Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1141 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 May 2006 - 03:37 PM

Ох и аз така все си мисля - всичко друго давам само не Майльо ... направо не мога да си се начудя как може толкова да го обичам... ама разбирате ли че не смея да отида на едно кафе, ако не мога да взема и Майлс с мен...а ако го направя само за него мисля и после ми е ама толкова гадно че съм излязла без него...всичко ми е свързано само с него, ако той е щастлив и аз съм...ех след мъничко тръгвам към къщи да си нацелувам малкото :) Кети и от теб ще го нацелувам мерси w)
User's Signature

Качена снимка

#1142 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 05:19 PM

Цитат

И аз им се чудя как го подариха!Даже една сълза не пророниха! a)

E, това и аз не мога да го асимилирам worthy но пък съм сигурна, че е попаднала при по-грижовни стопани 1super super best
areta, пожелавам ти от сърце, някой ден да ни се похвалиш, че вече си имаш пинчерче super best
Момичета, аз зациклих на думичката - НЕ oleeee Аби е много-о-о-о дивичка.
Чочко, пери ушите, гледа ме в очите и се чуди как да ми угоди...

#1143 Потребителят е офлайн   areta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 05:44 PM

Цитат

Цитат

И аз им се чудя как го подариха!Даже една сълза не пророниха! a)

E, това и аз не мога да го асимилирам worthy но пък съм сигурна, че е попаднала при по-грижовни стопани 1super super best
areta, пожелавам ти от сърце, някой ден да ни се похвалиш, че вече си имаш пинчерче super best
Момичета, аз зациклих на думичката - НЕ oleeee Аби е много-о-о-о дивичка.
Чочко, пери ушите, гледа ме в очите и се чуди как да ми угоди...

И аз се надявам да е при по-добри стопани! ;) Бъдете сигурни,че ще ви се похваля с пинчерче! super best

#1144 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 May 2006 - 09:54 PM

Keti , Аби колко е голяма? Казаха ли ти точната възраст? Има ли кътници? Сигурно скоро ще загризе мебелите ,обувките, малко вестници......абе шоуто предстои. Моите малките цял ден мъкнат нещо или се бият в кашона,че целият се тресе. Вече ми омръзват локвичките и от вчера им се поскарвам доста, че им е време да приключват с пишането навсякъде.
Да ви кажа , и може да ми се карата колкото искате, но вчера не можах да оставя колито у нас, защото започна едно падане на кърлежи навсякъде . Подробности ще спестя ,но просто вчера нямах време да го обработя с препарат. Поне 1-2ч трябваше да го реша и къпя ,а бях сама. Уви , днес няма обява ,че го търсят.
Само като си спомня как подскачаше от радост като го пуснах...та той си мислеше ,че сме заедно на разходка ,а аз го предадох. Много ми е мъчно ,но съм притисната от липсата на място където да го държа. Дано има късмет животинката ,че не е първа младост.
Благодаря за съвета за снимките. Не ми е хубав апарата и снимките са гаднички. Само да намеря време и ще си поиграя с фото шоп-а. Трябва да снимам и двете дребни ,че още нямам снимки.
Areta, да знаеш пинчерите са най влюбените в човека кучета. Аз имах една ,която получаваше хипогликемичен шок ако не я вземем с нас .

#1145 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2006 - 10:08 PM

Здравейте, Skipper вече е горд собственик на стопанка (аз). Имаме се вече трети ден bravoS ! Сега е гушнат и спи oo , милият не заспива без да усеща топлинка. Вечер го залъгвам с бутилка пълна с топла вода, но номерът не минава за дълго. Тази сутрин се наложи да го гушна в леглото (знам, че не бива) но иначе нямаше да има и дрямка за мен след 5 часа сутринта. Сега събира силици, за да плаче след като заспя, дяволчето. Целият е черен, има само малко бяло петънце на гърдичките (хм...да не се мисли за пингвин, ме попитаха днес на работа b) ) Внимавам да не го настъпя, макар че успях вече, и то на три пъти, добре че съм бърза, а той е два пъти по-бърз и ми е винаги в краката. Още е бебе, но скача като бълхичка d) w)
User's Signature

