Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10401 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 March 2010 - 09:01 AM

Нямам много настроение вече заради Бъдко,но все пак ще пусна последните ни снимки,уж да разведря малко обстановката,съмнявам се да се получи де.....много ми е мъчно за него,мамина душичка rf_011.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10402 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 March 2010 - 09:42 AM

Благодаря ви много на всички за информацията! wd_043.gif Няма да си взема кученце от зоомагазина!Може продавача нарочно да ми ги е наговорил тези неща за да ме уплаши и да си купя от него!Така че, какъвто ми е късмета!Важното е , че ще си имам малко бебче! smile.gif И аз много съжалявам за Бъдко!Дано да се оправи възможно най - бързо!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10403 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 12:23 PM

Красе, твойта въшка все се перчи. Сега Сиската като напълнее да го видя аз как ще и се перчи.

А за зоомагазините не знам ,но аз сиската от магазин я взех .......но да чукна на дърво нямаме проблеми. То нищо не се знае, късмет си е това какво е наследило и дори да е от частник пак може да е болно кученцето. Няма никъде 100% гаранция.Все пак е живо същество,а не мебел.
Но на всички желая много късмет wub.gif най вече на малкия Бъди!Сега на него най-много му е нужен!И нека всички се молим да оздравее бързо! wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#10404 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2010 - 12:41 PM

Ани,много неприятна случка . Каквото и да ти пиша едва ли ще ти мине блката която изспитваш, но наистина съжелявам за Бъдко.Дано по бързо се оправи малкия мишок ,а ти отново да ни радваш с негови снимки.Стискам палци!!!

#10405 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 March 2010 - 01:09 PM

Това което се случва на Бъди с много тъжно.Дано да се оправи по-скоро и да може да тича,и да се радва на живота и обичта която го заобикаля.Ние с Бубка ще му стискаме палци да оздравее по-бързо ha_081.gif
User's Signature

Качена снимка

#10406 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 08:10 PM

Честит 8ми март с голямо закъснение от нас.
Горкия Бъди..толкова лоши неща да му се струпат на главата, но то хората са казали че всяко зло за добро. Стискаме палци на момчето и дано се оправи по-бързо!

User's Signature

Качена снимка

#10407 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 March 2010 - 01:48 PM

Ани, страшно съжалявам за Бъдко но не се притеснявай ако лекарите са наместили както трябва крачето му ще зарастне и даже няма да му е проблем след това .Сарка като беше бебе на около 4 месеца някъде и малкия син докато я пускаше на пода тя скочи предварително и си счупи също двете кости на дясното предно краче.Обиколихме града и на всякъде ни пращаха в Стара Загора на операция в този момент се беше повредил и ренгеновия апарат за наш късмет . Благодарение на д-р Бяндов който без снимка и намести и шинира крачето сега тя си тича и беснее все едно не е било счупено . Аз си стоях в къщи и си я гледах докато зарастне че тя се мъчеше да се качва на дивана и леглата и много се страхувах да не падне и да се нарани още повече .

#10408 Потребителят е офлайн   Silvety Икона

Икона за мнението  Публикувано: 14 March 2010 - 09:05 PM

Здравейте! Отдавна искам да си взема животинче вкъщи и в крайна сметка се спрях на мини пинчер. Четох натам- насам информация за тази порода, но ми се искаше да получа информация от някой, който има такова куче и вече е минал по този път. Искам да попитам първо дали някой познава, някого, който продава и на каква цена. Питам, защото познат си беше взел куче за мини пинчер от магазин, а се оказа, че въобще не е мини. Бих се радвала, ако ме насочите :)

#10409 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 March 2010 - 10:36 PM

