Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • 524
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10421 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 16 March 2010 - 03:45 PM

Здравейте
скоро не съм писала, но ви чета wb_052.gif

Това със задъхването и Дракон го правеше, всеки път когато го оставях сам. Много ни се радваше, като се приберем и едвам си поемаше въздух. Взехме си още едно кученце за да не е сам и проблема се оправи ab_041.gif

А за дрешките, нормално е да "замръзва", това е нещо ново за куч. Аз винаги съветвам нашите клиенти първата дрешка да е нещо, като потниче или тениска за да не тежи и да не я усещат много, много ae_085.gif

#10422 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2010 - 04:02 PM

Здравейте на всички от отдавана не сам писала но редовно ви чета.Как са малките ви мушморочета?Навън времето е страхотно за една разходка е за сега довиждане и чакаме нови снимчици.Целувки mc_200.gif mc_200.gif mc_200.gif mc_200.gif
User's Signature

Качена снимка

#10423 Потребителят е офлайн   tanq.gufi Икона

Публикувано: 20 March 2010 - 03:32 PM

Моя сладур ще го вземем днес. И промених името. Реших д асе казва Макс. af_089.gif ae_085.gif ae_085.gif

#10424 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2010 - 09:36 PM

Поздравнения пожелавам ви много щастие и весели мигове заедно ,за което сам сигурна че ще е така
User's Signature

Качена снимка

#10425 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2010 - 01:13 AM

Замря ни темичката, хора.. Затопли се времето и всички тръгнахме на разходки, нямаме време. me_065.gif
Имам нови снимки на Доди и Рони, утре, ако имам време ще ги кача да пораздвижим малко нещата eyes.gif .

User's Signature

Качена снимка

#10426 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 11:41 AM

Наистина ни позамря темичката! Всеки чете на барзо ,никой не пише,все нямаме време.Имам предлужение :Всеки да направи пролетна фото сесия на своето бонбонче, и най-хубавата снимка чрез гласуване/ може и тайно /да бъде снимка на месеца,тоест мсеца да е на това бонбонче,следващия месец на друго, и така без да се сърдим и дразним за оценката всики месец да е на някое сладурче.Мисля че така и темичката няма да замира и ще има много снимки които да разглеждаме , а и ще се посмееме на воля! ab_041.gif md_064.gif mg_062.gif

#10427 Потребителят е офлайн   tanq.gufi Икона

Публикувано: 21 March 2010 - 10:19 PM

Новият член на семейството пристигна. Много сме игриви и направо се гордея с него че е на 40 а ве4е 4 пъти се испишка на памперса и 2 пъти се изака, а това колко пъти се е испишкало на килима е отделене въпрос. Скоро ще пусн снимки. ae_085.gif af_089.gif af_089.gif zz_223.gif zz_223.gif zz_223.gif

#10428 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2010 - 10:55 PM

Ей браво! Да ви е живо и здраво сладурчето и само да ви радва. Чакаме снимки на мъника.
User's Signature

Качена снимка

#10429 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 March 2010 - 12:55 PM

Здравейте и от мен!!!И ние имаме нов член на семейството от 14.03.! zz_223.gif Днес става на 44 дена!Много се чудехме с приятеля ми как да го кръстим!Трагнах ме от там, че е с цвят на капучино, от там аз измислих Чино и на галено стана Чочи!Надявам се да няма и други бебета със същото име!Сега се гушка ме,играем си и така!Постоянно иска да го гушкам и така спи!Аз се притеснявам, че ще свикне така постоянно да спи при нас, но майка каза да го гушкам малкото бебе! md_064.gif Сега ще ви кача някои снимки, не са много хубави и не може да се види добре,защото са от телефона ми, но няма значение!Аз не ви писах една седмица, защото бях болна на антибиотици и с Чочко спинкахме двамата докато се оправя!Но сега когато имам възмойност ще пиша и ще пращам снимки!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10430 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 22 March 2010 - 04:26 PM

Честити кученца smile.gif ! Много да ги слушате ea_103.gif !
Цитат(diva-d4 @ Mar 21 2010, 10:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
.....Имам предлужение :Всеки да направи пролетна фото сесия на своето бонбонче.............

Ние ще участваме във фотосесията:"Куче на два крака". Там дано да сме без конкуренция!
На Бъди продължава да му се случва какво ли не, така че не ми се пише. Ще пратя само снимки smile.gif :

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10431 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2010 - 05:24 PM

Buddy28,сърцето ми късаш с тези снимки............силно гуш.

