Мини Пинчер
Публикувано: 25 May 2006 - 08:53 AM
worthy Гале и ни използваме Фронтлайна - доволна съм 1super Чочко като беше мъник го пудрихме с Тапилант, но след всяка разходка като мием лапите - често намирахме кърлежи само по лапичките(пудрата се измива)
Anche, сладурите са ти страхотни dribble да са ти живи и много да те радват super best
А за Рали - нямам думи пу-пу... аз нали си нямам момиченце та се радвам на чуждите b)
Аби започна да влиза в час oleeee Качва се по диваните, пишка и ака на спалнята ouu (иначе си спи в нейната къщичка и си я пази чистичка), гризе на Чочко ушите или опашката, а тай - тича бързо да и занесе някоя играчка - прилага няква политика, ама тя не приема. Кагато нещо не и отърва започва да мяука и го прави толкова добре, че от няколко места ме питат - Котка ли сте си взели? Отговарям им - Не, две в едно (котка+куче) b)
Публикувано: 25 May 2006 - 09:02 AM
За бълхи и кърлежи и ние ползваме Фронтлайн - засега доволни.:) Лина надявам се да е добре Чафи вече, ние съшо от два дена ни има нещо, ама и аз не знам какво...нали се се сещаш как се задушават едва ли не понякога...е при нас се случва рядко, ама вчера няколко пати през деня а а да се задави, направо само повтарях дишай, дишай и сега мисля да го карам на лекар ако продължи, че може да е глътнал нещо...доста ме притеснява..
Публикувано: 25 May 2006 - 12:39 PM
Благодаря на всички за комплиментите за деЦата ми и дъщеря ми.
Ох ,да ви кажа днес с какво се сдобих. Тъкмо заведох каката на градина и спрях в градинката да накърмя Стефито,че да отивам на консултация и както си кърмя и минава едно загубено коли. И аз ,лудата, надве -натри накърмих и хукнах подире му. Взех го и цял ден с мен по- улиците. А сега е на терасата. Най кофтито е ,че намерих кърлеж(това си е нормално за времето) ама нямам време и препарат в момента да го къпя. Дано да няма повече гадове. Моля се поне утре да има обява ,че го търсят ,че иначе не се издържа на затворена тераса и да дебна джафкалата и котката да не го дразнят. Много е хубав - рижав и е висок. На възраст е поне 8 годишен. Миналият месец бях намерила цвергер шнауцер и жената вместо да даде обява го търсила в кучкарници и ветеринарни кабинети. Добре ,че се оказа ,въпреки ,че живее в другият край на Варна , сме имали един и същ доктор и той и казал ,че е у мен кучето и. Аз тъкмо бях пуснала обява ,че го продавам ,защото цяла седмица никой не се обади ,а моята Питя беше разгонена и Арчо се правише на як мъжкар. Направо лудница беше и Стефито нямаше месец. За късмет си го намериха.
Миналата година така намерих кавказката си овчарка . Тя беше кльощава и почти без козина. Сега е огромно ,вълнясало чудовище и много ни обича. Тогава никой не си я потърси. Кофти ,че колито вече немога да го задържа.
Може да го снимам и да ви го покажа ама като намеря малко фреме.
Чакам притеснена да чуя как е Чафи. Той май кат моя Арчи е рохко яйце.
Публикувано: 25 May 2006 - 12:42 PM
Анче всеки ден му варя по едно пилешко бутче и го давам с черен хляб и малко бульон.Сега го меша с ориз и морков ма то обира само мръвките и ще взема да му тегля един бой с всички екстри b)
Катрина как се задушава Майлс--като ви види и се радва ли---от вълнение или от ядене?
Моя получава пристъпи като много се радва s)
Анче ми ти си кат Майка Тереза бе жена--кой къде закъса по улицата и хоп у вас на терасата b) моя ша оврека всичко ако ги носа у дома кучетата--па и Чафи не ми е социализиран.Такава ревност го е гепила към мене че се не трае l)
Публикувано: 25 May 2006 - 01:48 PM
Я да ви запитвам -някой от вас знае ли за закон, по който трябва да плащаме за кучетата като за член от семейството. Имам в предвид за парите ,които се събират за стълбище и асансьор. Щото аз плащам за моите ама дали си измислят, нямам представа.
Публикувано: 25 May 2006 - 02:18 PM
Като го научиш Арчи да ходи сам да ти купува хляб та да ползва асансьора тогава им плащай такса fow
Публикувано: 25 May 2006 - 02:54 PM
Публикувано: 25 May 2006 - 04:24 PM
Лина с тези моркови да не му стане нослето оранжево
b) Чоко нещо се позагуби - дай някви новини за него!
Анче, аз живея в къща и не съм в час с тези закони за таксите, но съм против тях и ако бях в блок нямаше да ги плащам bash
За колито ще стискам палци да си го намерят стопаните super best
Да намачкате и нагушкате диваненцата златни w)
Публикувано: 25 May 2006 - 05:05 PM
Публикувано: 25 May 2006 - 05:15 PM
Публикувано: 25 May 2006 - 10:13 PM

Публикувано: 26 May 2006 - 08:25 AM
Чоко мисля че седи на терасата и чака да дойде някой? Да не би да чака нас?
l) хайде хора да се организираме че да си запазим места за БОР за лятото b)
Публикувано: 26 May 2006 - 09:09 AM
И аз искам да пускам такива снимки. Кажете ми как става. Щото аз опитах ама става огромна.
Прикачени файлове
-
300....jpg (53.82K)
Брой сваляния: 189
Публикувано: 26 May 2006 - 01:06 PM
Анче шашкаш ме-първо прат ся сушени червеи b) големи екстри при вас bravoS
Моя май не е опитвал от тях l)
Публикувано: 26 May 2006 - 01:14 PM
значи вече всички пинчета са 6+ dribble Много цунки за Майлс w) а майка му да мисли и да се шашка за горещините дето идват BEER
Анче на ЛС ти изпратих за снимките и ги очакваме твоите маникенчета dribble
Публикувано: 26 May 2006 - 01:28 PM
Публикувано: 26 May 2006 - 01:53 PM
Публикувано: 26 May 2006 - 01:56 PM