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не си вземай куче от зоомагазин!!! Защото може кучето да е малко,но има вероятност и то голяма да не доживее до следващия ден.Повечето кучета са болни,не са извеждани на разходка и не са получили нужните ваксини.Не се знае е от къде идват и със сигурност няма да е максимум до 2 кг,това са едни ужасни лъжи.Най-добре прочети това и си направи сметката http://kiflaiboza.blogspot.com/ ,но го прочети внимателно,не искам да те плаша ,но това е истината.Има и шанс кучето да е здраво,но е мн малък.Помисли също за това,че няма истински пинчери и НИКОЙ немога да ти даде гаранция колко голямо ще стане кученцето ти,освен лицензиран развъдник(в България няма развъдник за пинчери).И накрая помисли колко пари можеш да дадеш за сладурчето,защото здравето е на първо място.Успех и дано да намериш своето другарче smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#10410 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 04:00 PM

Здравейте всички.
Отдавна не сме се вясвали с Али тук, не за друго, а защото имахме проблеми със здравето, които дори не знам са приключили вече. За това искам да споделя и да ви попитам за мнение.

Преди няколко месеца Али имаше проблем с храната, която й изписаха лекарите да яде. Започна да повръща, аз разбира се я заведох да я видят. Смениха храната, давах й лекарства, но след като спря проблема с повръщането и нещата тръгнаха на добре започна да не може да си поема въздух няколко секунди,оправи се и след минута пак започна да се мъчи да си поеме въздух, и така 3 пъти. Аз разбира се, хайде отново в клиниката, но те ми казаха, че това било или защото я близнала нещо мръсно или от повръщането още не може да й се оправи стомаха... Минахме всички ваксини и обезпаразитявания, но този проблем си остана... т.е. правеше го от време на време това задъхване. Аз разбира се всеки път говорех за него на лекарките, но казваха ми, че е от вълнение и емоция. Сега вече това тя го прави всеки ден, аз преди седмица, когато всъщност започна да се случват тези пристъпи всеки ден, смених лекарките й... В новата клиника й взеха изпражнения - да видят дали не е от паразити, изписаха ми "лечебна храна", лекарства - нямаше никакви паразити, но нямаше и подобрение от лечението. Днес отново я заведох прислушаха я подробно, прегледаха й гърлото, температура - всичко било ок. И този лекар ми каза, че явно е от вълнение и да я наблюдавам, аз настоявах, че може би е добре да й се направи ренгенова снимка...

Мислите ли че това е възможно? От вълнение. Просто се бях побъркала тези месеци от притеснение...

Благодаря...
User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#10411 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 March 2010 - 05:27 PM

Ами незнам,Бубка пиша от вълнение,но задух не съм забелязвала.
User's Signature

Качена снимка

#10412 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 06:38 PM

rf_011.gif
User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#10413 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2010 - 08:13 PM

alison(aly) ,я хвърли един поглед на тази тема:
http://forum.dog.bg/-t24154.html
User's Signature

Качена снимка

#10414 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 08:44 PM

Днес За Първи път obliakoh Поли, направо zamrazna NE искаш да направи и една krachka. Vashite kuchenca Как се chuvstvaha parvia път

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10415 Потребителят е офлайн   tanq.gufi Икона

Публикувано: 15 March 2010 - 09:04 PM

Здравейте. В понеделник ще си взимам пинчерче, мъжко реших да го кръстя Гуфи. Имам въпрос. То ще е само н 50 дена та ми е любопитно как изглежда едно 50 дневно кученце та ако някой има някаква снимка или нещо моля да е качи за да видя. Нямам търпение малчото да дойде. af_089.gif af_089.gif Много ви харесва всичките. Големи сте сладури.

#10416 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 09:23 PM

Много благодаря на всички. Явно е наистина емоции... dry.gif Но просто като я видя така да се дави иииии ми иде и аз да се задавя...
А Али иначе изобщо не иска да си показва носа навън и е все така мъничка и в клиниките постоянно й казват, че е чихухуа ab_041.gif ea_103.gif

Благодаря пак, прегръдки.