#10432 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2010 - 06:38 PM

Ани, мисля че всеки ще се съгласи с мен че Бъдко си е страшно бонбонче,и понеже много мъжки понася цялата болка която го преследва от едно известно време насам си заслужава титлата:СМЕЛО СЪРЦЕ !!! wub.gif
Това естественно те задължава да покажеш продължение на фото сесията ab_041.gif

#10433 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 March 2010 - 11:50 AM

Аз предлагам за този месец или по добре за Април ,защото Март е вече към края си, куче на месеца да бъде Бъдко заради проблемите през които е минал и храброста която е проявил! wub.gif Дано вече да нямате здравословни проблеми с него и да се оправя по-бързо! vb_024.gif
User's Signature

#10434 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 March 2010 - 12:54 PM

Цитат(Zlatina Mavreva @ Mar 23 2010, 10:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз предлагам за този месец или по добре за Април ,защото Март е вече към края си, куче на месеца да бъде Бъдко заради проблемите през които е минал и храброста която е проявил! wub.gif Дано вече да нямате здравословни проблеми с него и да се оправя по-бързо! vb_024.gif

В никакъв случай! Някое здраво кученце трябва да е, ама вие не пускате снимки. Междувременно, снощи нашият човек дойде при мен с шина в устата, вместо на крака. Свалил си я момъкът. Та днес сутринта едва дочакахме да отворят кабинета да му я сложат пак. Абе страшна работа!
User's Signature

Качена снимка

#10435 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2010 - 01:07 PM

Здравейте!
Като гледам Бъдко и не ми се пише! Той е безмълвен герой rc_036.gif rc_036.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#10436 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 March 2010 - 02:37 PM

Ами миличкия сигурно му пречи шината!Душичка!Щом му се играе ,значи работата върви на оздравяване!И му го желая от все сърце!Ами пращайте снимки вие ,моя мишок е още малък и освен да ака,пишка и хапе друго не прави.Пък и днеска му е първата ваксинка и не мога още да го изкарвам!Но ако се осмири и ми позволи да го снимам ,понеже не стои мирно, ще пратя и аз.Така че ,давайте вие на батковците и каките пък ние ще гледаме и ще гласуваме! oc_171.gif
User's Signature

#10437 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 03:36 PM

Малко снимчици на Ричко ab_041.gif Тези дни обещаваме да има и пресни снимки. af_089.gif

Прикачена снимкаПрикачена снимка[attachment=3200
55:SP_A0315.jpg]Прикачена снимкаПрикачена снимка[
attachment=320052:SP_A0254.jpg]Прикачена снимка[attachment=320051
:SP_A0242.jpg]Прикачена снимкаПрикачена снимка[at
tachment=320049:SP_A0236.jpg]Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10438 Потребителят е офлайн   Diitoooooooo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 05:24 PM

Здравейте :) Сигурно никой не си ни спомня, защото не сме писали отдавна, но ще гледаме да сме по редовни :) Ето малко снимки и от нас :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#10439 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 07:31 PM

Радвам се че идеята ми ви харесва, и снимките започват да ни радват.Бъдко си има специален приз за Смелост и Храброст!Всички могат да участват и новите бебоци също. Те са такива сладури че си заслужават титличките!Кученце за март е Бъдко flagbg.gif ,мисля ,че го заслужава наистина!
За април снимките които бъдат пуснати до 10.04.ще участват за месеца, за да можем да гласуваме до 20.04. и да изберем малкия бонбон,като приза задължава собственика да праща още снимки ab_041.gif ,а снимките след тази дата участват за следващия месец. tb_195.gif Надявам се и тази идея да ви допадне,за мен е удоволствие с което се забавлявам гледайки снимки на всички тези сладури.

#10440 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2010 - 12:52 PM

Аз съм напълно съгласна с теб diva-d4!И за Бъдко съм 100% с теб!Ако може да ви попитам за моя малкия мушморок някои неща!?Вашите кученца като са били малки ,Чочко е на 46 дни, къде спяха вечер,къде пишкаха и акаха,кога се научиха да не се изпускат навсякъде,беше ли ги изстрах да излизат на вън....Друго сега не се сещам.Защото малкия вечер го взимаме при нас на спалнята ,но той не спи ,а само си играе с нас,хапе ни и не ни оставя да спим!А като го оставя в хола застава пред вратата на спалнята и почва да скимти!За тоалетна съм му сложила едно кашонче с талаш ,но не винаги ходи там по нужда.Мисля като порасне малко ,за да може да се качва, да му взема специална тоалетна ,защото сме на работа от 7.30 до 18.00 и цял ден е самичък.Но дали ще се научи да ходи в нея - незнам!А за излизането, като го взема и излезем от хола в коридора и на вън започва да скимти,може би не е свикнал!Но като му минат всички ваксини ще започна да го изкарвам за да свиква.Може на някои въпроси сега да съм им намерила отговора, но искам да видя какво ще ми кажете.Благодаря ви предварително!

User's Signature

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • 524
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема