От сутринта съм захванала плетките
Мини Пинчер
Публикувано: 29 October 2010 - 02:36 PM
докато се чудеше и виж каква хубава дрешка си измайсторила
Наистина много е малка твоята Брити,,,,,ми тя колкото дистанционното.......малееееее вече съм забравила ,че и Сиси беше такава мъничка.Моля те не ни забравяй за снимки Ние всички ще сме много доволни да виждаме бебета.......
Публикувано: 29 October 2010 - 04:06 PM
Galka43, в 29 October 2010 - 01:41 PM, написа:
докато се чудеше и виж каква хубава дрешка си измайсторила
Наистина много е малка твоята Брити,,,,,ми тя колкото дистанционното.......малееееее вече съм забравила ,че и Сиси беше такава мъничка.Моля те не ни забравяй за снимки Ние всички ще сме много доволни да виждаме бебета.......
Миличка това е и твоя заслуга
Публикувано: 30 October 2010 - 10:43 AM
albert4y, в 29 October 2010 - 07:16 PM, написа:
Няма да намериш куче - подарък (за съжаление се купуват
Вариант е да се събират парички. Трябва да знаеш, че когато човек иска нещо силно, го постига на всяка цена. Щом си гладал обявяви си наясно, че тази порода не е от най-скъпите и поддръжката и отглеждането им не изисква огромни усилия.
Друг вариант е да се насочиш към приютите или обявите в http://www.bezdom.info/, там също може да се намери малко пончероподобно кученце, което в замяна на твойте грижи и любов да ти бъде верен приятел. Желая ти успех.
Арчи, Галка - кутренцата явно са като децата
Вчера бяхме на ваксина - голям герой е моята бебка. Ветеринарят я залъга с гранулки и то нали все е гладно, милото, закопа муцуна в яденето. През това време я боцна, даже не се усети
Това е от мен - отчетох се
Публикувано: 30 October 2010 - 06:40 PM
albert4y, ако искаш пинчер ще трябва да си потърсиш от развъдник в чужбина. Ако искаш кученце, което сигурно няма да прилича на истиснки мини пинчер или изобщо на пинчер, а ще е малко кученце с големи уши сумата е доста по- малка. Както каза n_nova потърси и в бездом, може да имако пиннчоподобно кученце, което да те грабне.
Публикувано: 31 October 2010 - 05:31 PM
Публикувано: 02 November 2010 - 04:27 PM
А Бриета... думи нямам колко е сладка!
Публикувано: 02 November 2010 - 06:23 PM
Camellia, в 02 November 2010 - 03:32 PM, написа:
А Бриета... думи нямам колко е сладка!
Много си права - цяло ревю стана
Публикувано: 02 November 2010 - 07:20 PM
http://dogphotocat.c...%80%D0%B8%D0%B8
Камеллия ще чакаме снимки от вас!
Публикувано: 04 November 2010 - 12:03 AM
(archy), в 02 November 2010 - 06:25 PM, написа:
http://dogphotocat.c...%80%D0%B8%D0%B8
Камеллия ще чакаме снимки от вас!
Снимките са прекрасни, кучовците са супер
Благодаря ти.
Публикувано: 04 November 2010 - 04:55 PM
Публикувано: 04 November 2010 - 09:51 PM
А сега да ви попитам какакъв нашийник/ нагръдник ползвате? Кучовцките ви слушат ли по време на разходка, дърпат ли се? Арчи засега си е с душача и слуша доста. Откакто ходихме на семинара септември не е издивявал при разминаване с кучета.
Публикувано: 05 November 2010 - 06:19 PM
Публикувано: 08 November 2010 - 02:25 PM
Много сладки Бруно и Имаги - да са много, много здравички
Ние в събота претърпяхме (надявам се малка) злополука, та ми се ще на някой да се оплача - дано ми олекне малко. Аз съм виновна за всичко, още съм в стрес.
Разчистила съм се у дома, пералня бях пуснала. Гледам спря да върти и викам ще простирам. Напълних легена с праните дрехи и го понесох от бокса към балкона. Изминах целия хол на пръсти (нали Бри все ни скача в краката). Затворих вратата на хола и тръгнах по коридора спокойна към терасата. Нашето мъниче до този момент никога не беше излизала от хола. Е да, ама не. Точно в този миг усетих как ритам и се спъвам в нещо. Милото как изквича само, сърцето ми спря за момент. Хвърлих легена и я гушнах - тя плаче, аз плача. Дъщерята и тя дотича - какво трио спретнахме само. Половин час си поревахме, после се поуспокоиха нещата, даже кутрето почна да се закача и да си играе. Мисля, че вече е забравила случката, но аз две нощи поредни ставам да я наглеждам. Ритнах я силно и то в главичката - незнам дали е възможно да се отрази този удар в бъдеще на здравословното й състояние, но аз определено все още съм притеснена (чувствам се страшно виновна и ако нещо му стане на малкото - никога няма да си го простя). Иначе няма промяна до момента в поведението й (храни се, пие вода, игрива е), нито някакви видими наранявания или отоци вследствие на удара. Много се надявам да е малкия дявол и да се разминем само с уплахата.
Гале, още 3 моделчета изплетох през изминалата седмица, но нямах време да снимам. От днес съм на работа и ще е по трудно с ръкоделието
Публикувано: 08 November 2010 - 02:55 PM
n_nova дано и няма нищо на Бри!
А сега да се похваля, че Арчи си има ново приятелче. От една седмица си играят всеки ден и изобщо не се притеснява, че приятелчето му е в пъти по- голямо от него. ХАресал си е едно бебе НОК. Сега ена 5 месеца, но Арчи минава спокойно под него. Могат с часове да си играят. Гонят се, въртят опашки... Арчи се изправя на два крака и се подпира за муцуната му, за да се по- висок... Голям смях е като ги гледаш отстрани... Днес ще им направя снимчици.

Вход

Горе
Цитиране +