Мини Пинчер
Публикувано: 12 March 2010 - 09:42 AM

Публикувано: 12 March 2010 - 12:23 PM
А за зоомагазините не знам ,но аз сиската от магазин я взех .......но да чукна на дърво нямаме проблеми. То нищо не се знае, късмет си е това какво е наследило и дори да е от частник пак може да е болно кученцето. Няма никъде 100% гаранция.Все пак е живо същество,а не мебел.
Но на всички желая много късмет

Публикувано: 14 March 2010 - 01:48 PM
Публикувано: 14 March 2010 - 09:05 PM
Публикувано: 14 March 2010 - 10:36 PM

Публикувано: 15 March 2010 - 04:00 PM
Отдавна не сме се вясвали с Али тук, не за друго, а защото имахме проблеми със здравето, които дори не знам са приключили вече. За това искам да споделя и да ви попитам за мнение.
Преди няколко месеца Али имаше проблем с храната, която й изписаха лекарите да яде. Започна да повръща, аз разбира се я заведох да я видят. Смениха храната, давах й лекарства, но след като спря проблема с повръщането и нещата тръгнаха на добре започна да не може да си поема въздух няколко секунди,оправи се и след минута пак започна да се мъчи да си поеме въздух, и така 3 пъти. Аз разбира се, хайде отново в клиниката, но те ми казаха, че това било или защото я близнала нещо мръсно или от повръщането още не може да й се оправи стомаха... Минахме всички ваксини и обезпаразитявания, но този проблем си остана... т.е. правеше го от време на време това задъхване. Аз разбира се всеки път говорех за него на лекарките, но казваха ми, че е от вълнение и емоция. Сега вече това тя го прави всеки ден, аз преди седмица, когато всъщност започна да се случват тези пристъпи всеки ден, смених лекарките й... В новата клиника й взеха изпражнения - да видят дали не е от паразити, изписаха ми "лечебна храна", лекарства - нямаше никакви паразити, но нямаше и подобрение от лечението. Днес отново я заведох прислушаха я подробно, прегледаха й гърлото, температура - всичко било ок. И този лекар ми каза, че явно е от вълнение и да я наблюдавам, аз настоявах, че може би е добре да й се направи ренгенова снимка...
Мислите ли че това е възможно? От вълнение. Просто се бях побъркала тези месеци от притеснение...
Благодаря...
Публикувано: 15 March 2010 - 06:38 PM

Публикувано: 15 March 2010 - 08:13 PM
Публикувано: 15 March 2010 - 09:04 PM

Публикувано: 15 March 2010 - 09:23 PM

А Али иначе изобщо не иска да си показва носа навън и е все така мъничка и в клиниките постоянно й казват, че е чихухуа

Благодаря пак, прегръдки.
Публикувано: 15 March 2010 - 09:27 PM

Публикувано: 15 March 2010 - 11:14 PM
Публикувано: 16 March 2010 - 11:57 AM
Първо да кажа ,че г-ца Поли е много голям сладур ,а с тия прекрасни дрешки е принцеска

Сега аз да кажа,че когато за пръв път облякох Сиси с дрешка .......такива къчове хвърляше.....Азис ряпа да яде. Така беше почти две седмици. Ще свикне и Поли да е облечена . Трябва и нагръдника да го пробвате първо у дома, че и с него ще си имате ядове.Много целувки на красивата Поли!!!

Публикувано: 16 March 2010 - 12:03 PM
Отдавна не сме се вясвали с Али тук, не за друго, а защото имахме проблеми със здравето, които дори не знам са приключили вече. За това искам да споделя и да ви попитам за мнение.
Преди няколко месеца Али имаше проблем с храната, която й изписаха лекарите да яде. Започна да повръща, аз разбира се я заведох да я видят. Смениха храната, давах й лекарства, но след като спря проблема с повръщането и нещата тръгнаха на добре започна да не може да си поема въздух няколко секунди,оправи се и след минута пак започна да се мъчи да си поеме въздух, и така 3 пъти. Аз разбира се, хайде отново в клиниката, но те ми казаха, че това било или защото я близнала нещо мръсно или от повръщането още не може да й се оправи стомаха... Минахме всички ваксини и обезпаразитявания, но този проблем си остана... т.е. правеше го от време на време това задъхване. Аз разбира се всеки път говорех за него на лекарките, но казваха ми, че е от вълнение и емоция. Сега вече това тя го прави всеки ден, аз преди седмица, когато всъщност започна да се случват тези пристъпи всеки ден, смених лекарките й... В новата клиника й взеха изпражнения - да видят дали не е от паразити, изписаха ми "лечебна храна", лекарства - нямаше никакви паразити, но нямаше и подобрение от лечението. Днес отново я заведох прислушаха я подробно, прегледаха й гърлото, температура - всичко било ок. И този лекар ми каза, че явно е от вълнение и да я наблюдавам, аз настоявах, че може би е добре да й се направи ренгенова снимка...
Мислите ли че това е възможно? От вълнение. Просто се бях побъркала тези месеци от притеснение...
Благодаря...
Али, моята Сиска същото го правеше в продължение на два -три месеца. Сигурна съм ,че е от емоции ..............защото беше пишкала няколко пъти на спалнята и доста и се карахме Но тя го правеше нарочно/пишкането/, защото не я пускахме да спи при нас. Като спряхме да и се караме и всичко отмина. Но понякога го прави и съм сигурна,че е от емоциите.
Красето ти изпрати клипче и ако си го гледала , .......сравни дали и малката принцеска прави същото ,но Сиската прави точно така.
А ти няма ли да ни изпратиш снимки на принцеса Али?