User's Signature

Качена снимка

#10417 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 09:27 PM

Прикачена снимка

Цитат(tanq.gufi @ Mar 15 2010, 08:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте. В понеделник ще си взимам пинчерче, мъжко реших да го кръстя Гуфи. Имам въпрос. То ще е само н 50 дена та ми е любопитно как изглежда едно 50 дневно кученце та ако някой има някаква снимка или нещо моля да е качи за да видя. Нямам търпение малчото да дойде. af_089.gif af_089.gif Много ви харесва всичките. Големи сте сладури.

User's Signature

Качена снимка

#10418 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2010 - 11:14 PM

Али, като четох какво си писала мисля, че и Доди ги получава от време навреме тези пристъпи, но и нас докторите ни казват, че не е проблем..така да се каже. Пък и веднъж гледах някъде тук такова клипче на куче, което не можеше да си поеме въздух по подобен начин и лекарите бяха писали, че е често срещано и не е нещо сериозно.
User's Signature

Качена снимка

#10419 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2010 - 11:57 AM

Цитат(lagunano1 @ Mar 15 2010, 07:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес За Първи път obliakoh Поли, направо zamrazna NE искаш да направи и една krachka. Vashite kuchenca Как се chuvstvaha parvia път

Първо да кажа ,че г-ца Поли е много голям сладур ,а с тия прекрасни дрешки е принцеска wub.gif wub.gif wub.gif да я нацелуваш от мен и как Сиси.
Сега аз да кажа,че когато за пръв път облякох Сиси с дрешка .......такива къчове хвърляше.....Азис ряпа да яде. Така беше почти две седмици. Ще свикне и Поли да е облечена . Трябва и нагръдника да го пробвате първо у дома, че и с него ще си имате ядове.Много целувки на красивата Поли!!! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#10420 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2010 - 12:03 PM

Цитат(alison(aly) @ Mar 15 2010, 03:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте всички.
Отдавна не сме се вясвали с Али тук, не за друго, а защото имахме проблеми със здравето, които дори не знам са приключили вече. За това искам да споделя и да ви попитам за мнение.

Преди няколко месеца Али имаше проблем с храната, която й изписаха лекарите да яде. Започна да повръща, аз разбира се я заведох да я видят. Смениха храната, давах й лекарства, но след като спря проблема с повръщането и нещата тръгнаха на добре започна да не може да си поема въздух няколко секунди,оправи се и след минута пак започна да се мъчи да си поеме въздух, и така 3 пъти. Аз разбира се, хайде отново в клиниката, но те ми казаха, че това било или защото я близнала нещо мръсно или от повръщането още не може да й се оправи стомаха... Минахме всички ваксини и обезпаразитявания, но този проблем си остана... т.е. правеше го от време на време това задъхване. Аз разбира се всеки път говорех за него на лекарките, но казваха ми, че е от вълнение и емоция. Сега вече това тя го прави всеки ден, аз преди седмица, когато всъщност започна да се случват тези пристъпи всеки ден, смених лекарките й... В новата клиника й взеха изпражнения - да видят дали не е от паразити, изписаха ми "лечебна храна", лекарства - нямаше никакви паразити, но нямаше и подобрение от лечението. Днес отново я заведох прислушаха я подробно, прегледаха й гърлото, температура - всичко било ок. И този лекар ми каза, че явно е от вълнение и да я наблюдавам, аз настоявах, че може би е добре да й се направи ренгенова снимка...

Мислите ли че това е възможно? От вълнение. Просто се бях побъркала тези месеци от притеснение...

Благодаря...

Али, моята Сиска същото го правеше в продължение на два -три месеца. Сигурна съм ,че е от емоции ..............защото беше пишкала няколко пъти на спалнята и доста и се карахме Но тя го правеше нарочно/пишкането/, защото не я пускахме да спи при нас. Като спряхме да и се караме и всичко отмина. Но понякога го прави и съм сигурна,че е от емоциите.
Красето ти изпрати клипче и ако си го гледала , .......сравни дали и малката принцеска прави същото ,но Сиската прави точно така.
А ти няма ли да ни изпратиш снимки на принцеса Али?
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема