Мини Пинчер
Публикувано: 30 August 2010 - 07:57 PM
trenertg, в 30 August 2010 - 11:12 AM, написа:
Не се стряскайте от темите - ВН или behavior системата отработва ежедневни ситуации пък и семинара е безплатен .
Ще помоля желащите да заявят участие да напишат имената си ,името или имената на кучетата с които ще учасват ,телефон за връзка и на пишат на еmail :trenertg@dir.bg
Animal
behavior College BG съвместно с Киноложко сдружение " София" ,
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ШВЕЙЦАРСКИ ПАСТИРСКИ КУЧЕТА"и подкрепата на ВСУ "Любен Каравелов" ,
фирма Profipet - Belcando , фирма ЕТ "Диана Павлова ДАР"
...Организира семинар - теория и практика на 11 и 12 септември
Теми: " Обучение на кучето ВН -етап 2 "
,Етология - синдрома малко /мини/ куче "
,"Агресия при кучето сигнали , причини -психологични и здравни , превенция "Аджилити , хендлинг ,
Работа с деца - фрайстайл
записване : тук в Facebook, Gsm 0886 55 24 19, e-mail :trenertg@dir.bg
Еха! Безплатен семинар...
Публикувано: 31 August 2010 - 09:25 AM
reksi-9, в 31 August 2010 - 03:08 AM, написа:
Ми той е още пухкав бебешок..........на колко месеца е? Да ти е здрав и послушен!
Публикувано: 31 August 2010 - 12:35 PM
Много е див,на батко калпазанчето,никой не пуска вече в къщи,спуска се да хапе,лае и ръмжи.На никой не дава да го барне,даже и мен ме хапе до кръв когато му дам някое кокълче и после искам да му го взема от устата-не прощава на никой.Но на мен така ми харесва,аз харесвам мъжкари,а не някой по-лигави кутрета.Извинявам се ако някой се обиди но е въпрос на вкус.
Публикувано: 02 September 2010 - 09:56 AM
Във връзка с наближаващия студен сезон , искам да предложа на някой от форума ако желае мога да му подаря шушлякова грейка.На Лайла вече й е малка, и ще й купувам нови дрешки.Дрешката е почти нова - носена е само 2 мес., защото и стана малка а и стана и топло.Размер 1 е - някъде за пин до 1.5кг.
Ако някой я иска, да си остави кординатите, ще му изпратя - не искам пари, просто да е топло на някой малък бебешок!
Много целувки на всички мъници!
Публикувано: 03 September 2010 - 04:00 AM
lilinceto6, в 02 September 2010 - 10:01 AM, написа:
Във връзка с наближаващия студен сезон , искам да предложа на някой от форума ако желае мога да му подаря шушлякова грейка.На Лайла вече й е малка, и ще й купувам нови дрешки.Дрешката е почти нова - носена е само 2 мес., защото и стана малка а и стана и топло.Размер 1 е - някъде за пин до 1.5кг.
Ако някой я иска, да си остави кординатите, ще му изпратя - не искам пари, просто да е топло на някой малък бебешок!
Мога ли аз да се наредя? Моята Джиа е супер малка и не мога да намеря дрешки като за нея. Преди няколко дни и купих едно палтенце, но май не го прецених и е голямо, а по-малки не съм виждала :(! Целувки на всички мъници
Публикувано: 04 September 2010 - 12:56 PM
georgia, в 03 September 2010 - 03:05 AM, написа:
lilinceto6, в 02 September 2010 - 10:01 AM, написа:
Мога ли аз да се наредя? Моята Джиа е супер малка и не мога да намеря дрешки като за нея. Преди няколко дни и купих едно палтенце, но май не го прецених и е голямо, а по-малки не съм виждала :(! Целувки на всички мъници
И аз се нареждам на опашката,ако колежката се откаже аз е взимам.ТЕл.0888608188 или дай някакви твой тел.да ти звънна.за района на пловдив идвам на място хем да запознаем машмуроците
Публикувано: 04 September 2010 - 07:55 PM
Публикувано: 04 September 2010 - 09:10 PM
fergieb, в 04 September 2010 - 05:00 PM, написа:
Как не иска космато куче , до колкото знам само китайското качулато куче няма косми ,но все пак и то има някой и друг косъм по главата и опашката всички други са космати.
Публикувано: 06 September 2010 - 03:01 PM
Abelia, в 06 September 2010 - 01:35 PM, написа:
Когато човек е на път да си вземе куче, трябва да е наясно, че все пак това изисква доста разходи, още повече, когато кученцето е малко. Ваксините на са чак такъв проблем откъм разходи, тъй като в началото се правят 3, след това чак след 1 година. Всеки месец кученцето трябва да се обезпаразитява външно и вътрешно, посещенията при ВЕТ-а също се заплащат, а и както казах в начлото ще са по-начесто...доста е относително и трудно да се каже какво отива като разход. Освен това вскякави дреболии като креватче, играчки, дрешки,аксесоари (тъй като сега вече започва да застудява) също не са малък разход. Когато ние взехме нашия пинчо в общи линии пазарувахме за него през ден, всеки път изникваше нещо. Колкото до клиниките тук вече съм пас, тъй като ние сме от София...
Публикувано: 06 September 2010 - 03:06 PM
Публикувано: 07 September 2010 - 08:34 AM
Abelia, в 07 September 2010 - 12:35 AM, написа:
Здрасти! И аз да отговоря на зададения въпрос. Ваксините не са чак толкова скъпи30-40лв и с паспорт ,,,абе 50 -100лв в началото трябват памперси за да свикне кучо на хигиенни навици, играчки , къщурка,качествен шампоан, качествени купички......и т.н. А ежемесечните разходи са храна, обезпаразитяване, разни лакомства и кокалчета ..............аз ежемесечно водя
Още преди да се вземе едно животинче
Публикувано: 07 September 2010 - 11:13 AM
lilinceto6, в 05 September 2010 - 05:33 PM, написа:
ето ви снимки на грейката!Преценете на кого ще стане:)))
Какво стана с дрешката,намери ли си нов собственик,ако не е мога да накипря моя машмурок с нея.Гледам че са два цвята-две якета ли имаш.Ако стои още дай някакъв тел. за връзка,или ми звънни аз ти оставих моя.
Поздрави.
Публикувано: 07 September 2010 - 11:20 AM
fluxie, в 06 September 2010 - 02:11 PM, написа:
Нашия дивак е същия като се прибера от работа, и като ме види започва една радост,скачане,боричкане,ръмжене и естествено хапане по ръцете. Същото е и сутрин като се наспи и започва да си играе с мен по същия начин.Сега расте и има много енергия за изразходване,за да запазя мебелите от прегризване си давам ръката за хапане.
Публикувано: 07 September 2010 - 06:36 PM

Вход

Горе
Цитиране +