Качена снимка

#1146 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 May 2006 - 09:22 AM

Момичета b) w) bravoS super best пинчетата завладяват света-щастлива съм.Все повече и повече.
Що не сложиш Скип на електрическа възглавница-моя оня ден направо ме избута от нея и се пльосна-а аз я бех включила с лечебна цел b) Та не разбрах що не бива да го гушкаш в леглото-аз докато моя не се намести на спалнята не заспиваме.Знаете ли го оня мохабет дето двама си задават гатанки-та единия пита другия b)
---Черно-трикрако на стената виси?-----другия се чуди :чуди и вика незнам.
--Ми пиано---отговаря приятеля.Как па пиано бе на стената?
--Ей така-пианото си е мое и ша си го сложа където искам.
Та къщата си е твоя-кучето си е твое-ми сложи го на лампата ако му е хубаво.
Чакаме снимки на черното дяволче w) w) w)

#1147 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2006 - 12:56 PM

Първо честито за новия член на нашата банда и не се притеснавай и нашата Сара спеше до 2 часа през ноща в кашона и след това започваше такъв рев че си я вземах при мен в леглото .Сега си спи при нас и не ни пречи даже зимата не можехме да си я разделим с моя мъж защото са като електрически възглавнички кученцата .Много внимавай с настъпването защото Сара скочи от около 40 см. височина и си счупи крачето не мога да ти опиша какъв кошмар преживях един месец докато се оправи .
Отиваме да берем ягоди Сара ще се натича на воля
Целувки на всички пинчета и на техните майки

#1148 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2006 - 09:48 AM

Добре дошла при нас Skipper cheers Да ти е живо и здраво дяволчето dribble
Чафи е права - тези мъничета завладяват света dribble Днес ходихме до Димитровград и видяхме едно много малко пинче w) още ми е пред очите.

#1149 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2006 - 05:03 PM

Големия син видял покрай Бирената фиеста Румънеца и Енчев и те носели мъник
а на село видях един мини пинчер все едно плюшена играчка b)

#1150 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2006 - 05:17 PM

super best Здравей на Скипър и от мен-Ани и Чоко- мойто голямо бебе!!!И не забравяй че скоро Скипър, освен горд собственик на стопанка,ще се превърне в господар на сърцето ти.... (love) и всичко ще му бъде позволено oleeee И ние в началото като си ги взехме си мислехме че ще става това което кажем. NNN ..ще ги научим на всичко.. worthy ..и ние ще командваме.. 1super ..да ама не!!!!Стана така че те си правят всичко което си решат oleeee а ние още повече си ги обичаме l) l) l)
Така че -свиквай!! (love)
А ние с Лина водихме нашите кърлежи на вила в гората!!Има някоя и друга снимка-дано ги извади и стават за пред хората,защото тези апарати където ги измислиха-цифровите....докато щракнат ..и кученца изчезнат от обектива oleeee ,ами не стоят мирни.....иначе не ме питайте как прекарахме ноща.....нали не са свикнали на ново място,..Чоко падна от леглото oleeee после през цялата нощ не можа да си намери място..непрекъснато ставаше и се разхождаше напред-назад,ужас,аз едвам поспах два часа.Ама сме решили вече да ги тренираме и ще ходим всяка седмица.Иначе бяха много щасливи,щъкаха в тревата и подскачаха на воля ,а като се прибрахме-заспа като "къпан"!!
Много целувки на всички.. w) .. w) ... w) и стари и нови приятели w)
User's Signature

Качена снимка

#1151 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2006 - 12:18 AM

Момичета, със спането в коша стигнахме до следния сценарий: който в къщи се събуди през нощта, обикаля леглата, докато намери кой последно е гушкал Скип и е заспал с него, и си го взема в неговото легло b) bravoS b)
Малкият е непрекъснао залепен за някого.
Днес се опитах да го възпитам малко на тема пиш. Направих му котешка тоалетна и като се изпиша на килима, му се скарах и го занесох там. На второто изпишкване (и съответно скарване) той самичък отиде до тоалетната и започна да дъвче пясъка. Миличкият, разбрал е, че нещо е сгафил, но не разбрал какво точно да прави w)
Сега минахме на варианта с вестниците, там сякаш имаме напредък. Поне след сън винаги му се пиша и го нося там. Вие кога се научихте? Май е още бебе, няма ще два месеца. w) w) w)
А за снимки...не стои мирен r) А на тази се вижда как обича да се гуши angelpik
btw...ако успея да прикача файла
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1152 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2006 - 07:41 AM

b) Аз моя си го взех научен-на 30 дена си ходеше в банята b) b) Скип ще се научи спокойно.Чафи пикаше до 4-5 месеца където и когато си пожелае а аз тичах по него с гъба в кофичка l) И ние така със спането-всеки иска да е при него ама Чафун иска да е при мен--та се е гушнат в мен.
Ти да не си го събудила та да го снимаш-едвам гледа милия l) l) l)

#1153 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 08:25 AM

oo00ooo искам и аз едно такова Скипърчеее, мн е сладурест, направо ми иде да го целувам, целувам докато не започне сам да ме бута с лапа да спра w) l)

Да ти е жив и здрав и да ти носи много хубави и весели моменти! 1super

Онзи ден Тайра видя една чухуа-хуа на 6 мес ама беше толкова дребничка, че моята само стоя и я гледа и не посмя да я подуши даже, може би се чудеше коте ли е или куче,а то го страх горкото... представям си ако такова мъчниче влезе в къщата ми, тя ще стои като препарирана за да не го уплаши l)

#1154 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 08:59 AM

Добре дошли на СКипър и неговата мама и от мен w) w) w) Невероятен е - и толкова много ми напомня за Майльо като малък w) Много се радвам за вас, за решението ви и за присъствието ви! и да ни засипвате със снимки и с информация как расте малкия сладур :)
Майльо се научи да пишка само навън едвам на 9-ия месец, на вестник - 2 седмици след като го взехме, но като ходим на друго място...правеше бели...Скоро преминахме преиода с пускане на предмети от леглото и подаването им..пуска ги и почва да скимти, аз му ги подавам и той пак... абе като малко дете на 2-3 годинки :)))) Целуваме ви всички и чакаме снимки и на Чоко и Чафи на вилата w)
User's Signature

Качена снимка

#1155 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 09:13 AM

Точно се канех да пиша, че Скипър много прилича на Майльо w) и Катрина ме изпревари. ГОЛЯМ-МАЛЪК сладур, да го намачкаш и намляскаш от нас! Лапичките са му много пухкави, нашия Чочко беше с лапички като клечки за зъби, а сега са като солетки. За пишкането - още първите дни си избра едно местенце до вратата и там си пишка до третия месец.
Ани, щом не сте си тръгнали посряд нощите към къщите, значи всичко е било ОК 1super И аз очаквам снимките dribble

#1156 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 03:34 PM

кети то ние по лапичките на чочко приличаме w) - много сладко определение - клечки за зъби и солетки :))
сега както ходим по цял ден в южен парк и направо ми писна от редовните подмятания че не го храним a)
User's Signature

Качена снимка

#1157 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 03:38 PM

Момичета в тема - померан на 12 стр. може да видите малките сладури w) дето ви бях обещала да снимам oleeee ама то с мойто бебе до тоалетната не мога да отида... Две деца съм изгледала - такъв зор не съм виждала worthy
Подмята гранулите из цялата къща, яде и бафка - шашкам се да не се задави.
Пие вода задъхана с последни сили и забива главата в паничката - шашкам се да не се удави.
Отивам до тоалетната и я чувам да квичи - скочила от дивана и виси за едното кучешко зъбче на пердето (love) а ми кажете как и къде да мръдна?

#1158 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 03:46 PM

Цитат

сега както ходим по цял ден в южен парк и направо ми писна от редовните подмятания че не го храним a)

b) Katrina, аз съм им намерила цаката на тези хора r)
Нося си в чантата едно парче салам (щото за гранулите казват: Пробвай със салам, стига си го мъчила с тези гранули)- подавам им го и казвам, ако го нахраниш ще ти дам и 10 лева b)
Гледат ме като изтървани, а Чочко даже не го и подушва 1super
Та на следваща среща само се подсмихват b)

#1159 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2006 - 04:06 PM

Ми то нема една снимка на която да са в покой-те беха като ужилени от пчела.Пподскачане комбинирано с тичане нон стоп.
b) b) b) Кети живота ти става голем купон l) ми кво ще я правиш тая лудетина.Чочко шашка ли се покрай нея worthy

Прикачени файлове

#1160 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 04:39 PM

Мале много сладък бебо все едно Сара не е била такъв дребосък а пък за спането хич не го мисли те всички са големи глезанковци и искат да спят гушнати .Кети аз за това казвам че по добре да си бях родила бебе покрай Сара има повече тичане от едно дете ама пък и ние нали си ги обичаме всичко им прощаваме .Очакваме снимки и от двете бебета .
Целувки на всички пинчета и на техните майки .

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни