ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com