Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 555
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11121 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 August 2010 - 11:30 AM

Показване на мнениетоtrenertg, в 13 August 2010 - 07:22 PM, написа:

Арчи е страхотен мъник :) в неделя ще водя Имаги и Кимон също на училище , а на 11 и 12 септември ще се проведе голям семинар за обучение на кучето организиран от Animal behavior College , КС София със съдействието на ВСУ Любен Каравелов , Belcando и др. Който желае може да дойде скоро ще има офицялна информация :)

Ето ги мойте пакостници
Качена снимка

trenertg , радвай ни с повечеснимки тия прекрасни мъници! :ae_085:

#11122 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 30 August 2010 - 10:59 AM

Здравейте ,
в по горните постове съм пуснала офицялния FCI стандарт минипинчер - на английски е , има го на руски сръбски и какъвто друг език искате на превод на български няма .
Относно всичко останало отново се потвърждава мнението ми, че истинският селектиран по характер и екстериор мин пин е отлично уравновесено куче ,с прекрасен характер за работа / като истински доберман - защо ли им казават "доберман пинчер"?/ , смел и разсъдлив , пъргав и невероятно издръжлив .

Вчера за първи път Кимон /Мони / беше на училище - отърва се от женската компания в къщи и се отдаде на работа все пак на 4 септември става на цели 4 месеца . :md_064:

Ето малка част от заниманията хехе - завъртете си мониторите .....

#11123 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 30 August 2010 - 11:07 AM

А тази информация е за всички желаещи да научат нещо ново или да питат , ако имат проблем , да поработят с техните кучета .
Не се стряскайте от темите - ВН или behavior системата отработва ежедневни ситуации пък и семинара е безплатен .
Ще помоля желащите да заявят участие да напишат имената си ,името или имената на кучетата с които ще учасват ,телефон за връзка и на пишат на еmail :trenertg@dir.bg

Animal
behavior College BG съвместно с Киноложко сдружение " София" ,
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ШВЕЙЦАРСКИ ПАСТИРСКИ КУЧЕТА"и подкрепата на ВСУ "Любен Каравелов" ,
фирма Profipet - Belcando , фирма ЕТ "Диана Павлова ДАР"

...Организира семинар - теория и практика на 11 и 12 септември

Теми: " Обучение на кучето ВН -етап 2 "
,Етология - синдрома малко /мини/ куче "
,"Агресия при кучето сигнали , причини -психологични и здравни , превенция "Аджилити , хендлинг ,
Работа с деца - фрайстайл
записване : тук в Facebook, Gsm 0886 55 24 19, e-mail :trenertg@dir.bg

#11124 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2010 - 11:17 AM

С Арчи ще дойдем . :smile:

#11125 Потребителят е офлайн   reksi-9 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 August 2010 - 04:03 PM

Здравейте отново,доста време не сме писали, защото ни нямахме нет.Доста интересни неща са станали тук.Като за начало искам да ви се похваля с моя вече голям-малък пинчо :dog: Прикачена снимкасъс своя верен приятел Роко.Прикачена снимкаТака разпускахме в жегите,Прикачена снимкаколко ми е хубав-нали.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#11126 Потребителят е офлайн   fluxie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2010 - 07:57 PM

Показване на мнениетоtrenertg, в 30 August 2010 - 11:12 AM, написа:

А тази информация е за всички желаещи да научат нещо ново или да питат , ако имат проблем , да поработят с техните кучета .
Не се стряскайте от темите - ВН или behavior системата отработва ежедневни ситуации пък и семинара е безплатен .
Ще помоля желащите да заявят участие да напишат имената си ,името или имената на кучетата с които ще учасват ,телефон за връзка и на пишат на еmail :trenertg@dir.bg

Animal
behavior College BG съвместно с Киноложко сдружение " София" ,
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ШВЕЙЦАРСКИ ПАСТИРСКИ КУЧЕТА"и подкрепата на ВСУ "Любен Каравелов" ,
фирма Profipet - Belcando , фирма ЕТ "Диана Павлова ДАР"

...Организира семинар - теория и практика на 11 и 12 септември

Теми: " Обучение на кучето ВН -етап 2 "
,Етология - синдрома малко /мини/ куче "
,"Агресия при кучето сигнали , причини -психологични и здравни , превенция "Аджилити , хендлинг ,
Работа с деца - фрайстайл
записване : тук в Facebook, Gsm 0886 55 24 19, e-mail :trenertg@dir.bg

Еха! Безплатен семинар... :ba_025: а къде по-точно ще се проведе?

#11127 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2010 - 09:25 AM

Показване на мнениетоreksi-9, в 31 August 2010 - 03:08 AM, написа:

Здравейте отново,доста време не сме писали, защото ни нямахме нет.Доста интересни неща са станали тук.Като за начало искам да ви се похваля с моя вече голям-малък пинчо :dog: Прикачен файл DSC01690.JPGсъс своя верен приятел Роко.Прикачен файл DSC01712.JPGТака разпускахме в жегите,Прикачен файл DSC01731.JPGколко ми е хубав-нали.

Ми той е още пухкав бебешок..........на колко месеца е? Да ти е здрав и послушен! :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#11128 Потребителят е офлайн   reksi-9 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 August 2010 - 12:35 PM

Мерси,вече е на 5 месеца
Много е див,на батко калпазанчето,никой не пуска вече в къщи,спуска се да хапе,лае и ръмжи.На никой не дава да го барне,даже и мен ме хапе до кръв когато му дам някое кокълче и после искам да му го взема от устата-не прощава на никой.Но на мен така ми харесва,аз харесвам мъжкари,а не някой по-лигави кутрета.Извинявам се ако някой се обиди но е въпрос на вкус.

#11129 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2010 - 01:40 PM

Здравейте! Ето няколко нови снимки на Арчи. :smile:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#11130 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 09:56 AM

Здравейте мънички сладури,
Във връзка с наближаващия студен сезон , искам да предложа на някой от форума ако желае мога да му подаря шушлякова грейка.На Лайла вече й е малка, и ще й купувам нови дрешки.Дрешката е почти нова - носена е само 2 мес., защото и стана малка а и стана и топло.Размер 1 е - някъде за пин до 1.5кг.
Ако някой я иска, да си остави кординатите, ще му изпратя - не искам пари, просто да е топло на някой малък бебешок!
Много целувки на всички мъници!
User's Signature

Качена снимка

#11131 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 10:22 PM

Здравейте,търсим си компания от гр.Варна за разходка на минитата,че много трудно си намираме компания с мъничък размер :) Ако някой има желание и свободно време да пише :)
User's Signature

Качена снимка

#11132 Потребителят е офлайн   georgia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2010 - 04:00 AM

Показване на мнениетоlilinceto6, в 02 September 2010 - 10:01 AM, написа:

Във връзка с наближаващия студен сезон , искам да предложа на някой от форума ако желае мога да му подаря шушлякова грейка.На Лайла вече й е малка, и ще й купувам нови дрешки.Дрешката е почти нова - носена е само 2 мес., защото и стана малка а и стана и топло.Размер 1 е - някъде за пин до 1.5кг.
Ако някой я иска, да си остави кординатите, ще му изпратя - не искам пари, просто да е топло на някой малък бебешок!

Мога ли аз да се наредя? Моята Джиа е супер малка и не мога да намеря дрешки като за нея. Преди няколко дни и купих едно палтенце, но май не го прецених и е голямо, а по-малки не съм виждала :(! Целувки на всички мъници
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#11133 Потребителят е офлайн   reksi-9 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 September 2010 - 12:56 PM

Показване на мнениетоgeorgia, в 03 September 2010 - 03:05 AM, написа:

Показване на мнениетоlilinceto6, в 02 September 2010 - 10:01 AM, написа:

Мога ли аз да се наредя? Моята Джиа е супер малка и не мога да намеря дрешки като за нея. Преди няколко дни и купих едно палтенце, но май не го прецених и е голямо, а по-малки не съм виждала :(! Целувки на всички мъници

И аз се нареждам на опашката,ако колежката се откаже аз е взимам.ТЕл.0888608188 или дай някакви твой тел.да ти звънна.за района на пловдив идвам на място хем да запознаем машмуроците :ba_025:

#11134 Потребителят е офлайн   fergieb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2010 - 07:55 PM

Здрйвейте аз съм нова тук и не можах да изчета всичко идва ми в повече.Защото от месец се мъча да открия подходяша порода за мен.И се спрях на чихуахуа и мини пинчер защото живея в апартамент и мама не иска космато или куче котео става мн голямо.Но ще ми го вземат след 4 месеца тоест януари.Искам да попитам има ли някаква възможност някоя женска пинчерка да има малки.За да закупя.

#11135 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2010 - 09:10 PM

Показване на мнениетоfergieb, в 04 September 2010 - 05:00 PM, написа:

Здрйвейте аз съм нова тук и не можах да изчета всичко идва ми в повече.Защото от месец се мъча да открия подходяша порода за мен.И се спрях на чихуахуа и мини пинчер защото живея в апартамент и мама не иска космато или куче котео става мн голямо.Но ще ми го вземат след 4 месеца тоест януари.Искам да попитам има ли някаква възможност някоя женска пинчерка да има малки.За да закупя.

Как не иска космато куче , до колкото знам само китайското качулато куче няма косми ,но все пак и то има някой и друг косъм по главата и опашката всички други са космати. :ae_085:
Прикачена снимка Прикачена снимка

#11136 Потребителят е офлайн   fergieb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2010 - 04:10 PM

Имам напредвид не много космато.Чао-чао е с доста козина и няма да стане затова.Пинчер.чихуахуа са с малка козина

#11137 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2010 - 06:28 PM

Здравейте на всички!
ето ви снимки на грейката!Преценете на кого ще стане:)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#11138 Потребителят е офлайн   Abelia Икона

Публикувано: 06 September 2010 - 01:30 PM

Здравейте и на нас ни предстои да си вземем пинчер,но ме интересува колко струват ваксините,паспорта и там каквото още е нужно.Ще се радвам ако някои от Варна ме упъти и към клиника с разумни цени.

#11139 Потребителят е офлайн   fluxie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2010 - 03:01 PM

Показване на мнениетоAbelia, в 06 September 2010 - 01:35 PM, написа:

Здравейте и на нас ни предстои да си вземем пинчер,но ме интересува колко струват ваксините,паспорта и там каквото още е нужно.Ще се радвам ако някои от Варна ме упъти и към клиника с разумни цени.

Когато човек е на път да си вземе куче, трябва да е наясно, че все пак това изисква доста разходи, още повече, когато кученцето е малко. Ваксините на са чак такъв проблем откъм разходи, тъй като в началото се правят 3, след това чак след 1 година. Всеки месец кученцето трябва да се обезпаразитява външно и вътрешно, посещенията при ВЕТ-а също се заплащат, а и както казах в начлото ще са по-начесто...доста е относително и трудно да се каже какво отива като разход. Освен това вскякави дреболии като креватче, играчки, дрешки,аксесоари (тъй като сега вече започва да застудява) също не са малък разход. Когато ние взехме нашия пинчо в общи линии пазарувахме за него през ден, всеки път изникваше нещо. Колкото до клиниките тук вече съм пас, тъй като ние сме от София... :re_037:

#11140 Потребителят е офлайн   fluxie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2010 - 03:06 PM

Приятели, искам и аз да помоля за един съвет! Не знам дали и вие имате подобен проблем, но аз вече подивявам. Откакто взехме Рони любимото му занимание беше и все още е хапането на ръце. Заиграва се постоянно и не се отказва. Бутха му какви ли не играчки, думичката "не" я разбира много добре, какво ли не изпробвах, но продължава да гризка. Смени почти всички зъби, даже май му остана само един. В началото мислех, че прави така, защото го сърбят, но явно не това е проблема. Не хапе със сила, но е достатъчно изнервящо...Моля някой да сподели някакъв съвет, ако се е сблъсквал с подобно нещо. Все пак вече е на 7 месеца и време според мен да спре! Благодаря предварително. :ea_103: :ab_041:

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 555
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

17 потребители четат тази тема
0 потребители, 17 гости, 0 анонимни