Мини Пинчер
Публикувано: 05 October 2006 - 05:38 PM
Анче такова кротко бебе не съм виждала цял ден как не заплака сигурно двайсет човека го мачкахме а той на всички се радва w) а пък за един ден няма да му развалим дисциплината ще го видим сигурно чак за коледа така че си наваксахме
Публикувано: 05 October 2006 - 08:26 PM
Прикачени файлове
-
RD_Skipi.JPG (173.15K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 05 October 2006 - 09:20 PM
ние вчера си намерихме нова приятелка ама сме много лоши с нея s)
а ако ви кажа само как са се държали с кученцето предните му стопани.... bl) bash то се казва Кайли и страшно много прилича Скипито но има кафяво доста на муцунката на коремчето и на краката и на нея не са и изправени ушите а е на 4 години докторите казват,че е заради стреса от прдишните стопани тя сега е и мнооого страхлива(от каквото си сетите)!! s) ама като има и такива хора..кво да се прави(това е чак жалко а и тези хора били нещто като развъдници ама не точно имали доста пинчери и ги заплождали и после продават малките и представете си -горките кучета..това са хоро за доживат бе.. bash ouu bash s) w)
Публикувано: 05 October 2006 - 09:23 PM
Публикувано: 05 October 2006 - 10:21 PM
Прити, и моят беше много страхлив като го взех, като отиваше към купичката да яде, целият трепереше и подвил опашка (или пънчето й, понеже са му я отрязали още като бебе). Като е бил малък, е бил с много кучета, които сигурно са го тормозели за храната. И хората, от които го взех, имат нещо като ферма за пинчери и кой знае как ги гледат...А да не говорим, че Скипър не стана като тези, които ми показаха, ушички не изправи, въпреки че е на калций всеки ден. И тези хора ме посъветваха да му сложа втората и третата ваксина наведнъж, за да останел по-малък...Аз естествено не ги послушах. Малката мишка си я обичам ако ще и доберман да стане w) w) w)
А за лошо отношение към животните...видях един пинчи в зоомагазин на пазара, колкото моя на възраст, но го гледаха в аквариум с едно по-голямо куче. След няколко дни милият беше отделен в отделно аквариумче и имаше рана на главичката...скочил бил от аквариума, така ми обясниха. Ама то в аквариум живее ли се??? Без малко да го взема, ама мога ли да изкупя всички зоомагазини, а и тези нещастници ще заплождат нови и нови за пари.
Отивам аз да си нацелувам рожденика w) w) w) Тези дни съм болничка в къщи и малката запетайка е много щастлив bravoS
Публикувано: 05 October 2006 - 10:48 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 05 October 2006 - 10:55 PM
w) душица мамина.
Това за ваксините сефте го чувам и се чудя от къде им е родила такава мисъл главата. Чувала съм и за други глупости ,но няма да ги коментирам ,за да не реши някой да опитва.
Лина, изпревари ме , тъкмо щях да питам за цялата банда.
Аз днес цял ден хвърча да търся как да пратя едното кавказче в София. Е ,вече пътува и сега се моля да пристигне благополучно и да я гледат добре.
Публикувано: 05 October 2006 - 11:43 PM
А има ли пин4ита от Пловдив?
Целувки на вси4ки косматковци. w)
Публикувано: 06 October 2006 - 12:11 AM
Цитат
само гледай този
bravoS bravoS ето ,че и момчетата намират начин да танцуват стига да искат super best
tito, привет ! Радвам се ,че е добре момчето и мамчето му b)
Ето тук можеш да прочетеш как се намалят снимки
http://nejnichko.com/les/
И чакам резултата dribble dribble
Публикувано: 06 October 2006 - 11:04 AM
Галя имах предвид ТЕБ като ти казах да не дърпаш дявола за опашлето--не сина ти b)
Скип ма верно твоя разбойник все е с виновен поглед--моя даже и да е многооооооо виновен се зъби.Изобщо не съжалява за белята дет е направил b)
Публикувано: 07 October 2006 - 07:16 PM
ние днес снощи отидохме малко на гости при баба и дядо и направихме снимки на всичко малко(живо) в къщи b)
днес валя и неможахме да се видим с Кайлито то и стопанката й нещо не ми харесва- само дразни Прита и... аз се изнервям!!!! (love)
вие как сте нещо интересно с вас !? r) w) щи пусна снимки до сряда!!! w)
целувки на d) и поздрави на мамите! w)
Публикувано: 07 October 2006 - 11:30 PM
Е може да се научи разбира се, но с времето което имам...много трудно ми е s)
Публикувано: 08 October 2006 - 10:27 AM
Аз с моята дружина все не ми остававреме за дресировка.
Вчера голямата ми щерка ме изправи на нокти с непрекъснато повръщане истрашна алергична реакция s) .Щяха да ги приемат в болница ама татковци не пускат.
През останалото време само тичам от стая в стая(е , то като палат сякъш живея l) ) и прескачам щури кучета. Вече имам още едно ,или всъщност са повече , човешко бебе за хранене. Най-главното се казва Арчо , после се нареждат Роскана , Мая и Лиляна ,който превари. l) Започна ли да давам пюрето на Стефито и Арчо полудява. Все едно е най, най-вкусното ядене на света. Изобщо не подбира дали е зеленчуково или месно пюре oleeee обаче ако му дам кренвирш или друг колбас,неще. На храната си не налита така и дори и на консерва за кучета и то хубава марка.
Така ,че вече храня и още бебета l) .
Хайде , отивам сега пак на обиколка из стаите s) , дано скоро да ги събера двете сестрички ,че Рали тъгува за малката. Но като влезе при нея бандата и става купон w)
Публикувано: 09 October 2006 - 06:08 PM
на мен ми пратиха снимките ама са доста!!! bl)
да ги пускам ли всичките или не!!! bl) w)
има и на Прити и на малуши а на котето ще пусна в породи котки/турска ангора!!има и на алекс 1-2снимки!?
как са вашите сладури !?
притка нещо я боли коремче!!! s) w) s)
тук се молеше да излезе!?
Прикачени файлове
-
71.jpg (7.72K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 09 October 2006 - 08:08 PM
Ехооооооо, ойларипииииииииииииии , къде сте всичкии ЕЙ да не забегнете на някъде! a) Само Катрина се обажда с послушният Майльо и Найдена. Веднага да казвате как са Чоко ,Чочко и Чафунката(и другите покрай тях)
Публикувано: 09 October 2006 - 09:18 PM
те сега снимките са правини вън утре ще пусна и другитеыче сега е късно пък утре съм на даскалоооооо.. s) b) s) !?
Прикачени файлове
-
untitled2.jpg (39.5K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 10 October 2006 - 02:43 PM
ей каде се покрихте бе само ancheto пише от време на време и никой друг!!!ееееееее... fow
Галя как е Сарка?мина ли й вече !? w)
Ами Чафун,Майльо,Чочо и другите!? w)
ето другите снимки w)
тук е на разходка пред къщата
Прикачени файлове
-
untitled4.jpg (15.11K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 10 October 2006 - 02:44 PM
Прикачени файлове
-
untitled5.jpg (16.84K)