Публикувано: 25 May 2006 - 12:39 PM
Това със давенето си го правят всички. Покрай вас има ли много тополи или нацъфтяли дървета. Сега има много мъхове летящи из въздуха и много хора и животни се давят като задушавяне. Аз ги потупвам рязко от двете страни на гръдният гош като да се изкашлят и така по-бързо им минава.
Благодаря на всички за комплиментите за деЦата ми и дъщеря ми.
Ох ,да ви кажа днес с какво се сдобих. Тъкмо заведох каката на градина и спрях в градинката да накърмя Стефито,че да отивам на консултация и както си кърмя и минава едно загубено коли. И аз ,лудата, надве -натри накърмих и хукнах подире му. Взех го и цял ден с мен по- улиците. А сега е на терасата. Най кофтито е ,че намерих кърлеж(това си е нормално за времето) ама нямам време и препарат в момента да го къпя. Дано да няма повече гадове. Моля се поне утре да има обява ,че го търсят ,че иначе не се издържа на затворена тераса и да дебна джафкалата и котката да не го дразнят. Много е хубав - рижав и е висок. На възраст е поне 8 годишен. Миналият месец бях намерила цвергер шнауцер и жената вместо да даде обява го търсила в кучкарници и ветеринарни кабинети. Добре ,че се оказа ,въпреки ,че живее в другият край на Варна , сме имали един и същ доктор и той и казал ,че е у мен кучето и. Аз тъкмо бях пуснала обява ,че го продавам ,защото цяла седмица никой не се обади ,а моята Питя беше разгонена и Арчо се правише на як мъжкар. Направо лудница беше и Стефито нямаше месец. За късмет си го намериха.
Миналата година така намерих кавказката си овчарка . Тя беше кльощава и почти без козина. Сега е огромно ,вълнясало чудовище и много ни обича. Тогава никой не си я потърси. Кофти ,че колито вече немога да го задържа.
Може да го снимам и да ви го покажа ама като намеря малко фреме.
Чакам притеснена да чуя как е Чафи. Той май кат моя Арчи е рохко яйце.